KWB Geel-Punt

Kristelijke Werknemers Beweging
van Geel-Punt

www.facebook.be/KWB.GeelPunt

KWB Geel Punt vind je ook terug op Facebook. Word Fan van onze Facebookpagina.

Bekijk hier onze folder met het Jaarprogramma 2017-2018
Jullie programma interesseert mij en daarom wens ik lid te worden van KWB. Ik vul daarom volgend formulier in.

PROGRAMMA

Jaarkalender KWB Geel Punt
Lees hier meer over de KWB jaarkalender.


Januari 2018

De meeste ongevallen gebeuren thuis. Een snijwond, een val, een bloedneus, een schram … Vaak zonder veel erg, maar toch is de juiste verzorging belangrijk. Deze 2 uur durende opleiding is voor iedereen toegankelijk, voorkennis is niet nodig. We spitsen ons toe op zowel ongevallen met kinderen als volwassenen. Eigenlijk gaat het om een basispakket dat iedereen zou moeten beheersen. Een professionele lesgever leert ons die juiste verzorging toe te dienen. KWB-leden betalen 10 euro. (niet-leden 12 euro) Welkomstdrankje is inbegrepen in de prijs. Inschrijven vóór 17/01/2018. (kwb@geelpunt.be) Iedere deelnemer ontvangt ook een EHBO-snelwijzer in handig zakformaat en er is tevens de mogelijkheid om een EHBO-koffer aan te schaffen met een exclusieve korting van 10%.

Februari 2018

Maart 2018

Mei 2018

Voorbije Activiteiten

Nieuws

Ledenvoordelen KWB
Lid zijn van KWB heeft heel wat voordelen voor jonge gezinnen.
Een opsomming uit het aanbod: verminderde toegangsprijzen voor Aquatopia, Dierenpark Planckendael, Bobbejaanland, Plopsaparken, Sealand Boudewijnpark en musicals van Music Hall; interessante en goedkope luiers en verzorgingsproducten via samenaankoop. Meer info hierover vind je in dit overzichtsdocument met ledenvoordelen KWB.

Contactinfo

Contactpersoon

Guido Verhaert, Velveken 102, Tel. 014/58.31.47, voorzitter

Bent U geïnteresseerd in onze activiteiten neem dan contact met een van onze bestuursleden. Lidmaatschap voor 1 jaar bedraagt € 30 en daar krijg je heel wat voor terug. Alleen al deelnemen aan onze startvergadering en je hebt al je lidgeld terugverdiend.

Ook de KWB houdt zich aan de informatieplicht ten aanzien van haar vrijwilligers. Ieder lid kan een uitgebreide informatienota hier downloaden.

Archief

Links

Dit web is een subweb van Geel Punt. Indien u geen navigatie aan de linkerkant bemerkt, klik dan hier om de volledige site te bekijken.