KWB Voetbal Geel-Punt 2007-2008

KWB Voetbal Geel-Punt
spelen vriendschappelijke wedstrijden


Terrein: achter de school Vogelzang 81, Geel

Te Spelen Wedstrijden

Volgende week

Tornooien.
 
ZATERDAG 7 en ZONDAG 8 juni
Tornooi KWB Punt

Gespeelde Wedstrijden

Zondag 25 mei 2008
KWB Punt
- HEIBLOEM   1 - 1
De vrees voor de match was er, want wij wisten dat dit een taaie tegenstander zou zijn. Het spel verliep gelijk opgaand, maar toch met een licht voordeel voor ons. Met onder andere schoten op doel van Niel Vanlommel en Stef Peeters waarop de bezoekende keeper alles uit de kast moest halen om zijn netten schoon te houden. Enig vermeldens waard van de tegenstrever is een mooi geplaatste kopbal die op de lat terecht komt. Wij hebben de mannen van Heibloem zeer goed opgevangen met een zeer goed georganiseerde verdediging onder leiding van Stijn Binnemans. Ruststand 0 - 0.
Vervangingen van: Karel Belmans en Mousty door Nic Verachtert en Jan Diestelmans.
Wij hebben op ons elan blijven verder spelen, met een prachtige doorsteekpas van Pilippe Cools naar Niel Vanlommel die de bal met een prachtige lob over de keeper in doel legt 1 - 0. Met nog zowat 10 min. te spelen wordt Stef Peeters op links vuil onderuit gehaald, de reactie
van Stef was enorm en hij haalde uit met een kopstootje zonder echter de tegenstrever te raken, gevolg rode kaart voor Stef. Met nog 10 man op het veld heeft Heibloem hun kans gegrepen, en zijn met man en macht gaan drukken, met het gevolg in de voorlaatste minuut de gelijkmaker. Eindstand 1 - 1.
Dat was de laatste match van het seizoen, de nu volgende matchen zijn vriendschappelijke tornooien.

Zondag 18 mei 2008
Bos-Boys - KWB Punt  0 - 0
Van bij het begin was te merken dat Bos - Boys een licht voordeel hadden in hun spel, zij waren beter in de duels en hun passing. Aan de andere kant, wij brachten er niet veel van terecht. Wij hebben in ieder geval de nul op het bord kunnen houden tot aan de rust. Want veel meer valt er niet te vertellen over deze helft.
Vervangingen van: Mousty, Hans Belmans en Dries Vanuytsel door: Karel Belmans, Dirk Verstappen en Luc Branckaerts.
Na de koffie zijn wij toch iets beter van leer getrokken, en wij namen de bovenhand tegen de Bos - Boys, wij waren meer in de aanval. De kansen waren voor Niel Vanlommel die de bal rechtstreeks op de slof pakt, maar beland op de rug van een verdediger. Stef Peeters komt met de bal aan de voet langs rechts in de 16 meter, maar wordt daar zonder pardon neergelegd. Iedereen dacht aan een strafschop enkel de scheidsrechter niet !! Er rees hevig protest van onze jongens echter zonder resultaat. Al naar gelang het einde van de wedstrijd naderde begon de scheidsrechter meer en meer in ons nadeel te fluiten. Dan maakt een van de spelers van Bos - Boys een zuiver handspel, maar de scheidsrechter had weer niets gezien, andermaal weer hevig protest en terecht. Na dit voorval werd het hem even te veel en floot toen de match maar af. Wel iets vroeger dan voorzien. Ja, de man in 't zwart heeft ons van de overwinning gehouden. Al bij al, bij mart van Den Thijs was het veel beter na de match.

Zondag 11 mei 2008
KWB Punt -
Zevendonk 0 - 1
De eerste 10 min. zijn we door het oog van de naald gekropen, met drie prachtige kansen van de bezoekers, waarvan één keer op de paal en twee gemiste schoten. Even later een vrij schop voor Zevendonk, de bal komt voor doel en zij kunnen de bal rechtstreeks binnen duwen. 0 - 1. De noemenswaardige kans die wij kregen was van Mousty die de bal recht op de keeper speelt. Toch hebben wij nog stevig moeten verdedigen, zo dat Nic Verachtert de bal in paniek over eigen doel schoot, iedereen dacht aan een own-goal.
Met de rust vervanging van Dirk Verstappen door Paul Aerts.
In de tweede helft hebben wij toch meer gedrukt, onder andere met een afstandsschot van Stijn Binnemans dat maar net over de lat vloog. Even later schot van Johan Vanspringel op doel maar een verdediger slaat de bal met de hand weg, penalty!! Dries Vanuytsel neemt de verantwoording op zich, maar schiet de bal onderkant lat en kans verkeken. Zevendonk was nergens meer, hierdoor krijgt Nic Verachtert nog een schietkans, maar kan zijn schot niet kadreren. Bij ons spel kwam steeds de laatste pas verkeerd, hierdoor konden zij telkens terug uitverdedigen. Wij hadden een gelijkspel verdiend maar aangezien het belabberde spel dat wij op de mat legden tegen 9 man is de uitslag verdiend te noemen.

Zondag 04 mei 2008
Groen-Wit - KWB Punt 5 - 2
Bij dit prachtige weer konden wij spelen op de terreinen van SK Branddonk met prachtige accommodatie. Groen- Wit trok sterk van leer bij het begin van de wedstrijd, met een doorsteekpas die zeker buitenspel tot gevolg had, maar de ref. had er geen neus naar. 1 - 0. Zij bleven op hun elan doorgaan, wij hebben ons moeten beperken tot hoofdzakelijk verdedigen. Toch is het nog 3 - 0 geworden voor de rust, waar weer aan een doelpunt een reukje van buitenspel hing, vraag het maar aan de Rudy Mostien. Geen vervangingen, in tegendeel, Johan Vanspringel is vroeger moeten doorgaan.
De tweede helft dus met 10 man, toch hebben meer weerwerk kunnen bieden. Met een vrij schop tussen de 16 m. en de cornervlag, genomen door Dries Vanuytsel en brengt de bal laag voor doel waar Paul Aerts de bal met een fantastisch hakje in doel laat verdwijnen. 3 - 1. Geweldige goal. Even later een ingooi waarbij de bal wordt doorgekopt voor doel en Guy Belmans de bal in één tijd in doel trapt 3 - 2. De aansluitingstreffer zat er aan te komen, maar helaas Groen - Wit kan nog eens scoren 4 - 2. Nog één goede kans hebben wij gehad met een vrij schop van Dries Vanuytsel die voor doel brengt en Mousty met een geweldige kopstoot recht op de keeper afrond. In de laatste minuut hebben wij nog een doelpunt moeten slikken 5 - 2. Tevens ook eindstand.

Vrijdag 02 mei 2008
Tornooi op FC PUNT
Ex-spelers FC Punt - KWB. PUNT   1 - 0
Na 5 min. aftasten kon KWB voor de eerste keer gevaarlijk voor doel komen, met een voorzet van Mario Willems maar Niel Vanlommel knalt recht op de keeper. Na een schwalbe van Mario Taels (ex speler) iets voor de hoekschopvlag een vrij schop dat voor doel wordt binnengekopt door Herman Geyskens. 1 - 0. De rest van de eerste helft houden beide ploegen mekaar in evenwicht, met enkele kansen aan beide zijden. Ruststand 1 - 0.
Vervangingen van: Jan Diestelmans en Dirk Verstappen door Johan Vanspringel en Karel Belmans.
De KWB ploeg raakt een beetje door zijn beste krachten heen, maar met man en macht houden wij stand. De beste kansen zijn voor de tegenpartij, maar verder dan enkele vrije trappen kwamen zij ook niet. Enkele minuten voor affluiten krijgt Stef Peeters nog een kans, maar helaas, tot een schot op doel is hij niet gekomen. Een dikke proficiat voor de hele ploeg. Met deze inzet winnen wij elke week.

Zondag 27 april 2008
KWB Punt -
Misverstand   4 - 2

Wij zijn van bij de start goed begonnen, zeker omdat de tegenstrever maar 10 spelers kon optreden. Er hing vandaag een overwinning in de lucht. Na een 10 tal minuten geeft Paul Aerts een prachtige doorsteekpas richting Stef Peeters en deze laat de kans niet onbenut 1 - 0. Kort daarna geeft Jan Diestelmans via een lob de bal naar Paul Aerts die op zijn beurt een voorzet geeft naar Pilippe Cools die mooi in de winkelhaak binnen schiet. 2 - 0. Ruststand.
Vervangingen van: Peter Dassen en Stijn Binnenmans door Luc Branckaerts en Niel Vanlommel.
Voor de tweede helft geven wij onze Mario Willems cadeau om met Misverstand mee te doen, die toch voor wat extra dreiging kan zorgen. Paul Aerts slaagt erin om met een verre voorzet Pilippe Cools te bereiken, hij wordt echter tegen de grond gewerkt in de 16 m. met een penalty als gevolg. Dries Vanuytsel twijfelt niet de bal netjes in de netten te leggen. 3 - 0. Wij voelden ons toen heer en
meester. Kort daarna is er verwarring in de Puntse verdediging, en het eerste tegendoelpunt valt, 3 -1. Het heeft Misverstand moed gegeven en zij maken dan ook nog een tweede doelpunt 3 - 2. Wij realiseren ons dat het warm begint te worden en als ploeg brengen we een ware heropstanding teweeg. Na verschillende kansen die wij krijgen onder andere met Niel Vanlommel die op doel schiet en de verdediger er zijn hand tussen steekt, de ref is onverbiddelijk en legt de bal op de stip. Dries Vanuytsel heeft de eerste netjes binnengeschopt en doet dat met de tweede evenzeer zo. 4 - 2. Eindresultaat. Op naar de volgende overwinning!!!

Zondag 20 april 2008
Heyax - KWB Punt    7 - 0
De verre verplaatsing naar Peer heeft ons geen goed gedaan. Met maar net 11 man, en de afwezigheid van onze jeugdige aanvallers Niel en Stef. De eerste 5 min. was het een beetje aftasten, maar daarna hebben wij 3 goalen binnen het kwartier in onzen bak gekregen. Allemaal zuiver uitgespeelde kansen van een sterk spelend Heyax. Langst onze zijde zijn er een paar afstandsschoten geweest van Paul Aerts, maar zonder resultaat. Nog voor het rustsignaal heeft Heyax de stand nog kunnen aandikken tot 5 - 0. Een zeer zwakke prestatie van onze jongens, zeker in de verdediging.
Geen vervangingen ( wij hadden ook geen reservespelers )
Tweede helft iets beter in de aanval, met Philippe Cools die een vrij schop net over schiet. Aanval van Heyax die een mannetje diep stuurt en afrondt 6 - 0. Kansen nog van Pilippe Cools die weer net over mikt, en even later voorzet op Peter Dassen die bal in de volley juist over de lat mikt. In de eindfase van de match nog een beetje geharrewar waarbij Pilippe Cools nog geel krijgt. Het laatste wapenfeit van onze jongens is een mislukt schot van Johan Vanspringel. En net hierna krijgen wij nog een doelpunt te verwerken 7 - 0. Een nog niet zo overdreven uitslag als ge het spelbeeld van onze jongens op de korrel neemt. Barslechte match.

Zondag 13 april 2008
KWB Punt -
Geerinckx   2 - 7
We hadden het verwacht dat het zwaar ging worden, want Geerinckx is een sterke ploeg. Komt er nog bij dat wij maar met 10 spelers konden starten. Jan Diestelmans heeft dan nog in extremisch Guy Belmans kunnen oproepen. Na de eerste 10 min. was het al raak voor Geerinckx met een mooi uitgespeelde kans 0 - 1. Tot aan de rust hebben wij de schade kunnen beperken tot 0 - 3.
Vervanging van Mike Van Pelt, door Peter Dassen.
Mike die zijn laatste match speelde voor zijn vertrek (als militair) op 25 april naar Cosovo, wij zullen hem zeker een half jaar moeten missen. Mike we wensen je het beste toe. Na de koffie ging Geerinckx op hun elan verder, maar toch hebben wij enig weerwerk kunnen bieden met ondermeer een mooi opgezet combinatiespel beginnende bij Stef Peeters die doorspeelt naar Guy Belmans en Peter Dassen kan de vrijstaande Niel Vanlommel bereiken die de bal over de doellijn schiet 1 - 3. Het zag er toen een beetje rooskleuriger uit, maar niet voor lang. Geerinckx doet er nog een paar doelpunten bij, het wordt 1 -5. Nog even een opflakkering met Johan Vanspringel die op links oprukt en de bal voor doel gooit, waar Guy Belmans de bal mooi in de verste hoek kan koppen 2 - 5. Toch kan een goed spelend Geerinckx er nog 2 - 7 van maken. Wij hoefden echt niet met blozende wangen het veld te verlaten, want wij hadden gevochten voor wat wij waard waren. De beste zijn wel degelijk gewonnen.

Zondag 06 april 2008
Kelderke - KWB Punt 3 - 5
Het begin van de match was alles behalve...... Het duurde niet lang of het was al prijs, Kelderke met een aanval op rechts voor goal en 1 - 0. Toen leek het of ons mannen waren wakker geschoten, met een pas van Johan Vanspringel op Peter Dassen die de keeper te ver uit zijn doel zag staan en met een prachtige lob gelijk kan stellen 1 - 1. Even later past Peter Dassen op Niel Vanlommel die de bal vanop links voor doel kan brengen en Mario Willems had niet veel moeite om de bal in de netten te leggen 1 - 2. Stijn Binnenmans heeft nog enkele pegels op doel gelost, maar de keeper kwam telkens gepast tussen. Mario Willems kan op rechts doorgaan en voor doel brengen, maar Niel Vanlommel wilde het te mooi doen met een fantasieke, hij had misschien beter kunnen koppen. Het is tot aan het rustsignaal 1 - 2 gebleven.
Vervangingen van: Paul Aerts, Mike Van Pelt, Nic Verachtert en Hans Belmans door: Mousty, Stef Peeters, Philippe Cools en Dries Vanuytsel.
De tweede helft kwam Kelderke beter voor de dag, met een schot op doel die nog afwijkt op een speler en dan binnenkant paal binnen gaat. 2 - 2. Onze jongens lieten het hier niet bij, Philippe Cools komt alleen voor de keeper, zijn eerste schot is pal op de keeper maar in de herkansing kan hij toch binnen leggen. 2 - 3. Dan rukt Stef Peeters op langs links en brengt voor doel waar Niel Vanlommel de bal maar heeft binnen te tikken. 2 - 4. Even later heeft Rudy Mostien nog een schot kunnen keren kort voor doel, maar in de herneming was het toch raak 3 - 4. Het was een attractieve match met aan beide zijde mogelijke kansen. Maar Stef Peeters nam alle twijfels weg door weer een fantastische ruche langs links en kan prachtig afronden met een scherp schot op doel 3 - 5. De supporters hadden geen klagen 8 doelpunten gezien.

Zondag 30 maart 2008
KWB Punt - Stelen afgelast wegens te slechte weersomstandigheden, te nat !!!!!

Maandag 24/03/2008 (Paasmaandag) Tornooi Oosterzonen
KWB Punt
- Veteranen Linda Olen   1 - 9
De uitslag zegt voldoende, alhoewel het heeeel jonge veteranen waren. De eerste goal viel er na ongeveer 5 min. een schot dat Fredje goed afweert en met een karonbolle terug in de voeten van de tegenstander komt 0 - 1 (geluksgoal). De andere acht goalen ga ik niet veel over uitwijden, het waren stuk voor stuk verdiende doelpunten. Wij werden van het kastje naar de muur gespeeld, zoals het spreekwoord zegt. Misschien lag het aan het grote veld op Oosterzone ? Wie weet ?
Maar waar ik wel verder wil op in gaan is ons doelpunt dat wij maakten in de eerste helft nog, het begon bij David Mens met een prachtig voorzet vanop rechts voor doel, daar wachtte Mike Van Pelt de bal op die hij prachtig kon binnen koppen. Een welverdiende goal. De hardgekookte eieren na de match waren wel lekker.

Zondag 16 maart 2008
KWB Punt - Beloften   2 - 1
Wij hadden onze nonkel Nic verwacht aan de aftrap ( hij had deze ploeg aangebracht, ze kunnen toch ni goe sjotten had hij gezegd )
maar helaas het was zaterdag een beetje vroeg geworden. Hij is nadien toch op appel verschenen maar zonder kabas. Dit ter zijde, de mannen konden wel sjotten, maar de betere kansen waren toch voor ons. De bal wordt slecht uitverdedigd en komt in Jan Diestelmans zijn voeten, zijn schot gaat maar net over de kruising. Dan krijgen wij een voorzet van Mario Willems voor doel Philippe Cools kan naar doel koppen, maar Stijn Binnemans zet er zijn kopje ook nog eens tegen, en de bal beland over de lat. Op hoekschop kan Stijn Binnemans een vluchtschot afleveren helaas net naast de paal. De Beloften zijn ook komen dreigen met een strak schot net naast de paal, maar Fred Vanuytsel kan het nog net weren met een geweldige redding. In de laatste minuten van de eerste helft kan Johan Vanspringel vanop links een voorzet geven naar Philippe Cools die samen met een verdediger naar de bal gaan, maar de verdediger schiet in paniek de bal in eigen netten, 1 - 0.
Vervanging van Johan Vanspringel door Paul Aerts
In de tweede helft waren de Beloften 20 min lang de baas. Hierdoor komt er een voorzet, met randje buitenspel, de spits komt
alleen voor doel en het is, 1 - 1. Onze stopper Rudy Moestien moet nog twee keer naar de noodrem grijpen op een doorgebroken speler, gelukkig had onze ref. geen kaarten bij. Onze jongens hebben de laatste 10 min. er alles uitgeperst, op het zeer zwaar liggende veld, en dan komt de bal bij Mario ( Totty ) op rechts die met een magistraal (schot - lob) scherp op doel de bal in de netten legt, dit kan alleen maar een Italiaan zoals Totty het voor elkaar krijgen. 2 - 1. De winnig goal. Verdienstelijke match van Stijn Binnemans en Rudy Mostien, eveneens vermeldenswaard onze scheidsrechter Dirk Verstappen.

Zondag 09 maart 2008
KWB Punt - Ginderbroek   2 - 5
Dit ging een speciale wedstrijd worden, met een heel uitzonderlijke opstelling, Karel Belmans de vliegen kletser van Beringen in de goal, en met als uitzonderlijke verassing Nic Verachtert in het ZWART. Na enkele minuten zijn er al enkele kansen te noteren van onze jongens, namelijk Mike Van Pelt die kan aanleggen maar ziet zijn schot op de paal belanden, en Hans Belmans die even later op de lat schiet, dar is effen pech hebben. En dan komt het, een aanval met een diepe bal van Ginderbroek, de spit en onze vliegen kletser komen gelijktijdig naar de bal toe, maar onze kletser slaat naast de vlieg, 0 - 1. Dat wordt even later goed gemaakt met een hoekschop tot bij Mario Willems en onze Italiaan mist niet 1 - 1. Voor de pauze hebben we nog een kans gehad via een vrij schop, genomen door Philippe Cools maar de bal gaat net naast. Ruststand 1 - 1.
Vervanging van Jan Diestelmans door Peter Dassen.
In de herneming kwam Ginderbroek beter opzetten met als resultaat een prachtig schot net naast de paal binnen, dit keer kon onze keeper er zeker niet bij. 1 - 2. Johan Vanspringel kon even later de achterstand weer recht zetten op voorzet voor doel kan hij de bal prachtig binnen leggen, 2 - 2. Maar dan weer een flater van jewelste van Karel Belmans die een gemakkelijk te pakken bal door de handen laat glippen 2 - 3. Even later een schot uit de tweede lijn van Ginderbroek de bal gaat onhoudbaar net onder de lat binnen, 2 - 4. En net voor tijd kan de alleen door gestoten spits nog een doelpunt mee pikken, 2 - 5. Zeker overdreven cijfers, maar ja met zo'n vliegenkletser in doel en zo'n zwarte, wat wilt ge nog meer ?

Zondag 02 maart 2008
Grasschoppers - KWB Punt   2 - 3
Onmiddellijk na het eerst fluitsignaal zijn wij er voor gegaan, ondermeer met een voorzet van Johan Vanspringel naar Niel Vanlommel, en zoals we Niel kennen die twijfelt niet, patat 0 - 1. Even later na goed storend werk van Stef Peeters kan hij de bal bemachtigen en doorsteken naar NIel Vanlommel, die zijn tweede goal maakt 0 - 2. Na twintig minuten kan Philippe Cools door de verdediging glippen en prachtig afronden met een derde goal 0 - 3. Even later is het de beurt aan de gastheren met een vrij schop, die genomen wordt, de bal wijkt af op de muur in de voeten van een aanvaller en kan deze naast Fredje Vanuytsel in doel leggen, 1 - 3. Ruststand.
Vervanging van Karel Belmans door Nic Verachtert.
Na de verdiende rust zijn we verder op het zelfde elan blijven spelen, met goed flankenspel, hierdoor heeft Stef Peeters nog een knal gelost op de winkelhaak. Na een aanval van de Grasschoppers komt een voorzet in de 16 meter Moesti en Fredje verkijken zich op de bal door een misverstand, en de bal rolt over de doellijn, 2 - 3. Het was nog effen bang afwachten op het eindsignaal. Toch hebben wij een prachtige wedstrijd gespeeld, zeker de eerste 20 min. met een sterke verdediging onder leiding van Rudy Mostien, en een vermelding voor Stef Peeters en Niel Vanlommel.

Zondag 24 februari 2008
Hermans - KWB Punt   5 - 0
Wij hadden het knap lastig tegen een goed spelend Hermans, in feite het ging goed over en weer. Hermans had toch iets meer overwicht, met geweldige kansen die werden verprutst, en enkel goede ingrepen van onze keeper Fredje Vanuytsel. Aan onze zijde zijn er ook enkel kansen geweest ondermeer voor Stef Peeters met een schot recht op de keeper. Even later kan Karel Belmans een hard schot lossen, maar een goede doelman kan nog net met de hand naast duwen. Ruststand 0 - 0.
Vervangingen van: Karel Belmans, Jan Diestelmans en Dirk Verstappen. ( meer dan 130 jaar ervaring eraf !! ) door Mario Willems, Hans Belmans en Peter Dassen.
De tweede helft is onze ploeg als een pudding inelkaar gezakt, onze jongens zijn amper over de middenlijn geweest, en hebben zich volledig moeten toespitsen op verdedigen. Dit is ook het resultaat van het goede spel van Hermans, die vlot combineerde, en op de korste keer 5 doelpunten konden maken. Eindstand 5 - 0.
Misschien enkele mensen met een katerke ??? Of was er het gemis van de ervaring ???

Zondag 17 februari 2008
St. Jan Herentals - KWB Punt  2 - 2
Met goede voornemens zijn wij afgezakt naar Herentals, vooral met de zware nederlaag van vorige week in het achterhoofd. En inderdaad wij zijn fel aan de wedstrijd begonnen, met goed voetbal, hierdoor kan Johan Vanspringel reeds na 15 min. er 0 - 1 van maken.
Herentals is na dat doelpunt harder gaan drukken en kunnen nog net voor het rustsignaal de bordjes gelijk hangen 1 - 1.
Vervangingen van: Jan Diestelmans, Mike Van Pelt en Nic Verachtert door Dirk Verstappen, Mario Willems en Stijn Binnemans.
Na de pauze hebben wij terug het heft in handen genomen, en Philippe Cools kan na 5 min in de tweede helft er 1 - 2 van maken. Mario Willems die kort hierna nog een geweldige reuzekans mist. Dirk Verstappen die zijn bal op de kruising ziet afketsen en naast gaan. Met andere woorden kansen bij de vleet, wie deze keer het meest met de kansen morste is zeker Philippe Cools.
En het zat er aan te komen, als ge geen grotere marge kunt uitbouwen, komt de tegenstrever op gelijke hoogte en dat amper 2 min voor het eindsignaal 2 - 2.

Zondag 10 februari 2008
KWB Stelen - KWB Punt   6 - 0
De verwachtingen waren hoog gespannen voor deze derby, maar helaas voor onze jongens, na 10 min was het al prijs, na een doorstoten op links van Tim Helsen, onze ex speler, met een schot scherp op doel en het staat 1 -0. Kort daarna een hoekschop voor Stelen, dat een volledig vrijstaande speler kan binnen koppen 2 - 0. De aanvalsgolven bleven komen van Stelen, met meermaals een hoekschop en door een misverstand tussen Fredje en Steven Wuyts, kopt Steven de bal in eigen doel. Ruststand 3 - 0.
Vervangingen van: Dirk Verstappen, Jan Diestelmans, Pilippe Cools, Mario Willems en Mike Van Pelt door: Karel Belmans, Peter Dassen, Johan Vanspringel, Nic Verachtert en Hans Belmans.
De tweede helft geen verandering in het spel, Stelen bleef de baas, met weer een schot scherp op doel, deze maal door David, netjes binnen 4 - 0. Na enige tijd moest onze verdediger Nic Verachtert naar de noodrem grijpen in de 16 m. penalty, omgezet door de keeper van Stelen 5 -0. In de laatste minuten een hoekschop van Stelen, met weer een prachtige kopbal in doel 6 - 0. Ik kan niet meer zeggen dat Stelen in deze derby heer en meester was. Maar wij zijn ons al aan het oppeppen tegen de terugmatch in maart. We gaan ons vel duur verkopen !!!!! Zeker weten.

Zondag 03 februari 2008
Misverstand - KWB Punt 2 - 2
Aangezien de slechte staat van ons veld zijn wij genoodzaakt geweest deze wedstrijd op verplaatsing te spelen. Van bij de aftrap konden wij het spelbeeld opleggen, maar dat duurde niet lang, tot Misverstand de bal voor doel kegelt en met een schot scherp op doel er 1 - 0 van maakten. Nadien waren wij wat minder in ons combinatiespel, en hebben wij de tegenstrever de bovenhand moeten geven. Maar de stand is ongewijzigd gebleven in de eerste helft.
Vervangingen van: Dirk Verstappen, Luc Branckaerts, Jan Diestelmans, Mousty en Paul Aerts door Karel Belmans, Stef Peeters, Niel Vanlommel, Nic Verachtert en Johan Vanspringel.
Ongeveer 5 min. in de tweede helft, een foutje in onze verdediging, waardoor de aanvaller van Misverstand alleen op doel kan rukken en maakt er 2 - 0 van. Na deze opdoffer zijn wij er toch terug bovenop gekomen, met Karel Belmans die een bal op rechts diep stuurt naar Niel Vanlommel, die van tegen de achterlijn de bal voorbrengt op het lichaam van een verdediger, en de bal verdwijnt in doel 2 - 1. Even later wordt Mario Willems in de 16 m. onderuit gehaald, na enige discussie strafschop, omgezet door Karel Belmans naast de paal tegen de netten, 2 - 2. Van toen af zijn de duels harder geworden. Vlak na de gelijkmaker speelt Karel Belmans de bal uit de voeten van een aanvaller, die met een prachtige duik een strafschop kan versieren ( onterecht ) Maar wij hebben niet voor niets Fredje Vanuytsel in het doel staan, die de strafschop zonder moeite uit het doel houd. Verder in het spel zijn er nog enkel kansen geweest voor Misverstand, maar deze stuiten telken op een zeer goede keeper Fredje Vanuytsel, hij heeft de 2 - 2 op het bord gehouden.
Man van de match, ongetwijfeld Fredje Vanuytsel.

Zondag 27 januari 2008
KWB Punt -
Kelderke  1 - 1
Het hing in de lucht, deze ploeg moeten wij zeker aankunnen. En inderdaad wij zijn goed aan de wedstrijd begonnen, met goed combinatie voetbal, hierdoor kon Stef Peeters doorbreken op rechts en de bal voorbrengen, Steven Wuyts controleert en speelt Niel Vanlommel vrij die prachtig kan afronden 1 - 0 na een kwartier. Even later dezelfde acteurs, Stef Peeters zet weer voor vanop rechts, deze keer kan Niel Vanlommel Steven Wuyts vrij spelen maar deze ziet zijn schot juist naast de paal verdwijnen. Kelderke kan dreigen via hoekschop met een schot op doel waar Mousti nog juist zijn tenen kan tegen plaatsten en de bal laat afwijken, maar de bal verdwijnt in doel via de binnenkant van de paal 1 - 1, Fredje was zeker ter plaatse geweest. Ruststand 1 - 1.
Onze ervaren rot Dirk Verstappen heeft zeker een goede eerste helft gespeeld in de verdediging.
Vervangingen van: Dirk Verstappen, Philippe Cools, Stef Peeters en Johan Vanspringel door: Hans Belmans, Mario Willems, Nic Verachtert en Paul Taels.
Tweede helft ging het iets minder aan toe maar toch zijn er nog kansen afgedwongen, via hoekschop komt de bal bij Nic Verachtert die volledig vrij staat, ( zie in gedachten de gemaakte goal al ) maar hij kopt de bal los over. Even later kan Nic Verachtert terug aanleggen vanuit de tweede lijn, maar hij had geen krijt aan zijn schoenen gedaan, hoe noemt men dat "ne fets keu".
Al bij al onze keeper Fredje Vanuytsel heeft weinig werk moeten opknappen. Het is bij 1 - 1 gebleven. Goede match van Stijn Binnemans, Steven Wuyts en Mousty.

Zondag 20 januari 2008
KWB Punt
- Fien-Boys afgelast vanwege wateroverlast op het terrein.

Zondag 13 januari 2008
Vinus - KWB Punt   1 - 3
Na enkele thuismatchen zijn we deze keer op verplaatsing gaan spelen. De eerste 5 min. was het maar pover voetbal van onze jongens, maar ze hebben zich herpakt, met Luc Branckaerts die doordringt tot in de 16 meter en daar zichtbaar voor iedereen onderuit wordt gehaald, maar de ref had niets gezien. Even later nochtans kan Mario Willems de bal doorspelen op rechts naar Philippe Cools die op zijn beurt de bal voorzet en Steven Wuyts kan de keeper op het verkeerde been zetten, een mooie aanval 0 -1. De aanvalsgolven bleven komen, met dit keer Johan Vanspringel die de bal weer voor doel brengt en weer kan Steven Wuyts afronden 0 -2. Dit was ook de ruststand.
Vervangingen: van Mike Van Pelt, Mario Willems en Hans Belmans door Karel Belmans, Dirk Verstappen en Jan Diestelmans.
Na de koffie zijn wij met onze 0 - 2 voorsprong een beetje weggezakt, en Vinus kwam meer op zetten. Maar toch hebben nog enkele prikken kunnen geven, ondermeer Niel Vanlommel wordt vrij gespeeld op weg naar doel, met een paar mooie schijnbewegingen zet hij twee verdedigers in de wind en rondt prachtig af 0 -3. Na een fout van Karel Belmans, in een toch wel pittige wedstrijd, een vrij schop dat voor doel wordt gebracht en Vinus kan de eer redden met een kopbal 1 -3. Raf Rommers heeft in de laatste minuten zich nog een keer fel moeten strekken, zonder enig gevaar voor een doelpunt. Eindstand 1 - 3, na een goede defensieve tweede helft van onze jongens.
Vermelden waard voor een goede wedstrijd: Rudy Mostien, Johan Vanspringel en Stef Peeters.

Zondag 06 januari 2008
KWB Punt
- Amigo   3 - 0
Wij hebben het jaar goed ingezet, iedereen had terug een fris kopje, behalve op een paar uitzonderingen na. Wij zijn er dan ook onmiddellijk flink tegenaan gegaan, met op links een pas van Luc Branckaerts naar Steven Wuyts die de bal voor doel brengt naar de vrijstaande Niel Vanlommel die er meteen 1 - 0 van maakt. In de 20 ste min. speelt Niel Vanlommel Steven Wuyts vrij voor doel, maar die verzuimt de voorsprong te vergroten. Even later een hoekschop voor Amigo naar het Puntse doel gekopt, maar Johan Vanspringel kan op de lijn keren, in de rebound kan zelfs Rudy Mostien tot twee keer toe de bal uit het doel houden. Even een heet standje voor het Puntse doel.
Het is bij een 1 - 0 ruststand gebleven.
Vervangingen van Peter Dassen, Rudy Mostien en Steven Wuyts door Stef Peeters, Mike Van Pelt en Mousty.
Vroeg in de tweede helft hebben wij dan toch onze voorsprong kunnen vergroten, met een pas van Johan Vanspringel naar Niel Vanlommel die alleen voor de keeper komt en de bal mooi over de doelman stift, prachtige goal 2 - 0. Vanaf dan gingen de kopjes lichtjes naar beneden bij Amigo. Maar wij gaven niet op, (Totti) Mario Willems wordt vrij gespeeld op rechts tegen de lijn, en kan doorgaan, tot hij een mooi plaatsballetje zet, prachtig over de keeper in doel. Een doelpunt dat alleen Totti kan maken 3 - 0. Nadien zijn er nog enkele kansen geweest voor Mike Van Pelt maar de afwerking bleef achterwege, misschien lag het aan het zware veld. Prachtige overwinning voor onze jongens, goede wedstrijd van Johan Vanspringel, Stef Peeters, Niel Vanlommel en Mousty.

Zondag 30 december 2007
KWB Punt -
Verachtert   3 - 5
We wisten op voorhand dat dit een lastig match zou worden, tegen het sterke blok van Verachtert. Na 10 min. spel komt er een voorzet van Verachtert voor het Puntse doel, waar twee mensen van Verachtert vrij staan en een van hen binnen kopt 0 - 1 (al dan niet buitenspel ?). Maar zoals we geleerd hebben in de loop van de competitie, vechten onze jongens terug, en geven niet op.
Met een pas van Philippe Cools op links naar Mario Willems die een prachtig schot aflevert buiten bereik van de keeper 1 - 1. Na 30 min. weer een voorzet van Verachtert voor doel, identiek dezelfde fase als voorheen, maar Fred Vanuytsel kan de bal nog even weg tikken maar niet voldoende, 1 - 2 Ruststand.
De eerste 5 min. van de tweede helft waren wij zeker de baas, en aasden op de gelijkmaker, helaas het werd 1 - 3 in plaats van 2 - 2. Dan is de moed even weggezakt en is het nog 1 - 5 geworden. En toch hebben wij ons niet laten kennen, Nic Verachtert geeft de bal naar voor op links, en door opzitten van Stef Peeters op de verdediger ontstaat er een misverstand met de keeper, met gevolg een ouwngoal. 2 - 5. De laatste 5 min. krijgen wij een vrij schop even buiten de 16 meter, die omgezet wordt door Peter Dassen, en Philippe Cools staat op de juiste plek om binnen te koppen 3 - 5. Wij hebben ons goed geweerd en met karakter gespeeld, speciale vermelding voor hard werkende Paul Aerts en onze dirigerende libero Peter Dassen.

Zondag 23 december 2007
KWB Punt -
GEDOVIBA  1 - 1
De match is goed ingezet door onze sjotters met prachtig combinerend voetbal. Met even later een knal van Philippe Cools die uiteen spat op de paal, pech voor onze jongens. Na een half uur spel, en met twee ploegen die op hoog niveau spelen, toch een flater van onze verdediging, waardoor een speler alleen voor onze keeper komt en het staat 0 - 1.
De tweede helft is er op hetzelfde elan doorgespeeld, we moeten eerlijk zeggen onze mannen gingen er voor, met prachtige combinaties, zo komt de bal op rechts bij Stef Peeters die een prachtige voorzet geeft naar Niel Vanlommel en even prachtig afrondt. 1 - 1. Deze stand hebben wij kunnen behouden tot het einde, tegen een sterk spelend Gedoviba.

Zondag 16 december 2007
KWB Punt -
Meensel Boys  5 - 0
Niet verschieten van de uitslag, want het zijn forfaitcijfers.
Op het laatste moment (zaterdagnamiddag ) heeft de verantwoordelijke van de Meensel Boys afgebeld met het smoesje dat hij niet genoeg spelers kon verzamelen. Aangezien dat al onze spelers reeds verwittigd waren dat de wedstrijd doorging, heb ik dit onmogelijk nog kunnen melden. Zodoende hebben wij maar onder elkaar een matchke in elkaar gebokst, de Blauwe tegen de Gele.
Met uitblinkers bij de Blauwe Nic Verachtert ( ik denk 4 goalen ) en bij de Gele Fredje Vanuytsel ook 4 of 5 goalen, ik heb den tel niet kunnen bijhouden. Eindstand, Blauw 10, Geel 13. Met dank aan de geweldige scheidsrechter Jos Verachtert.

Zondag 09 december 2007
KWB Punt -
HEIBLOEM
AFGELAST !!!
Het voetbalterrein lag er onbespeelbaar bij, veeeeeel te nat !!!!

Zondag 02 december 2007
Groen-Wit - KWB Punt  3 - 0
Het eerste half uur eisten onze mannen het initiatief op, met kansen voor Mario Willems die alleen voor de portier kwam maar niet kon afwerken. Vervolgens kon Karel Belmans alleen doorgaan maar verzuimde ook hij van af te werken. Paul Aerts kreeg ook nog een afgeweken bal voor de voet, maar schoot over. 5 min. voor de pauze kon Stijn Binnemans met een geweldige sliding (in de modder) de bal nog net voor de doellijn keren. Ruststand 0 - 0.
Vervangingen van Karel Belmans door David Mens.
Het eerste kwartier na de pauze hebben wij er niets van gebakken, hierdoor is Groen- Wit kunnen doorstoten en scoren 1 - 0. Hierdoor zijn wij een beetje wakker geschud geweest, en David Mens kon doorstoten op rechts maar zijn schot belandde op de winkelhaak. Mario Willems heeft de scheidsrechter nog willen verschalken met een swalbe in de 16 meter, maar 't is niet gelukt. Op een vrijschop van Groen-Wit heeft Mousty (die op de doellijn stond) de bal nog uit de haak gezweefd, Fredje stond er van versteld, penalty 2-0. Fred Vanuytsel heeft nog een fantastische safe moeten uithalen, maar even later, het mocht niet baten, hebben wij de 3de goal moeten slikken.
Uitblinkers van de match: Stijn Binnemans en Mousty.

Zondag 25 november 2007
Wielertoeristen - KWB Punt   4 - 1
Wij zijn niet zo best aan de wedstrijd begonnen, en met goed combinerend voetbal van de tegenstrever, zorgde in de 10 de min al voor gevaar, met balverlies in het middenveld bij ons, waardoor de Wielertoeristen vrij spel kregen voor doel. 1 - 0. Enkele minuten later door een mistasten van Mousty in de verdediging konden zij er 2 - 0 van maken. Een van de enkele kansen die we kregen was op hoekschop, waar de keeper nog net voor Hans Belmans kon koppen, de bal kon weg tikken. Door het degelijke spel van Wielertoeristen maken zij er nog 3 - 0 van voor de rust.
Vervanging van Niel Vanlommel door Karel Belmans.
In de tweede helft hebben wij toch wat meer weerwerk kunnen bieden, met weer op hoekschop van Peter Dassen naar Johan Vanspringel die doorspeelt naar Stef Peeters en die zijn omhaal van de lijn ziet weghalen. Even later een voorzet van Mario Willems, maar Karel Belmans kan zijn kopbal niet goed richten en gaat voorlangs. Wielertoeristen hebben nog een pegel op de paal geschoten, maar even later was het weer bingo 4 - 0. Uiteindelijk geeft Philippe Cools een voorzet vanop rechts, Johan Vanspringel ziet zijn schot gekeerd door de keeper, maar niet klemvast, hierdoor kan Mario Willems met links het eerreddend doelpunt scoren. 4 - 1.
Een verdiende overwinning voor de gastheren.

Zondag 18 november 2007
KWB Punt -
St. Jan Herentals   5 - 1
Met het gelijkspel van vorige week uit, was de motivatie er om deze thuismatch te winnen.
Al snel bleek dat wij de bovenhand hadden, met een ferme doelkans in de eerste 5 min.van Niel Vanlommel, maar verzuimd af te werken. Herentals moest zich beperken tot verdedigen, maar de goal bleef niet uit, een voorzet van Stef Peeters naar Niel Vanlommel en de 1 - 0 stond op het bord. Enkele minuten later, een voorzet van Stijn Binnemans op Mario Willems, Totty had blijkbaar de bal niet  verwacht, maar werkt hem toch binnen via zijn lichaam 2 - 0.
Met de rust vervangingen van: Steven (kwetsuur dikke teen), Stef, Luc en Mario door: Johan, Karel, Philippe en Hans.
Vroeg in de tweede helft wordt Karel Belmans vrij gespeeld en komt alleen voor de keeper, niet te missen kans, maar toch knalt hij de bal over. (Ik heb er niet van geslapen) 
Even later wordt Peter Dassen niet aangevallen en knalt vanuit de tweede lijn (20 m.) de bal tegen de netten 3 - 0. De aanvalsgolven zijn niet meer te stuiten, Karel Belmans brengt bal voor vanop rechts, Niel Vanlommel mist, maar achter hem kan Hans Belmans nog afwerken 4 -0. Vervolgens trapt Fredje Vanuytsel de bal uit tot bij onze spits Niel Vanlommel en deze gaat tussen twee man door recht naar doel 5 - 0. Op het eind van de wedstrijd hebben wij toch nog een tegendoelpunt moeten incasseren, onze super verdediger Mousty was efkes mee naar voor gegaan; 5 - 1. Wij hebben veruit een van de betere wedstrijden gespeeld van het seizoen, hopelijk volgende week ook zo.

Zondag 11 november 2007
Rooien - KWB Punt   2 - 2
Wij wisten dat er goed gespeeld zou moeten worden, denkende aan de thuisnederlaag tegen Rooien.
En dat deden wij ook, toen halfweg de eerste helft de verdedigers van Rooien een terugspeelbal op de keeper gaven, was Luc Branckaerts sneller bij de bal dan de keeper 0 - 1. De ploegen waren aan mekaar gewaagd, toch forceerde het Punt de beste kansen. Maar Mario Willems en Stef Peeters beiden alleen voor doel, verzuimden af te werken. 5 min. voor rust mocht Rooien gelijk maken
vanop de stip. Volgens Johan Vanspringel een zeer discutabele 11 meter trap. 1 - 1
Vervangingen van Luc, Hans en Nic door Stijn, Steven en Dirk.
Na 5 min. spel in de tweede helft pakken onze jongens uit met prachtig combinatie spel, vertrekkend bij Mousty naar Peter Dassen die op zijn beurt Johan Vanspringel bedient en zonder pardon de bal tegen de netten kegelt. 1 - 2. Amper één minuut later kan Rooien terug gelijk maken 2 - 2. Toch zijn er nog enkele grote kansen geweest met Philippe Cools die ne keer de paal en dan de winkelhaak trof.
De leiding was maar van bedenkele staat, zeker bij het buitenspel fluiten, maar ja dat moeten we er bij nemen. De laatste 5 min. toch nog even tumult, wanneer Rudy Moestien even te fel een sliding maak op een door gebroken speler naast de zijlijn, en prompt de rode kaart onder de neus krijgt. Ten laatste, nog een zeer verdienstelijke match van Mousty.

Zondag 04 november 2007
KWB Punt
- Hermans   1 - 4
Het zat ditmaal mee bij Hermans in de afwerking, na een handspel van Niel net buiten de 16 meter, met een vrij schop tot gevolg, dat afweek op de muur en in de herneming konden zij scoren 0 - 1. Wij hebben toch enkele keren kunnen tegen prikken met schoten van Stef en Niel, weliswaar net naast doel. Maar het betere spel van Hermans leverde toch een 0 - 2 voorsprong op voor de rust.
Vervangingen van: Mousty, David, Peter en Dirk door Luc, Jan, Mike en Johan.
De tweede helft hebben we toch iets beter van leer getrokken, met prachtige aanvallen, oa. Mario (Totti) die vrij gespeeld wordt op rechts en kan doorgaan, zoals een international het hoort, rond hij het prachtig af met een doelpunt vanuit een zeer scherpe hoek. 1 - 2. Mogelijke keerpunt in de match voor een gelijk spel, met nog een schot op doel van Johan maar de keeper kan weren met de vuisten. Het sterke Hermans heeft dan toch de bovenhand genomen met een prachtig uitgespeelde aanval 1 - 3, van dan af was de veer gebroken bij onze jongens en is het uiteindelijk nog 1- 4 geworden.

Blijkbaar is oktober (-9) een vruchtbare maand geweest, met verjaardagen van:
Jos Molenberghs op 07/10 68 jaar.
Luc Branckaerts op 15/10 40 jaar.
Niel Vanlommel op 16/10 18 jaar.
Dirk Verstappen op 23/10 44 jaar.
Dat waren vier gratis rondjes, daarom waren wij zondag misschien te laat thuis ??

Zondag 28 oktober 2007
KWB Punt
- Heyax  1 - 0
Na de eerste 5 minuten wisten we al dat beide ploegen aan mekaar gewaagd waren. Het spel ging goed op en neer, met aan beide kanten wel enkele mogelijkheden, waaronder aan Puntse zijde de schoten op doel van Stef Peeters en even later van Paul Aerts, maar echter zonder resultaat. De eerste helft werd afgesloten met een 0 - 0 stand. Geen vervangingen dit keer. Juist 11 man, met dank nog aan Dries Vanuytsel en Mil Taels die wou inspringen voor de zwarte.
Tweede helft, evenbeeld als de eerste maar met toch een licht voordeel voor Punt. Zo knalde Stef Peeters nog net naast de verste paal. Halfweg de tweede helft zijn er nog een paar hete standjes in de 16 meter geweest waar een reukje aan was, maar er werd niet gefloten. 5 min. voor tijd gebeurd het dan toch, Stef Peeters wordt langs de lijn diep gestuurd, al of niet buiten spel ? en kan afronden met een prachtig doelpunt. 1 - 0. Het kan toch deugd doen nog eens winnen.
Bedankt Marcel, voor de koffiekoeken, die op 24 oktober 74 jaar werd.

Zondag 21 oktober 2007
Heibloem Olen - KWB Punt  5 - 0
Dit treffen werd verdiend gewonnen door Heibloem, dat uitpakte met fris voetbal. Wij speelde de eerste helft ondermaats, met als gevolg dat we in de eerste 20 min reeds 2 doelpunten moesten incasseren. Philippe Cools heeft in de eerste helft nog een reuze kans gehad, alleen voor de keeper, maar zonder resultaat. Voor de pauze is het toch nog 3 - 0 geworden.
Vervangingen: van Philippe Cools, Johan Vanspringel, Jan Diestelmans en Rudy Mostien door Karel Belmans, Lus Branckaerts, Mousti en Dirk Verstappen. Tweede helft ging het iets beter, maar nog niet goed genoeg, na tien minuten 4 - 0. Wij hebben nog eens kunnen aandringen met een vrij schop van Peter Dassen dat voor doel doorgekopt werd door Hans Belmans en Karel rechtstreeks op doel mikte maar over de lat verdween. De laatste 5 min. werd nog een vrij schop door Heibloem met succes afgerond. 5 - 0. Verdiende overwinning van Heibloem. Ons varken is er deze zondag goed mee geweest.

Zondag 14 oktober 2007
Vinus - KWB Punt  4 - 2
Het eindresultaat weerspiegelt niet altijd het spelvertoon. Onze KWB ploeg bood meer dan kranig verweer in de eerste helft. Toch zijn wij op achterstand gezet, door een foutje in de verdediging, zijn we afgestraft. 1 - 0.
Maar met een vrije trap tegen de zijlijn, voor Punt, brengt Karel de bal mooi voor doel in het pak spelers, en Hans Belmans kan hiervan profiteren en de bal binnen leggen, 1 - 1. Hiermede zijn we meer gaan drukken, en onze kersverse vader Stijn Binnemans maakte er met een loeier op doel 1 - 2 van. Maar kort daarna is de Vinus toch nog op gelijke hoogte gekomen 2 - 2. Dat was ook de ruststand.
Vervangingen: Deze keer geen vervangingen, juist 11 man.
In de tweede helft heeft de Vinus het nog kunnen veroorloven van enkele spelers van de A-kern in de ploeg te zetten, hierdoor werden wij in de halflijn overklast, en moesten wij ons beperken tot verdedigen. Hierbij heeft Karel nog een bal van de doellijn kunnen keren. Maar de druk werd te groot, en hebben dan nog twee tegendoelpunten moeten incasseren, 4 - 2. De eindstand.
Wij hebben toch met prachtig voetbal uitgepakt vandaag, mag ook eens gezegd worden.

Zondag 07 oktober 2007
KWB Punt - Vinus  3 - 2
Onze mannen eisten in deze match veruit het meeste balbezit op, maar zonder veel gevaar.
Het was integendeel Vinus dat na 20 min. de beter kansen liet optekenen, en dat resulteerde dan ook in een doelpunt. 0 - 1. Maar hierbij lieten onze spelers het niet. Na prachtig voorbereidend werk van Philippe Cools kwam Niel Vanlommel in een riante schietpositie en Niel rondde deze kans zonder twijfel mooi af. 1 - 1. Net voor rusten heeft Frederik Vanuytsel met een geweldige safe ons nog behoed voor een achterstand en konden wij gaan rusten met een gelijk spel.

Vervangingen van: Nic Verachtert, David Mens, Rudy Mostien, Stef Peeters en Niel Vanlommel.
Door: Mousti, Mario Willems, Steven Wuyts, Jan Diestelmans en Luc Brankaerts.

Tweede helft domineerden onze mannen en dwongen tal van kansen af, waaronder: Paul Aerts met een schot (voorzet) op de doellat. Mario (Totti) schot vlak naast de paal. Voorzet van Philippe Cools maar Mario Willems besluit naast. Tot uiteindelijk een voorzet van Philippe Cools in de voeten van Hans Belmans komt en die keihard binnen trapt. 2 - 1. Toch geeft Vinus zich niet gewonnen en komen
ze nog gelijk met een schot, juist naast de paal waar Frederik geen verhaal op had. 2 - 2. In de laatste minuten trapt de keeper van Vinus uit, de bal komt tegen het lichaam van Philippe Cools en belandt zo terug in doel, 3 - 2 , het geluk mag ook eens aan onze zijde staan. Al bij al zeker een verdiende overwinning, de eerste van het seizoen !!

Zondag 30 september 2007
Geerinckx - KWB Punt  5 - 0
Geerinckx toonde zich de betere ploeg, wat wij wel verwacht hadden, en nam de volle buit. De eerste helft werd het dan ook 4 - 0, we moeten wel toegeven dat onze verdediging niet veel weerwerk bood.
Vervangingen voor de tweede helft: Nic Verachtert en Jan Diestelmans door Karel Belmans en Paul Aerts.
De tweede helft hebben we toch beter van leer getrokken, met enkele flinke schoten op doel van David, Niel en Stef maar geen van allen hadden succes met de afwerking. Onze verdediging was wel beter, met als uitblinker Frederick Vanuytsel die een paar wereldsaves heeft moeten doen, maar zich uiteindelijk toch nog gewonnen moest geven, via een hoekschop de bal op doel komt naast de paal, waar Peter staat, die de bal onder zijn voeten ziet verdwijnen in goal. Een floddergoal, maar ze telt, eindstand 5 -0.

Zondag 23 september 2007
Gedoviba - KWB Punt  6 - 2
Het eerste half uur hebben wij niet veel kunnen doen dan verdedigen, tegen een sterk spelend Gedoviba, dat dan ook met 2 doelpunten is voorgekomen. 2 - 0. Tot wij 5 min. voor de pauze een hoekschop aftrapten door Stijn Binnemans en die prachtig
doorgekopt werd in doel door Philippe Cools 2 -1. Wat dan ook de ruststand was.
Vervangingen: Karel Belmans door Dirk Verstappen.
Kort na de rust hebben de gastheren hun voorsprong nog aangedikt tot 4 - 1, met twee doelpunten kort na mekaar. Hans Belmans heeft dan het veld moeten verlaten met pijn in de knie (hopelijk niet veel ergs). Met 10 man hebben wij toch nog weerstand geboden, met een penalty fout op Stijn Binnemans, althans naar ons mening, maar er werd niet gefloten. Stijn heeft uiteindelijk dan toch zijn goaltje meegepikt
en er 4 - 2 van gemaakt. De laatste 10 min. was onze inzet fel geminderd en is het nog 6 - 2 geworden.
Hopelijk volgende week een overwinning, maar het zal moeilijk worden tegen Geerinckx.

Zondag 16 september 2007
KWB Punt -  Rooien  2 - 5
Voor de derde opeenvolgende week gingen wij de boot in. Het sterke Rooien, met fris spelende middenvelders en spitsen, won verdiend.
Met twee prachtige doelpunten van de bezoekers, waar onze keeper Fredje geen verweer tegen had. 0 -2. Onze jongens hebben nog fel gereageerd via Niel Vanlommel en Paul Aerts, maar een goed spelende keeper hield de 0 op het bord de eerste helft.
Mousti is de eerste helft nog uitgevallen met een spierverrekking, en moest vervangen worden door Stijn Binnemans.
Tweede helft: met vervangingen van Mike Van Pelt en Steven Wuyts door Mario Willems en Hans Belmans.
Vlak na de pauze zette Stef Peeters ons op het goede spoor, door een prachtige één-twee met Niel Vanlommel waardoor Stef prachtig kan afronden, en dit 15 sec. in de tweede helft. 1 - 2. De aansluitings treffer was er, maar het duurde niet lang en het werd 1 - 3, na een vrij schop van de bezoekers moest Fred de bal lossen en in de herneming konden zij afronden 1 - 4. Paul Aerts heeft nog een beetje moed gegeven met een droge knal op doel die tegen de netten verdwijnt, 2 - 4. Maar het mocht niet baten, het werd uiteindelijk nog 2 - 5, tevens ook de eindstand.

Zondag 09 september 2007
KWB Punt -  Bos-Boys  0 - 4
Het is ons niet gelukt onze eerste thuismatch te winnen. De bezoekers legden wel betere voetbal op de mat.
Dat resulteerde al snel tot een tegendoelpunt, 0 - 1. Tien minuten later wil een middenvelder van Bos-Boys de bal voor doel brengen, maar deze belandt toevallig in doel, puur geluk. 0 - 2 .
Na een mooi uitgespeelde kans van de gastheren wordt het nog 0 - 3 voor het affluiten van de eerste helft.
Na de pauze hebben wij toch enkele kansen kunnen afdwingen, met onder andere een prachtig schot op doel van Stef Peeters, maar de keeper zweeft de bal eruit. Even later komt Stijn Binnemans in schietpositie maar zijn schot wordt op de doellijn weggetrapt. Toch hebben wij in de tweede helft nog een doelpunt moeten slikken, 0 - 4.
Hopelijk volgende week misschien onze eerste overwinning van het nieuwe seizoen.

Zondag 02 september 2007

Fien-Boys  -  KWB Punt  3 - 1
Het nieuwe seizoen is van start gegaan, helaas met een nederlaag.
In de eerste speelhelft hebben wij toch flink van katoen moeten geven om de tegenstrever in bedwang te kunnen houden. Maar helaas een misser van Hans Belmans, centraal in de verdediging, wordt onverbiddelijk afgestraft, 1 - 0. Even later een schot op het Puntse doel en onze keeper Frederik Vanuytsel moet de bal lossen en in de herneming wordt er gescoord, 2 - 0. De derde goal vloeit weer voort uit een misverstand in de verdediging tussen twee spelers, 3 - 0. Wij moeten de verdedigers geen blaam geven, ook onze aanvallers brengen er niets van terecht in de eerste helft.
De tweede helft starten wij met vier of vijf vervangingen, en dat was er aan te zien, we speelden wel iets beter, en gingen meer in de aanval. Hieruit vloeiden verschillende kansen, met ondermeer Jan Geukens met een schot op de paal, en dan David Mens die zijn schot volledig mist, door naast de bal te stampen. En het bleef maar doorgaan met Mike Van Pelt en David Mens die elk alleen voor de keeper kwamen maar zonder resultaat konden afronden. Tot uiteindelijk nogmaals David die de bal teruggespeeld krijgt op 8 meter buiten de grote backlijn en in één tijd de bal op de slof neemt, en prachtig in doel verdwijnt, 3 - 1. Net voor tijd hebben wij de eer nog kunnen redden. Zeker niet verdiend van te verliezen met deze resem van kansen.

 

Contactpersoon en verslaggever

Karel Belmans, Poiel 100, 2440 Geel  Tel. 014/72.82.56

Links