KWB Voetbal Geel-Punt 2006-2007

KWB Voetbal Geel-Punt
spelen vriendschappelijke wedstrijden


Terrein: achter de school Vogelzang 81, Geel

Te Spelen Wedstrijden

Volgend weekend 8-9-10 juni 2007
KWB Voetbaltornooi op de terreinen achter de jongensschool in de Vogelzang

Gespeelde Wedstrijden

Zaterdag 2 juni 2007
Tornooi DOBBELDOES Oevel
KWB Punt -
Kerkezil  0 - 8

Zondag 27 mei 2007
Ginderbroek - KWB Punt  4 - 3
De eerste helft hebben wij zeer zwak gepresteerd, er werd geen enkele degelijke aanval op touw gezet, op een paar kopballen op doel na. De tegenstrever opende de score met een slim balletje op zij te leggen en het was 1-0. De tweede gevaarlijke aanval heeft onze keeper Karel nog kunnen wegslaan, maar tegen de schouder van Mike en mooi in doel 2-0.
De derde goal is er gekomen door een ongelukkige uittrap van Karel (dikke flater) recht in de voeten van de tegenstrever die alleen voor doel komt, en deze kans niet laat liggen 3-0. Met deze cijfers zijn we gaan rusten.
Vervangingen: Van, Mike Van Pelt, Mario Willems, Dirk Verstappen en Johan Vanspringel.
Door: Andy Mens, David Mens, Tim Vanderauwera en Paul Aerst.
Begin van de tweede helft, krijgt Ginderbroek nog een prachtige schietkans, maar de bal wijkt af op voet van Jan Diestelmans en 4-0. Van dan af moeten wij gedacht hebben, nu is het genoeg ! en zijn wij beter gaan voetballen, met mooie aflegger van Tim Vanderauwera naar Luc Branckaerts die er 4-1 van maakt. Een prachtige voorzet van Jan Geukens voor doel, Luc kopt de bal terug naar David Mens die plots veel ruimte kreeg en er 4-2 van maakt. Met een vrije trap even buiten de 16 meter, die Peter Dassen op het hoofd van Tim Vanderauwera geeft en deze met een mooie lob over de keeper kopt 4-3. Nu zat het er nog in om een gelijkspel uit de brand te slepen, maar helaas, met nog een kans voor David Mens die de bal binnenkant paal schiet, en schietkansen voor Tim en Andy, het mocht niet zijn.
Eindstand 4-3. Twee eigen goalen gemaakt en anderhalve flater van de keeper. Naar het spelpeil van de tweede helft gekeken zat er een gelijkspel in.

Zondag 20 mei 07
KWB Punt
- Heibloem  4 - 7
Een geweldige score dit weekend, nochtans begon het goed voor ons. Met de keeper van Heibloem die een terugspeelbal pakt, vrij schop in de 16 meter. Dirk Geukens die de bal opzij tikt en Johan Vanspringel die droog binnenknalt. 1 - 0. Maar het feestje duurt niet lang, kort nadien maakt de tegenstrever 1 - 1, en zelfs 1 - 2. Toch zijn we terug op gelijke hoogte gekomen met David Mens die de bal centraal opzij legt naar Guy Belmans en scoort 2 - 2. Weer was het dan aan de gastheren, die zelfs uitliepen tot 2 - 5, zij hadden dan ook twee geweldige spitsen. Maar Wim Wuyts die tot 3 maal toe in duel gaat en toch de bal kan meepikken, scoort het 3 de doelpunt voor ons 3 - 5.
Dan was het weer aan Heibloem, het ging allemaal razend snel, 3 - 6. Nog éénmaal hebben wij ons kunnen verweren door een diepe center op Dirk Geukens die er met een mooie lobbal 4 - 6 van maakt. Dirk heeft de lat ook nog eens getroffen. Maar uiteindelijk rond Heibloem de match af met een zevende doelpunt. Eindstand 4 - 7. De supporters zijn niet voor niets gekomen en hebben 11 doelpunten zien maken.

Zondag 13 mei 07
Bergom - KWB Punt  1 - 0
Bij de aftrap bleek dat het gekende Bergom flink verjongd was ( het voetbalseizoen is ten einde ). Het was er zeker aan te merken ook, want zij starten zeer sterk met goed voetbal. Dat resulteerde dan ook in verschillende kansen, maar onze keeper heeft zijn handen uit de mouwen moeten steken en met een paar goede reddingen heeft hij de 0 - 0 stand op het bord kunnen houden tot het rustsignaal.
Vervangingen: Dirk Verstappen door Paul Aerts.
In de tweede helft hebben wij ze toch beter in bedwang kunnen houden,en zelf kunnen dreigen, met een voorzet voor doel, die de tegenstrever met de hand beroerde in de 16 meter, penalty. David Mens nam de verantwoordelijkheid op zich, maar helaas hij trap de bal op de keeper, weliswaar onhoudbaar en in de herneming knalt Johan Vanspringel recht op de winkelhaak, de bal wou er niet in !!
De kansen zijn er nog geweest met een kanonschot van Pilippe Cools recht op de keeper, die er even niet goed van was. Het spel ging op en neer, waardoor Bergom met een voorzet voor doel, en het te vroeg uitkomen van Karel, toch nog met een kopbal de goal hebben kunnen maken. 1 - 0. Gelukkig is het bij 1 - 0 gebleven, want Bergom haalde nog vernietigend uit, doch de bal spatte op de paal en net
voor de doellijn terug in het veld. Eindstand 1 - 0.

Zondag 06 mei 07
BosBoys - KWB Punt   2 - 3
Eindelijk nog eens een overwinning, das lang geleden ! Over de eerste helft is weinig te vertellen met gelijk opgaand spel van beide teams, met toch de beter kans voor de Bosboys die een geweldig knal op doel losten maar door onze keeper Karel over doel werd afgeweerd.
Ruststand 0 - 0. Vervangingen: Andy Mens door Guy Belmans.
Na de rust hebben wij dan toch kunnen drukken op de verdediging, waaronder een mooi doorstoten van Guy Belmans door het centrum van de verdediging en naast de keeper de bal in doel legt 0 - 1. Maar de tegenstrever laat het hier niet bij en komen oprukken langs rechts, met een hard schot tussen paal en keeper binnen 1 - 1. Dan gebeurt er een dikke flater van onze keeper Karel Belmans die dacht de bal gemakkelijk te kunnen stoppen maar laat hem onder zijn voet doorglippen 2 -1.
De tegenstrever dacht dat de buit binnen was, maar niets is minder waar, met door zetten van Paul Aerts in de 16 meter kan hij de bal over de doellijn werken 2 - 2. Met nog enkele minuten te spelen, en in 't heetste van de strijd plaatst Peter Dassen een prachtige doorsteekpas naar Guy Belmans die het koelbloedig afmaakt. Eindstand 2 - 3.

Vrijdag 04 mei 07
Vriendschappelijke wedstrijd op FC PUNT (ten voordele van de jeugd).
Oud-spelers FC Punt - KWB Punt  6 - 2
Zoals de stand het laat vermoeden hebben wij weinig weerwerk kunnen bieden tegen de "oud spelers" (het staat tussen aanhalingstekens).
Nochtans waren de ex-spelers de eerste minuten er niet gerust in, toen Philippe Cools een voorzet van rechts voor doel slingert, en prachtig op het hoofd van Luc Branckaerts die mooi afrondt 0 - 1. Enfin wij hebben toch even voor gestaan.
Maar na verloop va de wedstrijd kwamen de ex-spelers toch in hun spel en tikten de bal meesterlijk rond. Waar wij weinig of niets tegenin konden brengen, zo werd het uiteindelijk dan nog een "overdreven" uitslag 6 - 2. Met twee doelpunten waar een serieus reukje aan was, de fluitenier leidde deze wedstrijd vanaf de zijlijn, met alle gevolgen vandien. Nochtans, na de match in de kantine waren wij zeker de evenknie.

Zondag 29 april 07
KWB Punt -
Groen-Wit   2 - 4
Vanaf de eerste minuut hebben wij goed voetbal gespeeld, beter zelfs als de tegenstrever, maar als er niet wordt afgewerkt krijgt men het deksel op de neus, en zijn we dan toch met 0 - 2 achtergekomen, waarbij zelfs een goal in eigen netten van Jan Diestelmans. Uiteindelijk hebben wij toch raak kunnen treffen met een voorzet van Rudy Mostien op David Mens die zich prachtig voor goal vrij speelde en binnen knalde 1 - 2. Voor de rust maakt Groen-Wit dan toch nog de 1 - 3.
Vervangingen van Wim Wuyts, Luc Branckaerts en Jan Diestelmans door Jan Geukens, Andy Mens en Mario Willems.
De tweede helft zijn wij weer kordaat begonnen met een corner van David die afgeweerd wordt in de voeten van Philippe Cools en een magistraal doelpunt maakt 2 - 3. De hoop op een gelijkspel zat er toen goed in. Maar een mooi schot van de tegenstrever, uit de tweede lijn, juist naast de paal binnen 2 - 4 en alle hoop was terug weg. Eindstand 2 - 4.

Zondag 22 april 07
Meensel-BOYS - KWB Punt  5 - 2
Deze wedstrijd hebben wij kunnen spelen in een prachtige accommodatie en een mooi veld.
Maar de tegenstrever was ook niet min, geweldige ploeg met goede voetballers. Daarom hebben wij ook niets in de pap kunnen brokken.
Een onvermijdelijke nederlaag, zondermeer.

Zondag 15 april 07
KWB Punt - Schorvoort 1 - 2

Wij zijn de wedstrijd prima gestart, hetgeen dat we lang geleden nog gezien hadden. Na een voorzet komt Philippe Cools alleen voor de keeper en zowaar 1 - 0. Met nog een mooi uitgespeelde kans probeert Philippe de bal over de keeper te lobben, wat prachtig lukt, maar een tegenspeler kan de bal nog net voor de lijn keren.
Schorvoort zette wat meer druk en er kwamen kansen, met een voorzet voor doel en een kopduel ter hoogte van de stip kan Schorvoort de bal over de keeper netjes onder de lat binnen koppen 1 - 1. Met deze stand zijn wij gaan rusten.
Vervangingen: Johan Vanspringel voor Steven Wuyts.
Na de koffie hebben we getracht het spelpeil van de eerste helft aan te houden, dat lukte het eerste kwartier, maar dan was er veel energie verbruikt en de tegenstrever kwam opzetten. Met een dekkingsfout achteraan komt de snelle spits van Schorvoort alleen voor de keeper en deze maakt het mooi af 1 - 2.
Al bij al een prachtige match gespeeld van iedereen met veel inzet, gelijk spel had verdiend geweest.
Man van de match, Mario Taels op de stopperplaats. Hopelijk volgende week dezelfde inzet als vandaag.

Maandag 9 april 07
Paastornooi in OOSTERZONE.
KWB Punt - Veteranen LINDA OLEN   0 - 5
De match tegen de veteranen van Linda Olen ( zelden zo'n jonge veteranen gezien ) hebben wij goed aangevat
tot in de 10 de min de tegenstrever een voorzet voor doel geeft en men nog net voor Mike Van Pelt de bal kon
wegwerken de bal in doel tikt. 0 - 1. Wij hebben nog een open kans gehad via David Mens die alleen voor doel
de bal op de keeper knalt en in de rebound nog eens mist. Op het einde van de eerste helft was het 0 - 2.
Vervangingen van: Dirk Verstappen, Mario Willems en Mike Van Pelt door: Dirk Geukens, Andy Mens en Karel Belmans.
De tweede helft hadden de veteranen het heft in handen en is het verdict tot 0 - 4 aangedikt.
Toch zijn er nog kansen geweest voor ons toen Dirk Geukens tot twee keer toe alleen voor de keeper komt,
maar kon de klus helaas niet afwerken. Nog net voor affluiten maken de mannen er nog 0 -5 van.
Wij verdienden toch zeker een goaltje of twee, maar het is niet gelukt.
Onze dank nog voor de gelegenheids spelers voor hun inzet, o.a. Jo Wuyts, Dries Vanuytsel en Tim Van Der Auwera.

Zondag 8 april 07
KWB Punt - St. Dimpna
De geplande match tegen St. Dimpna is deze keer uitgesteld, in verband met Paasfeest.

Zondag 1 april 07
St. Jan Herentals - KWB Punt   3 - 0
De eerste helft hebben wij goed meegespeeld,maar moesten toch het overwicht van de tegenstander
ondergaan, en uiteindelijk verloren met 3 - 0.

Zondag 25 maart 07
KWB Punt
- Wielertoeristen   0 - 4
Deze match is wel een beetje in mineur geëindigd, met een onderarmbreuk van Luc Branckaerts,
bij een ongelukkige val samen met een tegenstrever.
Wij wensen Luc een spoedig herstel toe.

Zondag 18 maart 07
KWB Punt
- Stelen   0 - 4
De klassieke derby werd goed ingezet met goed voetbal van beide ploegen, het ging goed op en neer.
Maar uiteindelijk nam Stelen toch de bovenhand met een kopbaldoelpunt van Niels net binnenkant paal op voorzet van Tim. 0 - 1 dit was ook de ruststand.
Vervangingen van: Mike Van Pelt, Dirk Verstappen, Johan Vanspringel en Wim Wuyts
Door: Mario Willems, Mario Taels, Paul Aerts en Andy Mens.
Met deze vier nieuwe krachten kon het nog niet baten, want binnen de eerste minuut van de tweede helft was het weer raak 0 -2. Toch hebben wij fel weerwerk geboden met ondermeer een magistraal schot op doel van Pilippe Cools dat de keeper van Stelen nog uit de winkelhaak borstelt. En Mario Willems die volledig alleen voor de keeper werd gespeeld, een lob probeert vanop 30 meter, maar helaas meters naast gaat. En met nog enkele goede reddingen van Raf Rommers hebben wij van Stelen toch nog twee doelpunten moeten incasseren, eindstand 0 - 4.

Zondag 11 maart 07
Schorvoort - KWB Punt   7 - 2
Tamelijk zware verliescijfers, wij hebben geen verslag van de match, onze verslaggever was er deze keer niet bij.

Zondag 4 maart 07
KWB Punt
- Crossroad
Afgelast !!!!! Terrein véél te nat.

Zondag 25 februari 07
Verachtert - KWB Punt   3 - 0
Met juist 11 man op post zijn wij deze loodzware match aangevangen.
Wij wisten het op voorhand, dit wordt een zware dobber. Nochtans zijn wij perfect aan de match gestart, de eerste 15 min waren voor ons. Maar na verloop van tijd is Verachtert toch komen aandringen, met enkele rake schoten op doel, maar onze doelman, Raf Rommers was paraat met enkele goede safes. Uiteindelijk is het goede spel en de druk van Verachtert toch te groot geworden en hebben wij twee (mooie) doelpunten moeten slikken in de eerste helft. Ruststand 2 - 0.
In de loop van de eerste helft is Dirk Verstappen nog komen opdagen, en heeft die Karel Belmans vervangen voor de tweede helft. 
Tweede helft verliep zoals de eerste, met een overwicht van Verachtert, en een paar goede reddingen van Raf. Toch maakt Verachtert nog een doelpunt in de tweede helft, en de match is gespeeld. Eindstand 3 - 0

Zondag 18 februari 07
Fien Boys - KWB Punt   4 - 0
Ik kan deze match simpel weergeven, BAR SLECHT GESPEELD, ik heb er geen andere woorden voor, en dat geldt voor iedereen. En dan nog wel tegen10 man. 4 goalen in onzen bak gekregen.

Zondag 11 februari 07
KWB Punt - St. Jan Herentals
Afgelast terrein veel te nat.

Zondag 4 februari 07
KWB Punt
- Bergom   1 - 4
De tegenstrever is maar komen opdagen met 9 spelers, zo zijn ze ook aan de match begonnen.
Wij hadden die moment dan ook het overwicht, en dat resulteerde dan ook in een vroeg doelpunt van Philippe Cools. Tot dat twee (overlopers), Steven Wuyts en Paul Aerts met Bergom gingen meespelen, vanaf dan kregen wij het een beetje moeilijker. Met schoten van Paul Aerts, maar Karel Belmans hield de netten schoon, en nogmaals op de lat en de paal, tot uiteindelijk een schot onderkant lat in de goal gaat (onhoudbaar) 1-1. Net voor rust heeft Wim Wuyts het terrein nog moeten verlaten met kwetsuur, kniestoot in de bil, nogal pijnlijk, Andy Mens is in zijn plaats gekomen. Ruststand 1-1.
Er waren geen vervangingen, want onze reserve spelers deden met Bergom mee. Na de rust hebben wij er helemaal niets van terecht gebracht. De tegenstrever heeft het dan afgemaakt met een afstandsschot net naast de paal binnen 1 - 2, verder nog met een vrij schop buiten de 16 m. Een schot waar de keeper de bal stop net onder de lat, maar toch nog uit de handen laat vallen 1 - 3. Uiteindelijk is het nog 1 - 4 geworden, een verdiende zege voor Bergom, ons spel was beneden maats !!!
Hopelijk volgende week een heel stuk beter spelen, hé makkers.

Zondag 28 januari 07
St. Dimpna - KWB Punt   1 - 3
Na enkel minuten spelen was het reeds duidelijk, wij hadden wel degelijk de overmacht in het spel.

Met kansen van Jan Geukens met een kopbal recht op de keeper, en Mike Van Pelt met een pegel op
doel, die helaas huizen hoog over vloog. Maar St. Dimpna kwam dan toch aandringen met hun snelle
rechtsbuiten die alleen voor de keeper komt, en maakt er 1 - 0 van.
Na deze opdoffer zijn wij toch in ons ritme gebleven, en Andy Mens kreeg een goede inval met een schot,
(eigenlijk een lob) van een paar meter over de middellijn, naar doel, de keeper stond er bij en keek er naar!!!
prachtig doelpunt 1 - 1. Met deze stand zijn we de rust ingegaan.
Vervangingen van: Jan Diestelmans, Jan Geukens en Dirk Verstappen.
Door: Johan Vanspringel, Mario Willems en Luc Branckaerts.
Over de ganse tweede helf is St. Dimpna nog twee keer gevaarlijk geweest, maar dat hebben we goed opgevangen.
De rest van de match was in ons voordeel, met een knap doelpunt van Luc Branckaerts 1 - 2 en met nog een
kwartier voor het einde, een voorzet van Luc Branckaerts naar Philippe Cools die prachtig afrond 1 - 3.
Het doet deugt nog eens een overwinning, met glans.

Zondag 21 januari 07
Stelen - KWB Punt
AFGELAST, terrein veel te nat.

Zondag 14 januari 07
KWB Punt
- Geerinckx
AFGELAST, terrein nog steeds veel te nat.

Zondag 7 januari 07
KWB Punt
- Fam. Hermans  4 - 2
Eindelijk nog eens voetballen, maar dan wel op verplaatsing, want bij ons had het toch weer afgelast geweest.
Onze jongens waren wel super gemotiveerd, na zo'n lange rustperiode.
Er stond wel een felle wind, en bij het starten hebben wij voor wind in de rug gekozen.
Dat na 10 min toch in ons voordeel was, want een schot van Peter Dassen, dat weliswaar afweek op een speler,
netjes naast de keeper in doel belande. 0 - 1.
Ondanks de wind kwam Stelen toch fel aandringen, en Luc Branckaerts moest naar de noodrem grijpen in de 16 meter, strafschop. Onze keeper van dienst Karel Belmans stopt de strafschop maar kan de bal niet klemvast houden en extremis maak Stelen nog het doelpunt, 1 - 1. Na enkele minuten komt Stelen met goed spel en een doorgebroken man op links alleen voor de keeper en het staat 2 - 1. Net voor rust maakt Peter Dassen nog de gelijkmaker voor Punt, en met 2 - 2 gaan we rusten.
Vervangingen van Steven Wuyts en Dirk Verstappen door Jan Geukens en Hans Belmans.
Na de rust met wind van voor hadden wij het een heel stuk moeilijker.
Wat we vreesden kwam uit, Stelen maakt nog twee doelpunten, 4 - 2. Maar het laatste kwartier hebben wij de druk van
Stelen toch nog deels kunnen opvangen. Laten we zeggen de beste zijn gewonnen.
Man van de match: Jan Diestelmans. 

Zondag 31 december 06
KWB Punt
-Café MAX
AFGELAST, terrein veel te nat.

Zondag 24 december 06
KWB Punt
- Meensel Boys
5 - 0   Forfait cijfers de Meensel Boys zijn niet komen opdagen ( te kort aan spelers ).

Zondag 17 december 06
KWB Punt
- Zevendonk  0 - 4
Wij zijn goed van leer getrokken tegen de turnhoutenaars met vlot voetbal dat al snel tot goede kansen leiden van onder meer Steven Wuyts met een gekruist schot waar de keeper van Zevendonk veel last mee had. Enkele minuten later met Rudy Mostien de zijn kopbal op de paal zag belanden. En zoals ze zeggen, als ge de kansen niet afmaakt krijgt ge het deksel op de neus, na een misrekening van Raf Rommers staat het 0 - 1, en met nog 5 min te spelen in de eerste helft, laat Rudy Mostien zich de bal ontfrutselen en wordt het nog 0 - 2.
Na de rust hebben we nog goed stand gehouden tot een kwartier voor het einde, ik vermoed dat de tank bijna leeg was, dan hebben de gastheren nog 2 doelpunten gemaakt met afstandsschoten vanuit de tweede lijn 0 - 4. En zijn nog enkele keren gevaarlijk geweest bij corners. Toch hadden wij enkele doelpunten verdiend, ondermeer vlak voor affluiten waar de bal nog op de lijn wordt gekeerd door de Turnhoutse verdediging. Al bij al een verdienstelijke wedstrijd gespeeld van onze jongens, in het bijzonder van Paul Aerts, het vermelden waard.

Zondag 10 december 06
KWB Punt
- Kelderke   2 - 2
In de eerste helft kwamen we een beetje traag op gang en dat koste ons onmiddelijk een tegen goal.  De tweede goal kwam eveneens snel na een counter.  Zelf hadden we nog een paar kansen die niet afgewerkt werden. De  tweede helft hebben  we ons herpakt met een mooie aanval: Wim W.
zette voor van rechts en Johan VS werkte sterk af.  De 2de goal startte bij een knappe voorzet van Peter D.  naar Luc B,  deze hield het hoofd koel en wipte de bal over de keeper binnen.  2-2:  een eerlijke uitslag.

Zondag 3 december 06
Komplot - KWB Punt   5 - 1
Blijkbaar heeft het weekje rust ons goed gedaan, want wij zijn aan de wedstrijd begonnen met degelijk voetbal, speelden de bal goed rond en konden regelmatig voor gevaar zorgen. Dit resulteerde in de 12de min. met een doelpunt, via Johan Vanspringel die een prachtige voorzet aflevert aan
Philippe Cools en die op zijn beurt de bal netjes binnenlegt. 0 -1. Geen vijf minuten later maken de gastheren er 1 - 1 van met een prachtig uitgespeelde aanval. Het noodlot sloeg toe, onze keeper van dienst Karel Belmans laat de bal onbegrijpelijk uit de handen vallen 2 - 1. Teneergeslagen van deze flater, hebben wij voor de rust nog een doelpunt moeten slikken 3 - 1. Geen vervangingen vandaag ( juist 11 man ).
Na de rust is Komplot veel beter gaan spelen en zijn wij altijd in de verdrukking geweest. Karel Belmans heeft zijn werk gehad, en heeft het doelsaldo nog kunnen beperken met enkele geweldige reddingen, maar heeft toch moeten toezien dat de eindstand 5 - 1 is geworden.
Wij hebben ons toch goed geweerd. Volgende week gaan we der voor !!!!

Zondag 19 november 06
KWB Punt
- Verachtert    1 - 1
Wij hebben Verachtert in bedwang kunnen houden, de motivatie bij onze spelers was er zeker.
De eerste helft heeft Verachtert prachtig voetbal op de mat gelegd, met het goed rond spelen van de bal. Maar onze jongens hebben ze goed opgevangen, er kwam nauwelijks gevaar voor doel van. Tot Verachtert een corner nam en een hoge bal voor doel wordt gedevieerd met de schouder van een van onze spelers recht in de voeten van de tegenstander die met een hard schot er 0 -1 van maakt.
Met deze stand zijn we ook gaan rusten. Na de rust is Andy Mens ingevallen voor Jan Diestelmans.
Verachtert heeft na de rust wat gas terug genomen (of konden ze niet beter meer ?) hierdoor zijn wij iets beter in het spel gekomen. Waardoor Guy Belmans een pas geeft naar Mario Willems die op zijn beurt een prachtige voorzet geeft naar Philippe Cools en met een droge knal de bal netjes naast de paal buiten bereik van de keeper binnen legt. 1 -1. Met deze stand sloop er wat onrust in de bezoekersploeg, en de duels werden pittiger. Wij hebben Jan Geukens nog moeten missen, die met een spierverrekking het veld heeft moeten verlaten.
Uiteindelijk, mits een tumultueus wedstrijdeinde, hebben wij de 1 -1 op het bord kunnen houden.

Zondag 12 november 06
Grasschoppers - KWB Punt   1 - 2
Eindelijk nog eens een overwinning, en deze was zeker niet gestolen.
Wij hebben de gastheren het zeker niet gemakkelijk gemaakt de eerste helft, we waren zeker de betere, met een prachtige doorsteekpas van Peter Dassen naar Dries Vanuytsel die een prachtig schot op doel aflevert, maar de keeper moet de bal lossen en Wim Duits was er als de pinken bij om de 0-1 tegen de netten te scoren. Diep in de eerste helft weer een voorzet voor doel en Wim Duits laat Luc Brancards scoren met een schitterende schijnbeweging 0-2. Dit was ook de ruststand. Drie nieuwe krachten de tweede helft, met Johan Aanspringen, Dirk Verstappen en Mario Willems.
Na een goede 4 min in de tweede helft maakt onze keeper Karel, een totaal overbodige sliding op een doorgebroken speler, penalty. Gelukkig plaatst de man de bal juist naast de paal. Halfweg tweede helft is er een dekkingsfout in de verdediging en de doorgekomen speelder maakt er 1-2 van.
Dan hebben wij Dirk Verstappen nog moeten missen met een spierverrekking. De laatste 5 min zijn nog er nog hete standjes geweest voor ons doel, waar Karel nog een prachtige safe uit de mouw heeft moeten schudden. Uiteindelijk is het bij 1-2 gebleven. Steven Wuyts ga ik ook nog vermelden, die een prima match gespeeld heeft op de stopperplaats. Sinneke heeft na de match veel werk gehad.

Zondag 5 november 06
Geerinckx - KWB Punt    6 - 0
Weer een zware nederlaag dit weekend, wij moesten aantreden met juist 11 man, geen reserve spelers.
Gelukkig kunnen wij nog af en toe rekenen op enkele niet leden zoals Tom Belmans.
In de beginfase waren de gastheren de betere, met goed combinerend voetbal, dat dan resulteerde in een vroeg betwistbaar doelpunt, het rook namelijk zeer sterk naar buitenspel, maar de scheidsrechter besliste er anders over. Het tweede doelpunt was zeer slecht uitverdedigd met een pas recht in de voeten van de tegenstrever hierdoor kon hij vrij voor doel komen 2 -0, wat ook de ruststand was.
Na de pauze zijn wij getrakteerd geweest op een potje voetbal met pittige duels, met de nodige discussies tot gevolg. Daar kunnen Johan Vanspringel (die werd nagetrapt) en Luc Branckaerts (dikke lip) van mee spreken. Dit alles heeft véél te maken met de belabberde leiding, meneer de scheidsrechter vond het nodig om op alles en nog wat commentaar te geven, met gevolg dat Tom Belmans een antwoord geeft en hiervoor bestraft wordt met geel.
Ondertussen zitten wij al aan 5 - 0 met nog een goeie 5 min te spelen, kent de scheids nog een strafschop toe na weeral een dubieuze fase in de 16 m. Na een woordenwisseling met de scheids, trekt die nog rechtstreeks rood voor Peter Dassen uit solidariteit met Peter hebben wij met z'n allen het veld verlaten na een 6 - 0 stand. Match om zeer snel te vergeten, en hopen op een betere leiding volgende week.

Zondag 22 oktober 06
Komplot - KWB Punt    7 - 2
Ik weet niet goed wat te vertellen, want de eerste helft was gewoonweg barslecht, iedereen liep er zomaar wat bij. Dus voor Komplot was het niet moeilijk om 7 jawel, zeven keer te scoren in één speelhelft. Ik moet er wel bij vertellen dat Karel er wel een paar losjes door de handen heeft laten gaan. En ook nog een vrijschop dat afwijkt, jazeg dat zijn ballen die ge niet kunt plakken hé. Enfin ruststand 0 - 7.
Vervangingen van: Wim Wuyts voor Mario Willems en Hans Van De Ven voor Paul Aerst.
De tweede helft waren onze jongens wakker geschoten, en het spel was veel beter. Hierdoor zijn wij dan ook aan verschillende kansen gekomen. De eerste goal kwam van Mike Van Pelt, op voorzet van Johan Vanspringen. Ook de tweede goal die wij maken komt op aangeven van Johan naar Peter Dassen die er met een afstandsschot 2 - 7 van maakt. En verder zijn wij niet gekomen.

Zondag 22 oktober 06
Heibloem - KWB Punt    4 - 1
Het eerste kwartier hebben we diep moeten gaan voor een sterk spelend Heibloem af te houden.
Maar het kon niet uit blijven, na 16 min 1-0 voor Heibloem.
Enkele minuten daarna een prachtige voorzet van Heibloem voor het Puntse doel, en Hans Belmans
devieert de bal perfekt naast Raf Rommers, 2-0. Voor de pauze maakt Heibloem er nog 4 - 0 van met juweeltjes van doelpunten.
Steven Wuyts is dan nog uitgevallen met een voetblessure en vervangen door Philippe Cools.
De tweede helft waren wij de betere en dat resulteerde dan ook in een prachtig doelpunt, een afstandsschot buiten de 16m net onder de lat, van Philippe Cools 4 - 1.
De laatste 5 minuten nog een kans, op voorzet van Karel Belmans knalde Philippe Cools net over.
Het bleef dus bij een 4 - 1 eindstand, in ieder geval toch al beter dan vorige week.

Zondag 15 oktober 06
Crossroad - KWB Punt   5 - 0
Forfait-cijfers, maar dat zegt niets over de wedstrijd. Het eertste kwartier werd Crossroad overdonderd, met schoten op doel van Wim Wuyts en
Paul Aerts (op de lat). Na de twintigste minuut doorbraak van de tegenstander, en doelpunt. 1-0
Enkele minuten later moet Andy Mens naar de noodrem grijpen, MAAR in de 16 meter, penalty 2-0.
Nog voor rust maken de gastheren nog 3-0 met een schot op doel dat afwijkt op onze stopper, spijtig, maar niet verdiend.
Na de rust, zijn er nog kansen geweest voor Hans Belmans maar het lukte van geen kanten.
Met een flater in onze verdediging komt de spits van Crossroad allen voor doel, en laat deze kans niet liggen 4-0.
Net voor affluiten scoren de gastheren nog een doelpunt 5-0 eindstand. Wij verdienden beter.
Wij hopen op volgende week: 10.00 uur Heibloem (Olen) - Punt.

Zondag 8 oktober 06
Zevendonk - KWB Punt   3 - 1
De verplaatsing naar Turnhout is ons niet te best meegevallen, voor dat onze jongens wisten dat ze op het veld stonden ( de eerste 10 min. ) was het al 3 - 0. Uiteindelijk zijn ze toch wakker geschud en heeft Philippe Cools voor de rust nog kunnen tegen scoren, ruststand 3 - 1.
Na de pauze zijn wij stukken beter gaan spelen, en waren wij de betere, met verschillende schoten op doel, maar Zevendonk heeft een kanjer van een keeper onder de lat staan.

Zondag 1 oktober 06
KWB Punt -
KWB STELEN  1 - 5
Stelen is vinnig en fris aan de wedstrijd begonnen, dat resulteerde al snel in een 0 - 2 voorsprong.
Doch onze jongens gaven fel weerwerk, tot plots een geharrewar voor het stelense doel, en hiervan
profiteerde Jan Diestelmans van om de score voor punt te openen en dit enkele minuten voor de rust.
Ruststand 1 - 2.
Na de pauze was het punt die de bovenhand had, met open kansen, ik zeg wel OPEN kansen van
Jan Geukens en Hans Belmans die gewoonweg de bal niet in het doel kregen.
Dan is Stelen langszij gekomen en er 1 - 3 van gemaakt. Daarna een vrijschop voor Stelen, meters buiten
de 16 m, verkijkt onze keeper Geert Bollen zich volledig op de bal en het staat 1 - 4.
De veer is dan gebroken bij onze jongens, en Stelen maakt nog een vijfde doelPunt, een echt juweeltje,
dat moet ook gezegd worden.
Ja, als we vooraan niet willen scoren en achteraan flaters doen dan kunnen wij niet winnen.
Volgende week beter jongens. Match zondag om 10u op Zevendonk.

Zondag 24 september 06
Fam. HERMANS - KWB Punt   1 - 3
De eerste match op verplaatsing, en mooi afgewerkt met een overwinning.
Nochtans zijn we 1-0 achtergekomen door een misgrijpen van onze gelegenheidsdoelman.
Maar onze jongens hebben dat mooi rechtgezet.
Met doelpunten van Dirk Geukens ( 2 x ) en Tim Helsen ( 1 x )
Wij sluiten de maand september af met een 12 op 12. Dat kunnen er wei nige zeggen van eerste nationale.
Ik denk dat we onze trainer in 't oog moeten houden, voor eventuele transfer naar Lierse?

Met deze wil ik ANDY, DAVID en TIM nog hartelijk bedanken voor hun inzet in alle gespeelde matchen.
Zij doen de overstap naar Stelen, en wensen hen nog veel voetbal plezier, zoals ze dat bij ons hebben beleefd.
Volgende week de derby der lage landen: PUNT - STELEN. Met het mes tussen de tanden !!!!

Zondag 17 september 06
KWB Punt
- GRASSCHOPPERS    5 - 2
Doelpunten makers: Tim Helsen 3 x - David Mens - en Steven Wuyts.

Zondag 10 september 06
KWB Punt
- GENEBROEK   5 - 1
Doelpunten makers: David Mens 2 x - Peter Dassen 2 x - en Tim Helsen.

Zondag 03 september 06
KWB Punt
- FIENBOYS    3 - 0
Doelpunten makers: Tim Helsen, Peter Dassen en Philippe Cools.

Contactpersoon en verslaggever

Karel Belmans, Poiel 100, 2440 Geel  Tel. 014/72.82.56

Links