FC Punt 2001 - 2002

FC Punt
aangesloten bij de Belgische Voetbalbond
Eerste elftal, reserven, junioren, scholieren, knapen, miniemen, preminiemen en duiveltjes

FC   PUNT
De terreinen liggen in Leeks, 
Tel. 014/58.78.15

Jeugdvoetbal Punt zou volgend seizoen graag met 3 ploegen Duiveltjes aantreden! Momenteel hebben we 12 spelertjes, maar er mogen er nog een flink aantal bijkomen. Bij de Duiveltjes wordt 5 tegen 5 gespeeld. Wij zouden totaal toch met ongeveer 20 man moeten zijn! De trainingen voor onze Duiveltjes en ook Preminiemen zijn op woensdagavond om 18 u.  Alle 5, 6, 7 en 8-jarigen zijn meer dan welkom, maar  ook 9 en 10-jarigen voor onze preminiemen zien we graag komen. Door onze samenwerking met Alberta (Winkelomheide) zijn we in alle jeugdreeksen vertegenwoordigd. Voor inlichtingen kan men steeds terecht bij Marie Krieckemans-Belmans tel. 014/58.29.06 of Karel Van Doninck, tel. 014/72.33.07.

Beker van Geel
Donderdag 1 augustus om 19.30 u.
Punt - Oosterlo

Donderdag 8 augustus om 19.30 u.
Oosterlo - Punt

Beker van Antwerpen
Zaterdag 3 augustus om 18 u.
Punt - Oevel

Zaterdag 10 augustus om 18 u.
Oosterlo - Punt

Zaterdag 17 augustus om 18 u.
Punt - KSK Heist

Zaterdag 24 augustus om 19 u.
Rauw - Punt

 

VACATURES FC PUNT

Gevraagd: iemand, een voetbalminnend persoon, om op vrijdagavond de kabinnekes van FC Punt te kuisen (1.30 u werk als ge het goed wilt doen)

Loon: meewerken in een dynamisch team, 5 bonnekes en op zondag gratis naar 1ste ploeg komen kijken en op zaterdag  gratis naar de jeugd!

Aanbieden bij Karel of  bij Giele Peeters.

Ook wordt er dringend naar nieuwe bestuursleden uitgekeken!

Alle info bij Karel Van Doninck, tel. 014/72.33.07.

FC PUNT VOETBALTORNOOI 2002
7de voetbalhappening
10-11-12 mei

Uitslag Wedstrijden weekend 20-21 april

Miniemen - Verbroedering Balen A: 1 - 3. Zeer onverdiend, maar de goals tellen. Zelfs de scheidsrechter vond het spijtig; een magere troost. Toch proficiat mannen, ook aan hun trainer Erik Kerckhofs, die dikwijls, zoals gezegd wordt: bonen stond te vreten naast de lijn! Ook Jos Grietens, hun delegee: ge deed gij da goe jong. Merci!

Juniors - Olmen: 3 - 3. Denderende partij met Maarten Verbiest op penalty, Tim Schuermans en Kris Verwimp als afwerkers van dienst en Francine … uwe spaghetti na de match smaakte geweldig. Bedankt Jos Verachtert voor je inzet als trainer van de ploeg, ge kent er iets van. De goeie sfeer in de ploeg houden is maar één van je grote talenten!

Preminiemen - Berg en Dal A: 3 - 2. Afsluitend met een overwinning willen we nu eens de werkers van de ploeg in het zonnetje zetten! Rik Paepen, onze zeer solide laatste man, de tweeling Jens en Jelle Stevens, zonder die mannen waren we maar een halve ploeg en onze keeper Jan Peeters, ne klasbak gewoon, Stijn Belmans nog ne wroeter en de broers Christophe en Michael Verreyt, waarvan Michael, misschien spijtig, de reservebank kent als zijn broekzak. Proficiat mannen! Nick, Xander en Robin zullen het zeker niet kwalijk nemen, want zij stonden wekelijks in de schijnwerpers omdat zij steeds de goal wisten te vinden.

Ook trainer en vader van de ploeg Milleke Taels zeker niet vergeten! Merci Mil.

Berg en Dal A -  Duiveltjes A: 2 - 11. De spaanders vlogen weer in het rond. Cedric scoorde liefst 7 keer, Daan 3 keer en Niels 1 keer. En Bart, Evelien en Stef deelden in de glorie! En dan nog hun trainer Wim Vandoninck die zeer fier is op zijn sjotters, hij sprak weer over de beste match van het seizoen. Merci Wim.

Berg en Dal B -  Duiveltjes B: 7 - 2. Onze kleinsten staan hun mannetje, maar af en toe is verliezen er jammer genoeg ook wel eens bij. Proficiat Glen, Stef 1, Stef 2, Jasper, Lander, Lorenz en ook trainer Luc Dauwen niet vergeten, voor een mooi seizoen.

Olmen B - Reserven: 1 - 3. Hier kreeg Pieter Schelles het voor mekaar om 3 keer te scoren.

KFC Lille - Knapen: 4 - 2. Omdat de scouts op weekend waren, moesten we verzwakt of versterkt (?) met miniemen naar Lille. Toch een goed resultaat. Onze knapen kunnen terugblikken op een zwaar seizoen met moeilijke tegenstrevers, maar hebben toch goed weerstand geboden!  Proficiat, ook voor trainer Jef Van De Schoor, die volgend seizoen voor een nieuwe uitdaging kiest. Spijtig Jef, we hadden je graag, bedankt voor alles en verder nog veel succes!

Punt 1: vrij
Punt sluit de kompetitie af op de 10e plaats.

Het is niet de bedoeling mezelf in het zonnetje te zetten, dat zou teveel eer zijn, maar ook ik heb veel vreugde beleefd aan het jeugdvoetbal van het Punt. Wekelijks mocht ik het verslag voor de Gazet van Geel en het parochieblad maken, met veel plezier, en wekelijks mocht ik, met evenveel plezier, delegee zijn voor verschillende ploegen!

Als laatste wil ik ook mijn rechterhand Marie Krieckemans-Belmans bedanken voor haar inzet en zeker ook de kantinekuisploeg: Marie, Maddy en Wies … en onze kantinetappers Maria en Louis en Giele Peeters. Het is mooi geweest. Bedankt voor alles mannen en na de grote vakantie zijn we weer paraat!

Karel Vandoninck, Secretaris Jeugd FC Punt.

Hier eindigt het seizoen 2001 - 2002.

Uitslag Wedstrijden weekend 13-14 april

Punt 1 - Netegalm    0 - 2
"Het seizoen was lang… Het wordt tijd dat 't afgelopen is!", aldus onze verslaggever Karel.

Reserven  - Berg en Dal: 2 - 1. Sam Mertens 1 en Wouter Dauwen 1.

Beekhoek - Juniors: 7 - 0

KVC R.H.Sportief A - Preminiemen: 9 - 0

Duiveltjes A - Zammel A: 5 - 2. Daan Vanlooy 1, Cedric Verhulst 3, Niels Verwimp 1.

Duiveltjes B - Zammel B: 6 - 5. Lorenz Vanlommel 1, Stef Lenaerts 3, Lander Vangenechten 1, Jasper Van Immerseel 1.

Ezaart A -  Miniemen:  13 - 2

Knapen.....vrij.

Niettegenstaande onze Duivels goed presteerden, was het commentaar van onze reporter Karel deze keer zeer mager. Is het lentemoeheid, of is het een writers bloc, in ieder geval,  Karel beperkte zich tot het volgende: "…. het seizoen was lang, het wordt tijd dat het gedaan is….".

Maar denk eraan: onze 7de voetbalhappening gaat door een week later dan oorspronkelijk gepland en dat op 10, 11 en 12 mei. Iedereen van harte welkom!

Uitslag Wedstrijden weekend 6-7 april

1ste ploeg (Punt 1) : vrij

Verbroedering Meerhout A - Preminiemen:  6 - 2
Niet gemakkelijk..Nick Krieckemans en compagnie werden gewogen en te licht bevonden.

Duiveltjes B - Veerle C: 5 - 1
Lorenz Van Lommel (2), Stef Lenaerts, Jasper Van Immerseel, Stef Van Dingenen en Lander Vangenechten enne.... Glen Horemans moest zich maar een keer omdraaien.

Duiveltjes A waren vrij.

Reserven - Netezonen: 0 - 2
Mooie match, maar de goals vielen spijtig genoeg aan de verkeerde kant.

SV Mol - Juniors: 7 - 0
Winnen tegen dit Mol is een utopie.  Mol wordt kampioen.!

Miniemen - Berg en Dal: 3 - 1
Eerste helft moeilijk, tweede duidelijker in beeld.

Knapen - Kasterlee A: 2 - 8. Pieter Van Braband en Andy Lauwers scoorden tegen.

Paasweekend

Onze jeugdploegen spelen tornooien.
Preminiemen te Zammel, Knapen in Balen, Juniors in Lichtaart en Duiveltjes in Exc-Vorst.

Uitslag Wedstrijd zondag 31 maart (Pasen)

Punt 1 - VV Schoor Sport   0-0

Uitslagen Wedstrijden van weekend 23-24 maart

Blauberg-Punt 1   4-3
Uitkijken naar betere spelers? Een hint voor de trainer: geef de juniors eens een kans…Dat was een veel gehoorde commentaar van de Punt supporters na de wedstrijd.

Verbr.Geel - Miniemen: 0 - 4
Noël Kerckhofs (2), Pieter Cools en Sven Grietens deden Verbroedering in het zand bijten.

Preminiemen - Kasterlee C: 4 - 1
Xander Pironet (3) en Nick Krieckemans stuurden Kasterlee zonder punten naar huis.

Heibloem Zittaart - Reserven: 5 - 2
Mario Taels en Tom Van der Steen zorgden toch  voor 2 eerredders.

Juniors - Kasterlee: 3 - 2
Stijn Binnemans en Jimmy Vandoninck haalden 2 maal een achterstand op en Glenn Molenberghs duwde de winning goal binnen.

Stand-Vorst A - Duiveltjes A: 4 - 9
Vorst was te licht voor Bart Van Meensel (2), Cedric Verhulst (4), Evelien Belmans (1) en Niels Verwimp (2). Door ziekte was Daan Van Looy afwezig en Arne VanTrappen stond weer stevig in de verdediging, zoals eveneens Stef Belmans in de goal!

Stand-Vorst B - Duiveltjes B: 7 - 4
Onze B-kes verzwakt door afwezigheid van Lorenz (ziek) en Jeff (werk) konden zich toch redelijk verweren tegen Vorst met goals van Lander Vangenechten (1), Stef Lenaerts (2) en Jasper Van Immerseel (1). Ook keeper Glen Horemans en laatste man Stef Van Dingenen stonden hun mannetje!

VC Herentals B - Knapen: 6 - 1. Onze knapen hadden hun dagje niet.

Uitslagen Wedstrijden van weekend 16-17 maart

Netezonen-Punt1 2-0
Op een zwaar veld werd degelijk weerstand geboden. Vooral keeper Johan Wuyts speelde een denderende partij.

Reserven-Veerle A   3-4

Duiveltjes A - Netezonen A: 6 - 9

We waren verzwakt door afwezigheid van Evelien en Niels. Bart 1, Daan 2 en Cedric 3 zorgden toch voor stevig weerwerk.

Duiveltjes B - Netezonen B: 9 - 7
Winst voor Stef Lenaerts 4, Jasper Van Immerseel 1, keeper Glen Horemans, Lander Vangenechten 3 en Stef Vandingenen 1. Lorenz moest afhaken wegens ziekte. Ze deden het weer!!! Schitterend werk, mannen!

Miniemen - VV Schoor  0 - 5
Iedere fout werd afgestraft.

Ezaart C - Preminiemen: 5 - 8
Veel goals, Nick Krieckemans scoorde liefst 6 keer en Xander Pironet 1 keer en Robin Verwimp ook een keer. Mooi!

Verbroedering Balen - Juniors: 1 - 2
Tim Schurmans 2 x.... 3 kansen en 2 goals en winst!

Knapen - SKS Herentals: 3 - 0
Pieter Vanbraband, Jolien Cools + Noêl Kerckhofs zorgden voor winst …  en de scheidsrechter naar het ziekenhuis. Door uitschuiver schouder uit de kom … zoiets kan gebeuren.

Uitslagen Wedstrijden van weekend 9-10 maart

Punt 1-Larum 1-4
Een fel verzwakt Punt, zonder de geschorste (4 weken) Gunter Daems, de gekwetste Mario Taels en Wim Wuyts die beweerde niet geselecteerd te zijn. We gunnen het Larum van harte om ook eens van derde provinciale te kunnen proeven… maar we hebben ze op hun eigen terrein toch 2 punten kunnen ontfutselen, en dat is ook niet niks!
Jeroen Douwen redde de magere eer. Van een derbysfeer was weinig te merken. Alleen de kantine draaide goed…

Matchbal 1ste ploeg geschonken door "Café Paradise", waarvoor onze hartelijke dank.

KFC Mol C - Duiveltjes A: 6 - 8
Daan Vanlooy 2, Cedric Verhulst 4, Niels Verwimp 1, en voor Arne Van Trappen zijn eerste doelpunt in de competitie! Mooie doelpunten en perfect samenspel volgens trainer Wim Vandoninck, die zeer tevreden terugblikte op de match.

KFC Mol D - Duiveltjes B: 5 - 6  
Lorenz Vanlommel 2, Lander Vangenechten 2, Stef Vandingenen 1 en de weder optredende Lieselotte zorgden voor dit fraai resultaat! Met een wat vertimmerde ploeg toch maar mooi gewonnen! Trainer Luc Dauwen straalde.

Preminiemen - Larum A: 5 - 5  
Deze match met derby-allures was gelijk opgaand, zoals trouwens het resultaat bewijst. Nick Krieckemans 3, Xander Pironet 1 en Robin Verwimp 1, zorgden voor onze cijfers.

Juniors - Excelsior Vorst: 0 - 3
Van onze reporter ter plaatse: "Een sjotter die er wil komen moet vrijdagavond minstens om 23 uur onder de wol, gemiste penalty of niet."

Rauw - Miniemen: 2 - 2 
In de heenronde nog een flink pak slaag, maar nu gelijk…mooi werk! Nick Wuyts werd perfect in het doel vervangen door Nick Laeremans. Nick 1 mocht nog eens meespelen als veldspeler. Goals kwamen er van Noël Kerckhofs en Sven Grietens. Proficiat mannen!

Broechem C - Knapen: 3 - 2
Er zat zeker meer in, maar voetbal is niet altijd logica. Andy Lauwers en Pieter Van Braband scoorden.

Oosterlo B - Reserven: 2 - 2
Danny Diels en Hans Wouters hielden de cijfers in evenwicht, niettegenstaande er met 10 man moest gespeeld worden.

Uitslagen Wedstrijden van weekend 2-3 maart

Wiekevorst- Punt 1 : 2-2
0-2 voorsprong de eerste helft met doelpunten van Pieter Schelles en Jeroen Douwen.
Alle wedstrijden voor de jeugdploegen van zaterdag 02-03-02 en van zondag 03-03-02 werden afgelast.
10 u. KFC Lille-Knapen (Punt&Alberta)
13.30 u. Miniemen (Alberta&Punt)-Verbr. Balen (terrein Punt)
13.30 u. Preminiemen-Berg en Dal A
13.30 u. Berg en Dal A-Duiveltjes A
13.30 u. Berg en Dal B-Duiveltjes B
14.30 u. Olmen B-Reserven
15 u. Juniors-Olmen: De Juniors van FC Punt prijken deze week op de foto van de week.
Wenst U deze foto down te loaden dan kan dat best op deze locatie waar U alle foto´s van de week vindt.

Uitslagen Wedstrijden van weekend 23-24 februari

Algemene afgelasting jeugd KBVB wegens slechte weersomstandigheden. Ook de wedstrijd Punt 1-Schoor werd afgelast.  
15 u. Punt 1-VV Schoor
Knapen: vrij
13 u. Duiveltjes A-Zammel A
13 u. Duiveltjes B-Zammel B
13 u. Beekhoek-Juniors
13.30 u. Ezaart A-Miniemen (Alberta&Punt)
13.30 u. RH Sportief A-Preminiemen (terrein Rosselaar)
15 u. Reserven-Berg en Dal  

Uitslagen Wedstrijden van weekend 16-17 februari

Knapen: vrij
Immer Voort-Punt 1-1 (nog steeds 10e met 25 punten)
Tom Belmans scoorde. Een zeer spannende wedstrijd, zeker naar het einde toe.

Wedstrijden van zaterdag 16 februari

SV Mol A-Duiveltjes A: 8 - 5
Daan Van Looy (2), Niels Verwimp (2) en Bart Vanmeensel (1) maakten de rekening langs onze kant. Spijtig dat Cedric Verhulst ziek langs de lijn moest blijven anders had er ongetwijfeld meer ingezeten!
SV Mol B - Duiveltjes B: 11 - 1
Gelukkig was Lander Vangenechten erbij om de eer te redden!
Preminiemen - Verbroedering Balen C: 5 - 2
Nick Krieckemans (1), Robin Verwimp (2), Stijn Belmans en Xander Pironet zorgden voor winst
Miniemen - Verbr.Meerhout: 3 - 0
Tweede overwinning van onze Miniemen. Niel Vanlommel, Noël Kerckhofs en Pieter Cools scoorden. Onze samenwerking met Alberta begint vruchten af te werpen!
Juniors - Noordstar B: 3 - 1
Tim Schuermans en, de na lange kwetsuur wederoptredende Jelle Nevelsteen en ook Jimmy Vandoninck zorgden voor winst in deze vriendschappelijke partij.
Rauw B-Reserven:  3-1

Uitslagen Wedstrijden van weekend 9-10 februari

Onze ploegen beleefden een niet zo best weekeinde, het kan alleen maar beteren!

Vorselaar A - Miniemen: 13 - 0.
Vorselaar ligt onze miniemen duidelijk niet
SV Mol A - Preminiemen:  6 - 0.
Thuis nog met 4 - 0 gewonnen. Revanche van Mol!
Duiveltjes A - Ezaart E:  6 - 1. 
Enkel onze A-kes konden winnen dit weekend. Cedric Verhulst, Daan Vanlooy en Niels Verwimp verdeelden de goals onder elkaar. Bart Vanmeensel, Evelien en Stef Belmans vierden mee.
Duiveltjes B - Ezaart F: 1 - 11. 
Ooit was het anders. Volgende keer beter!
Reserven - FC Mol B: 1 - 4.  
FC Mol A - Juniors: 4 - 1.  
Maarten Verbiest kon hier de eer redden.
Knapen-Vorselaar B: 2 - 6. 
Jolien Cools scoorde 2 maal. Ondanks verlies zeker geen slechte match.
Punt-Oosterlo 1-3
Tom Belmans redde de eer.
Een niet zo denderend weekend voor onze ploegen.
Volgende week beter…

Uitslagen Wedstrijden van weekend 2-3 februari

Miniemen (Alberta & Punt) - SV Mol A: 0 - 7. 
Geen commentaar.
Preminiemen - Wezel Sport A: 1 - 8
Jochen Kerckhofs redt de magere eer. De afwezigheid van de Stevensen (Jens & Jelle) en van Rik Paepen werd als zwaar ervaren.
Wezel Sport B - Duiveltjes A: 4 - 5.
Ondanks de afwezigheid van Arne (kwetsuur) toch nog winst voor Daan, Bart, Niels en Cedric. Dit was de eerste verliesmatch van een sterk Wezel. Toch een prestatie van onze A zou ik zeggen. Ook Evelien en keeper Stef zeker niet vergeten. Proficiat!
Wezel Sport C - Duiveltjes B: 13 - 0. 
Weinig aan te doen, zeker omdat er bij Wezel gasten meespeelden die een maatje groter waren.
St-Dimpna A - Reserven: 0 - 4. 
Omdat onze juniors vrij waren, werden de reserven versterkt met liefst 5 junioren en dat ondervonden ze bij SAV. Pieter Schelles (1), Hans Wauters (1) en Jimmy Vandoninck (2) scoorden.
Noordstar B. - Knapen (Punt & Alberta): 16 - 2
Liefst 5 spelers onbeschikbaar, daarom maar met 9 man. Andy Lauwers redt onze eer.
Juniors waren vrij
Berlaar-Punt 1-0 
Momenteel 10e plaats met 24 punten

Uitslagen Wedstrijden van weekend 26-27 januari

Wegens slechte weersomstandigheden werden de wedstrijden van de jeugdploegen afgelast op 26 en 27 januari 2002.

Punt-Westmeerbeek 4-3
Ondanks de slechte staat van het terrein ging de wedstrijd door. Westmeerbeek, laatste in het klassement gaf Punt, 10 de in de stand, degelijke repliek. Mario Taels, momenteel in bloedvorm, opende de score. Maar Westmeerbeek hing de bordjes vrij vlug in evenwicht en kwam zelfs voor met 1-2. Jeroen Douwen en Dave Wuyts zorgden ervoor dat Punt 3-2 voorkwam. Met een penaltydoelpunt kwam Westmeerbeek opnieuw gelijk. In de laatste minuut zorgde Dries Renders voor de verdiende overwinning. Proficiat voor het eerste elftal!

Uitslagen Wedstrijden van weekend 19-20 januari 2002

VV Schoor B-Duiveltjes A: 6-8. 
Van onze A-kes zijn we het stillekesaan gewoon dat ze winnen! Mooi!
VV Schoor C- Duiveltjes B: 1-1. 
Evenwichtige partij. Lander Van Genechten scoorde voor ons!
Preminiemen-VV Schoor: 5-4. 
Onze ploeg, de vorige week zwaar door griep geteisterd, had veel moeite, maar uiteindelijk trokken ze het laken naar zich! Doelpunten van Robin Verwimp (3), Nick Krieckemans en Jochen Kerkhofs.
Miniemen (Alberta & Punt)-Winkelomhei: 2-6. 
Iets te min, mannen!
Alberta A- Reserven: 2-1.
Juniors-Lichtaart: 3-2.
 
Stevig potje voetbal van onze juniors, die aan Lichtaart een serieuze brok hadden! Doelpunten van Niels Maquoi, Koen Lievens en Dries Van Uytsel.We vermelden ook nog even dat Maarten Verbiest op voortreffelijke wijze de plaats innam van Koen Mertens, die verstek moest laten omwille van examens. Deze thuisoverwinning was ook extra plezant voor trainer Jos Verachtert, die net verjaarde. Proficiat Jos!
Ezaart C- Knapen: 7-2. 
Onze knapen waren niet opgewassen tegen een te sterk Ezaart. Jolien Cools en Andy Lauwers konden de schade enigzins beperken
Hallaar-Punt 2-1
Mario Taels redde de eer met een penalty. Momenteel 10e plaats met 21 punten

Uitslagen Wedstrijden van weekend 12-13 januari 2002:

Duiveltjes A - Dessel Sport A: 18 - 3
Ginder 8 - 8 gelijk gespeeld, maar thuis oppermachtig tegen een toch wel zwak Dessel.
Het heeft geen zin om de doelpuntenmakers op te noemen want als het zo rap gaat is dat moeilijk te onthouden! Bart, Arne, Cedric, Evelien, keeper Stef, Niels en Daan waren zeer gemotiveerd zullen we maar zeggen!
Duiveltjes B - Dessel Sport B: 13 - 2
Ook onze B-kes gaven Dessel een lesje in efficiëntie!
Stef 1, keeper Glen, Stef 2, Lander, Lorenz, Jasper en Jef Vermeer lieten geen kans onbenut en vlamden er op los!
Beekhoek C - Preminiemen: 1 - 6
Stijn Belmans, Rik Paepen, Xander Pironet en Nick Krieckemans (allen één maal)
en Robin Verwimp (twee maal ) schoten met scherp
Miniemen (Alberta&Punt) - SAV St-Dimpna: 4 - 3
Eerste overwinning van onze miniemen! Stef Peeters uit de Meeuwstraat was duidelijk een van de smaakmakers bij Punt! En zeker een hele grote pluim voor keeper Nick Wuyts, eveneens uit de Meeuwstraat, die als ne grote stond te keepen!
Spijtig genoeg weet ik niet wie al de doelpuntenmakers waren. Proficiat mannen!
Knapen (Punt&Alberta) – Larum: 2 - 6
Jolien Cools scoorde tweemaal. Spijtig van de zeer slechte staat van het terrein, anders had er misschien iets meer ingezeten.
Netegalm – Juniors: 2 - 0
De eerste helft overklasten onze Juniors Netegalm bijwijlen tot dat de Kris ongelukkig een penalty mist ... . Toch tegenslag niet ? De tweede time kwam Netegalm meer nadrukkelijk in de match en dat leverde uiteindelijk 2 doelpunten op ten koste van een moegestreden Punt. Het is toch wel spijtig dat zoveel kansen steeds de nek worden omgewrongen en dat werkt op het gemoed. ‘s Avonds vroeger gaan slapen mannen! 
Reserven - Exc –Vorst:  2 - 2
Hier weet ik niet wie de goals heeft gemaakt maar laat ons zeggen goed gespeeld!
1ste Team – Alberta: 1 - 3
Punt kwam zonder de geschorste Gunter Daems aan de aftrap wat zeker als een verzwakking mag gezien worden …  en misschien nog dit: daar ik achter de toog help, hoorde ik op een gegeven moment onze Big Chief  "Jef Vandoninck" iets zeggen tegen onze spelers en dat luidde als volgt: “die van Alberta,  die drinken allemaal AA en Ice Tea na de match en gellie staat hier grote pinten te drinken… .”

Uitslagen Wedstrijden van weekend 5-6 januari  2002

Alle wedstrijden werden afgelast

Uitslagen Wedstrijden van 23 december 2001

Het eerste elftal won op Heibloem met 0-4. Alle andere wedstrijden werden afgelast.

Contactpersoon

Jos Wuyts, Vogelzang 16 Tel. 014/58.81.37

Links