Hebt U een mooie geslaagde foto genomen van een activiteit of gebeurtenis op het Punt of van een sportploeg, breng hem dan binnen indien het gaat om een gewone foto (bvb. een enveloppe met je naam en adres) of stuur hem via email door indien het gaat om een digitale foto om op de site te zetten.

De foto´s die je hier vindt zijn geoptimaliseerd naar grootte om zo snel mogelijk op te laden. Dit betekent ook dat de kwaliteit lager is dan van een gewone foto.
Ik heb deze foto´s echter ook in hun niet-geoptimaliseerde vorm dwz. in een zeer goede kwaliteit en op een groter formaat, de grootte van het bestand kan wel 10 keer de grootte bedragen van het bestand dat U hier op de site terugvindt. Wenst U dus graag een kopie van een van de hier verschenen foto´s surf dan naar http://community.webshots.com/user/jacobsjo
waar je de foto´s op ware grootte en in optimale kwaliteit kan downloaden uit het foto-album Parochie Geel-Punt of stuur me een email mocht de foto nog niet beschikbaar zijn. U zal er trouwens nog enkele andere albums vinden met andere foto´s van activiteiten.