KWB Voetbal Geel-Punt

KWB Voetbal Geel-Punt
spelen vriendschappelijke wedstrijden
Terrein: achter de school Vogelzang 81, 2440 Geel


 

Te Spelen Wedstrijden

Volgende weken

Enkele tornooien en daarna vakantie !

Gespeelde Wedstrijden

Zondag 29 mei 2011
KWB Punt - St. Dimpna   5 - 2
De match heeft geruime tijd op en neer gekabbeld, tot Fredje een verre uittrap plaatst tot bij Sven Vanolst die de bal onderschept en doorgaat tot voor de portier en de bal netjes naast hem binnen legt. 1 – 0. Sint Dimpna laat het niet bij, en komen oprukken, een geharrewar in de 16 m. en de bal komt plots voor de vrijstaande man die kan afwerken 1 – 1. Wij hebben ons niet laten doen en komen terug in het ritme, en er wordt goed voetbal gespeeld, Pieter komt aan de bal en ruk op, dribbelt twee verdedigers, en zet de bal naar de vrijstaande man Sven Vanolst aan de tweede paal hij heeft maar in te tikken. 2 – 1. Wat later steekt Mousty de bal door naar Sven Vanolst die kan doorgaan langs de linker flank tot tegen de doellijn en zet de bal achteruit naar Pieter schelles die mooi afwerkt. 3 – 1. Dan wordt er net voor de rust een prachtige aanval voorbereid met aan de basis Mike Van Pelt die Sven Vanolst aanspeelt, Sven die een ιιn-twee doet met Kristof Geens, en Sven kan de bal voor doel brengen naar Pieter Schelles die prachtig afrond. 4 – 1.
Rust: Vervangingen van Johan Vanspringel, Jo Wuyts en Mousty door: Luc Branckaerts, Mario Willems en Birane Fall.
Zoals al meer gebeurt wordt er de tweede helft altijd minder goed gespeeld, blijkbaar is de concentratie wat weg en daar profiteert Sint Dimpna ten volle van, met een afstandsschot uit de tweede lijn naar doel, waar Fredje geen kans op had. 4 – 2. En dit allemaal 5 minuten na rusten. In verloop van de volgende 20 min. zijn beide ploegen aan mekaar gewaagd. Tot Sven Vanolst nog eens doorzet op links en voorzet voor doel waar Briane Fall staat te wachten, maar kan niet aan de bal, maar de aanstormende Kristof Geens krijgt de bal in de loop en knalt hem net onder de lat binnen. 5 – 2. Tevens ook de eindstand.
Prachtig afsluiten van het seizoen, met een overwinning, maar de twee helft kon veel beter!!

Zondag 22 mei 2011
KWB Punt
– Bos Boys  7 - 1
De eerste 10 min. was het wat aftasten voor beide ploegen, maar onze jongens waren toch beter in het spel, het balletje ging goed rond. Tot Birane Fall alleen doordringt en wordt net in de fatale zone onderuitgehaald, penalty, Birane zet zich zelf achter de bal en legt zonder problemen de bal tegen de netten. 1 – 0. Wat later kan Sven Vanolst de bal doorstoten naar Birane die alleen voor de keeper komt, en deze omspeelt; het is 2 – 0.
Birane is sterk aan ’t spelen, en de verdediging van de bezoekers heeft de handen vol, tot hij weer doordringt voor doel, maar wordt van de bal geduwd, de tweede penalty is een feit.
Birane zet weer probleemloos om. 3 – 0. Dries Vanuytsel rukt langs de rechterflank door en kruist de bal over het veld naar Jo Wuyts die de bal met het hieltje meepikt en scherp voor doel de bal tegen de binnenkant verste paal binnen schiet. 4 – 0. Prachtige goal !!
Jo Wuyts kan vanop links een assist geven naar Birane Fall die de vijfde goal maakt net voor rusten. Ruststand 5 – 0.
Rust: Geen vervangingen, net 11 man.
Een verre uittrap van de bezoekende keeper naar de spitsen die een schot op doel plaatsen, maar onze gelegenheidskeeper Mousty kan de bal nog keren met de voet, toch echter in de rebound kunnen zij toch binnen trappen. 5 – 1. Ons sterk spelend middenveld met Kristof en Guy komen geregeld voor doel, maar laten verschillende kansen onbenut, zeker Guy Belmans.
Kristof Geens tikt naar Guy die op zijn beurt Sven Vanolst richting doel zet, en Sven knalt de bal droog tegen de netten. 6 – 1. In de laatste minuten kan Guy Belmans Sven Vanolst nog eens laten doorlopen, maar knalt deze keer op de keeper, die moet lossen en Birane Fall staat op de goeie plek om af te ronden. 7 – 1.
Hopelijk sluiten wij volgende week, onze laatste match, ook winnend af.

Vrijdag 06 mei 2011
KWB Punt
Oudspelers FC Punt   4 - 3
Vriendenmatch op FC. PUNT tegen oud spelers. Het is de oudspelers niet gelukt van tegen de Kwb Voetbal te winnen!!
Wel spannende en faire wedstrijd.     Het werd  4  -  3.

Zondag 08 mei 2011
KWB Punt -
Groen Wit    4 - 0
Vooreerst wensen wij in naam van alle spelers Debby Hannes en Jo Wuyts een welgemeende proficiat te wensen met de geboorte van hun dochter EMI. Onze thuismatch begon met een gelijk opgaande match, het was voor beide ploegen even aftasten. Totdat Pieter Schelles na 20 minuten iedereen die hij tegen kwam in de verdediging ging dribbelen en alleen voor de portier kwam, en het balletje netjes naast hem in doel legde. 1 – 0.
Na onze voorsprong zijn er nog verschillende uitgesproken kansen niet benut geweest. De 1 – 0 was dan ook de ruststand.
Rust: Vervangingen van Kristof Geens en Johan Vanspringel door Jo Wuyts en Mario Willems.
Onmiddellijk na rusten speelt Pieter Schelles de bal naar Mario Willems die Birane Fall vrij ziet staan voor doel en Birane kan binnen tikken. 2 – 0. Dit in de eerste minuut van de tweede helft. Groen – Wit komt af en toe toch gevaarlijk opzetten, met een schot op doel dat tegen de lat spat. Zij komen nog langs links door tot tegen de lijn en zetten Dries en Fred in de wind, de bal komt scherp voor, maar Jo Wuyts kan nog voor de lijn keren. Dan gebeurt er iets wat men zelden ziet op een voetbalveld, Dries Vanuytsel speelt een solo – slim, Dries als stopper, gaat van achter naar voor en ontwijkt iedereen die hij tegen komt, tot hij aan doel belandt, en legt de bal gewoon tegen de netten. 3 – 0. In het laatste kwartier heeft Guy Belmans nog enkele kansen gemist, tot hij Pieter Schelles aanspeelt op links, Pieter zet voor naar Sven Vanolst die volledig vrij de bal binnen schiet. 4 – 0.
Vlotte overwinning, met eindelijk een blanco tegen-score.

Zondag 01 mei 2011
Grasschoppers -  KWB Punt   5 - 2
Het is lang geleden dat wij nog zo’n pandoering om de oren hebben gekregen.
Het begon nog thans goed voor ons, met in de eerste minuut, een schot van Totti dat tegen de onderkant lat komt maar de bal gaat niet over de lijn. Enkele minuten later hoekschop getrapt door Sven Vanolst, Mario Willems staat aan de eerste paal en schiet met een soort omhaal de bal weer tegen de lat, maar deze keer gaat hij in doel. 0 – 1.
De Grasschoppers komen vanaf nu wel uitdrukkelijk in de match, met een doorsteekbal die dan wordt voorgezet maar het schot gaat naast. Wat later weer voorzet naar vrijstaande man van Grasschoppers maar deze mist zijn schot. Onze verdediging moet tot het uiterste gaan, en hebben de handen vol. Dan komen zij opzetten lang links met een ver afstandsschot en Fred Vanuytsel misrekent zich lichtjes op de bal en gaat in doel. 1 – 1.
Net voor rusten een verre uittrap van Fredje naar Jelle Nevelsteen, die vrij voor de keeper komt maar wordt gestuit door hem.
Rust: Vervangingen van Jelle Nevelsteen, Sven Vanolst en Dirk Verstappen door; Mousty, Stijn Binnemans en Johan Vanspringel.
Vijf minuten na de rust hebben wij nog kunnen meestrijden, maar dan sluipt weer de onzekerheid in de ploeg en wordt er slordig gespeeld. Vrijschop van Dries Vanuytsel naar Stijn Binnemans die scherp voor doel recht op de keeper schiet. De Grasschopprers komen centraal door met een knal op doel maar de bal spat op de paal buiten. Even later een doorkopbal over de verdediging een schot op doel en Fred is kansloos 2 – 1. Vanaf nu zijn de Grasschoppers heer en meester in het spel, met hun aartsgevaarlijke spits. Zij komen nog eens door met een gevaarlijke lobbal over Fred maar de bal gaat naast. Fred Vanuytsel brengt de bal in het spel via Dries,maar de bal komt er niet uit en wordt onderschept, zij komen voor doel en het staat 3 – 1. Nu komen zij vanop rechts met een voorzet Luc Branckaerts wordt omspeeld en scoren 4 – 1. Wij staan absoluut nergens, de keeper van Grasschoppers met een verre uitrap, een misrekening van de verdedigers en ze komen
weer voor doel met de vijfde goal 5 – 1. Net voor het eindsignaal wordt Stijn Binnemans nog foutief onderuit gehaald in de 16 m. Dries Vanuytsel zet de strafschop feilloos om 5 – 2.
Eindconclusie, barslechte match!

Zondag 24 april 2011 (Pasen)
Rooien Gierle - KWB Punt   2 - 5
Sterk begonnen aan de match, Maarten Bernaerts met een pas naar Sven Vanolst die vanop links zijn schot voorlangs ziet gaan. Mousty die de bal doorstoot naar Sven Vanolst op rechts Sven zet voor en Johan Vanspringel laat de bal door met een schijnbeweging, naar de vrijstaande Mario Willems aan de tweede paal die scoort. 0 – 1. Op dit moment zijn wij baas in het spel.
Maar Rooien komt meer in de match met enkele kansjes, maar Fred Vanuytsel zit er steeds gepast tussen. De bal komt voor doel Sven kan van kortbij schieten, maar de keeper tikt de bal over. Rooien krijgt een vrij schop even buiten de 16 m. afgeweken bal op de muur en gaat binnen. 1 – 1. Guy Belmans kan de bal voor brengen naar Mousty maar hij schiet pal op de keeper. Wat later een pas van Mario Willems over de verdediging naar Jo Wuyts die alleen voorkomt en de bal tegen de netten legt. 1 – 2. Maarten Bernaerts zet Sven Vanolst met een steekpas op weg naar doel komt alleen voor en kan afwerken, maar de opkomende Guy Belmans vraagt de bal en mist zijn schot. Dit had de 1 – 3 moeten zijn maar is het niet!!!
Ruststand 1 – 2. Vervanging van Dirk Verstappen door Mike Van Pelt.
Kort na rusten wordt Sven Vanolst in de 16 m. weggeduwd, zonder gevolg, en krijgt een gele kaart voor protest tegen de scheidsrechter. De leiding laat te wensen over op dit moment. Sven Vanolst zet Mario Willems allen voor doel, maar lobt de bal net naast doel over de keeper.Nu krijgt Mousty een gele kaart na het niet fluiten van een overtreding op hem. Rooien komt op links door en zetten de bal voor en wordt tot twee keer toe afgeweken in doel (Lucky goal) 2 – 2.
Sven plaatst een doorsteekbal naar Mario Willems die sneller op de bal is als de keeper en scoort 2 – 3. Wij hebben de match terug in handen en Guy Belmans tikt de bal door naar Sven Vanolst die de keeper in de wind zet en afwerkt. 2 – 4. Luc Branckaerts krijgt geel na een gemaakte overtreding, dit is de derde kaart al voor onze jongens. In de laatste minuut kan Sven Vanolst nog eens doorgaan tot tegen de lijn, wil de bal terug leggen, maar tegen de voeten van verdediger en de bal gaat in doel (oungoal). Eindstand 2 – 5.

Zondag 17 april 2011
St. Dimpna - KWB Punt  1 - 2
T
egen een zeer verjongde ploeg zijn wij toch met frivool voetbal begonnen aan de eerste helft.
Na 5 min. ingooi ven Guy Belmans naar Sven Vanolst die doorgaat tot tegen de lijn en de bal voor doel brengt waar Mario Willems op de juiste plek staat om ongehinderd binnen te leggen 0 -1.
Enkele minuten later een verre ingooi van Pieter schelles voor doel waar Sven Vanolst de bal doorkopt naar Guy Belmans aan de tweede paal en de bal in doel trapt 0 – 2.
De aanvallen blijven komen, Sven Vanolst gaat door op links en zet voor waar Pieter en Johan volledig vrij staan, maar Pieter Schelles mist totaal zijn schot, wij zullen dit maar het zoveelste Pieterke noemen zeker. Sint Dimpna kan toch op links eens doorkomen zetten de bal voor en kunnen schieten op doel, de bal botst eigenaardig en Kristof Geens (in doel) moet zich gewonnen
geven 1 – 2. Maarten Bernaerts rukt door op rechts en zet voor (was toch de bedoeling) en de bal valt tegen de lat terug in het spel waar Guy Belmans kan afdrukken, maar zijn schot wordt afgeblokt.
Rust: Vervangingen van Luc Branckaerts door Mousty.
Dadelijk na rust speelt Mario, Guy Belmans aan die op zijn beurt Pieter Schelles op weg zet naar doel, maar kan de bal niet mee pikken. Mario Willems alleen voor doel, kapt verdediger uit maar levert een zwak schot af, zonder problemen voor de keeper. Ons voetbalspel wordt maar zwakker en zwakker, en de druk van Sint Dimpna neemt toe. Mario vraagt om vervanging (zit fysiek erdoor).
Luc komt in de plaats. Vanaf nu kunnen wij ons enkel beperken tot verdedigen. Toch nog enkele schaarse aanvallen van Mousty die doorkopt naar Sven Vanolst maar wordt zwaar aangepakt en moet gekwetst het veld verlaten, Mario moet terug optreden.
Mario Willems zet de bal van op rechts voor doel, waar Mousty volledig vrij staat maar stampt onbegrijpelijk naast de bal. Kort voor het eindsignaal komt Sint Dimpna nog gevaarlijk opzetten en gooien de bal voor doel waar twee vrije mannen staan, zij kunnen een schot plaatsen, maar (Poesje) Kristof Geens tikt de bal nog met een miraculeuze sprong over de lat.
Dit is de 8 ste match zonder verlies op rij. Ik zou zeggen doe zo voort mannen.

Zondag 10 april 2011

KWB Punt - Bergom   4 - 1
Na 10 minuten bleken de ploegen mekaar waard, tot dat Bergom een ingooi naar de keeper doet, maar niet ver genoeg en Sven Vanolst zit er tussen en kan de bal meeritsen en in doel leggen het staat 1 – 0. De keeper van Bergom begaat wat later weer een fout, met een slechte uittrap waar weer Sven Vanolst tussen zit en de bal kan meenemen tot voor de keeper, schiet op doel maar de keeper stop, maar niet klemvast en Jelle Nevelsteen staat op de juiste plek en schiet binnen 2 – 0. Bergom heeft de eerste helft voor weinig gevaar kunnen zorgen.
Rust: Geen vervangingen .
Bergom kom toch iets beter uit de kleedkamers, en kunnen doorkomen op rechts waar een vrije man staat, dekkingsfoutje van de verdediging, deze zet de bal onmiddellijk voor naar de vrije man en kunnen scoren 2 – 1. Wat later een aanval van ons Guy Belmans wordt in de 16 m. onderuit gehaald penalty Guy zet deze netjes naast de paal binnen 3 – 1. Bergom legt de bal in het middenveld terug, maar Sven Vanolst kan onderscheppen en omspeelt de keeper het staat 4 – 1.
Tevens ook de eindstand. Goede wedstrijd van onze jongens, maar het kan beter  !!

Zondag 03 april 2011
Geerinckx - KWB Punt  2 - 2
Geerinckx is in oktober bij ons komen winnen, dus wij wisten wat ons te wachten stond. Daarom zijn wij fel gestart met een kopbal van Stijn Binnemans naar Philippe Cools die een schot lost op doel, maar onderweg devieert Pieter Schelles de bal en verrast de keeper 0 – 1.
Geerinckx kom ook fel opzetten met een afstandsschot dat de bovenkant van de lat raakt.
Even later komt komen zij weer scherp voor doel en hun schot spat op de paal.
Stijn Binnemans kan van links een doorsteekbal geven aan Pieter Schelles die voor de keeper komt en de bal over hem heen lobt in doel 0 – 2. Even later een terugspeelbal van Dries Vanuytsel naar onze keeper Karel Belmans die de bal wil weg spelen, maar raakt de bal slecht en komt in de voeten van Geerinckx, deze legt de bal achteruit en een strak laag schot naast de paal binnen 1 – 2.
Rust: Gιιn vervangingen (juist 11 spelers).
Geerinckx druk zeer fel in de tweede helft, zij kunnen centraal doordringen maar nemen de bal mee met de hand, niet gezien door de scheidsrechter (die tegen de zijlijn stond) en lobben de bal over onze keeper in doel 2 – 2. Met fel protest van onze jongens.
Wij hebben de druk nog kunnen weerstaan van Geerinckx. De kat is nog een paar keer uit zijn doel moeten komen om gepast in te grijpen. Voetbal zat er niet meer in bij ons, wij konden amper onze spitsen bereiken, onze verdediging was niet in zijn beste doen vandaag.

Zondag 27 maart 2011
Gedoviba - KWB Punt   3 - 3
Het was weer stunten om 11 man bij elkaar te krijgen, maar het is toch gelukt. Met inbreng van Jelle Nevelsteen en de kat van Beringen.
Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, daarom duurde het 10 min. voordat Biranne Fall op links kan doordringen, en de bal voor brengen waar Stijn Binnemans op de juiste plaats staat volledig ongedekt de bal kan binnenkoppen. 0 – 1. Gedoviba komt vanaf dan flink opzetten, en
met een hoekschop kan Karel de bal nog wegduwen, maart komt in de voeten van Gedoviba spits die van dichtbij scoort. 1 – 1. Gedoviba komt deze keer centraal door en omspeeld onze verdediger zodat hij alleen voor doel verschijnt, en de bal in de verste hoek legt. 2 - 1. Deze keer is het voor ons Philippe Cools tikt de bal net voor doel door naar Jelle Nevelsteen, maar Jelle mist zijn schot en weg is de kans. Wat later terug Jelle Nevelsteen die voor de keeper komt, en probeert te lobben maar mislukt de keeper pakt. Kopbal van Stijn Binnemans naar Philippe Cools die een doorsteekbal geeft in de diepte naar Biranne Fall en Biranne komt alleen voor doel, en rondt af. 2 – 2.
Net voor rusten hebben wij de stand kunnen gelijk trekken.
Rust: Geen vervangingen. (Dirk Verstappen, was nog moe van vorige week.)
Gedoviba komt na de rust weer sterk naar voor, de man centraal krijgt de bal en wordt te laat aangevallen hij plaatst de bal over de keeper, de kat kan de bal nog even beroeren maar niet voldoende en valt in doel. 3 - 2. In de laatste 10 min. Wordt Johan Vanspringel foutief gestopt in de 16 m. maar de scheidsrechter laat doorspelen, hierdoor komt de bal in de voeten van Stijn Binnemans die krachtig binnenschiet. 3 – 3.
De laatste minuten is er nog pittig gevoetbald met veel discussies tussen beiden teams.
We mogen zeggen dat er een juiste uitslag op het bord staat, maar wij hadden de eerste helft de betere kansen.

Zondag 20 maart 2011
KWB Punt
- Rozenlaan  7 - 3
Er was gewaarschuwd door de coach dat wij revanche gingen nemen na de nederlaag in Rozenlaan met 3 – 1. En effectief onze jongens gingen er vanaf de start geweldig in. Birane Fall zet een paar verdedigers in de wind en past de bal naar Pieter Schelles die alleen voor doel de bal kan binnen leggen 1 – 0. Birane fall zet zich opnieuw door en kan een schot afvuren, maar de bal spat tegen de paal en komt terug in zijn voeten, en deze keer schiet hij de bal met een kanonschot tegen de netten 2 – 0. Rozenlaan wordt enkele meters buiten de 16 m. foutief gestuit, vrij schop, deze komt voor doel en koppen de bal binnen, Fred Vanuytsel had geen kans 2 – 1. Het spel gaat op en af en deze keer is het weer aan ons met een prachtige combinatie van Johan Vanspringel en Sven Vanolst die op zijn beurt teruglegt op Birane Fall die rustig afwerkt 3 – 1. Biranne Fall knalt ondertussen nog 2 x op de paal. Dan is het Rozenlaan weer met een diepe bal voor doel, Fredje twijfelt even en wordt omspeeld en brengen de bal voor naar de vrijstaande man die afwerkt 3 – 2. Rozenlaan komt nu fel opzetten,
met een stilstaande fase komt de bal weer voor doel en Fred Vanuytsel red miraculeus de kopbal van Rozenlaan. Net voor rusten blesseert Pieter Schelles zich nog aan de lies.
Ruststand 3 – 2. Gιιn vervangingen juist 11 man.
Pieter riskeert het toch nog om verder te spelen, al is het maar op halve krachten.
Pas na de rust begint ons spitsenduo op volle toeren te draaien. Na 5 min. een bal van Birane Fall naar Sven Vanolst die in de draai in de korte hoek binnen schiet 4 – 2. Dan is Sven Vanolst weer te rap naast de lijn, voor zijn verdediger, en gaat door tot voor doel en knalt de bal tegen de netten 5 – 2. Even later een bal voor doel Sven Vanolst kan koppen maar de bal spat op de lat.
Weer een pracht combinatie tussen onze spitsen, Birane Fall legt simpelweg de bal in de voeten van Sven Vanolst die stevig binnen knalt 6 – 2. Het houd niet op, Sven Vanolst legt deze keer de bal voor Biranne Fall die op doel knalt, de keeper kan in eerste instantie nog pakken maar moet de bal lossen en Birane knalt deze keer binnen 7 – 2. Rozenlaan kan op het einde de pil nog milderen door een
steekbal achter de verdediging en kunnen onderscheppen en scoren 7 – 3.
Wij hebben vandaag een sterk draaiende ploeg gezien, zowel verdediging en middenveld en de spitsen die bijna tegen 100% afwerkte.

Zondag 13 maart 2011
KWB Punt
- Fien-Boys  2 - 1
De wedstrijd ging op en af, met toch een beter spelend Fien – Boys, wij konden ons enkel beperken tot verdedigen. Tot Fien – Boys een goede voorzet voor doel geven, deze wordt doorgekopt naar de tweede paal, Fred Vanuytsel kon er niet bij en het staat 0 – 1.
Even later nog een vrij trap voor Fien – Boys, de bal gaat door de muur maar spat op de paal. Hier komen wij goed weg. Wij hebben maar enkele kansjes kunnen afdwingen, maar echter zonder veel gevaar, en gaan de rust in met een 0-1 achterstand.
Gιιn vervangingen: juist 11 spelers.
De wedstrijd gaat na de rust verder op hetzelfde elan, met een beter spelend Fien – Boys. Doch na 10 min. geeft de keeper van Fien – Boys een slechte uittrap, Sven Vanolst kan de bal onderscheppen en lobt de bal over de keeper in doel, 1 – 1. Guy Belmans kan doorstoten en geeft een kopbal richting Sven Vanolst, deze waant het een verloren bal, maar trekt zich toch op gang en loop er iedereen af, komt alleen voor doel en rond af 2 – 1.
Mousty maakt even later in de fatale zone een duwfout, er wordt strafschop gefloten, de keeper van Fien – Boys zet zich achter de bal, maar onze Fred Vanuytsel red in twee keer. Hier laat Fien – Boys de kans liggen om op gelijke hoogte te komen. Wat later aan de andere zijde kan Dirk Verstappen niet afronden omdat hij sterk gehinderd wordt, ook in de 16 m. maar er wordt niet voor gefloten. De wedstrijd wordt pittiger en pittiger, maar onze verdedigers (Luc – Stijn – Dries en Mike) houden stand tot het laatste fluitsignaal.
De twee flaters van de bezoekende keeper (slechte uittrap en missen van strafschop) hebben ons de overwinning opgeleverd.

Zondag 6 maart 2011
Vinus - KWB Punt   3 - 3
De eerste 5 min. was wat aftasten voor beide ploegen. Tot Maarten Bernaerts kan voorzetten van op rechts, maar Guy Belmans, voor de goal, mist volledig zijn kopbal. Wat later kan Mousty mee doorstoten van op de stopper plaats, zet een ιιn-twee op met Sven, en komt alleen voor de keeper, maar Mousty mist zijn schot volledig, (misschien ’n molshoop ??).
Derde keer goeie keer, Kristof Geens past naar Johan Vanspringel die de bal van links op de kop van Sven Vanolst
schildert en Sven heeft maar binnen te knikken. 0 – 1. Jo Wuyts kan een schot lossen scherp voor doel, maar de bal beland in het zijnet. Guy Belmans kan voor het doel van Vinus Dirk Verstappen in schietpositie brengen, maar Dirk besluit naast het doel. Vinus kan af en toe eens tegen prikken doch echter zonder resultaat. Gevaarlijk vrij schop van Vinus voor doel maar Fred Vanuytsel zit er gepast tussen. Sven Vanolst kan Jo Wuyts aanspelen die de bal in de vlucht aanneemt richting doel, maar gaat net over de lat. Op dit moment valt Dirk Verstappen in panne met zijn schoenen, de rechter zool van zijn schoen hangt er half onderuit, bij het wisselen van schoenen, kan Vinus voorbrengen voor doel naar de vrijstaande man die binnen trapt 1 – 1. Vinus brengt nog een gevaarlijke bal voor doel, maar Dirk Verstappen kan in extremisch wegwerken, waardoor de bal maar net naast ons doel gaat.
Ruststand 1 – 1. Geen vervangingen, juist 11 spelers.
Net na rusten een geharrewar voor ons doel, de bal komt in Vinus voeten, het schot gaat maar net over. Kristof Geens speel Guy Belmans aan, en Guy gaat door die op het juiste moment Sven Vanolst aanspeelt, Sven komt alleen voor de keeper en scoort; 1 – 2. Sven Vanolst krijgt de bal aangespeeld van Mousty nog voor de middellijn,Sven (Speedy Gonzales) loopt iedereen eraf en komt alleen voor doel en mist zijn schot niet; 1 – 3. Dan krijgt de Vinus een onterechte vrije trap net buiten de 16 m. de bal wordt net naast de paal binnen geplaatst; 2 – 3. Geen twee minuten later mag een middenvelder doorgaan en zijn schot kadreren laag oven de grond naast de paal binnen, het staat 3 – 3.
Vinus kan nog dreigen met een vrij schop, geharrewar voor ons doel, en Mousty kan de bal nog net voor de doellijn keren, Mousty red ons hier van een nederlaag.
Eindstand 3 – 3. Beide ploegen waren mekaar waard, maar wij hadden de betere kansen om het af te maken, de punten zijn gelijk verdeeld.

Zondag 27 februari 2011
KWB Punt - Wielertoeristen  5 - 0 forfait
Forfait: deze wedstrijd werd niet gespeeld.
Zaterdag avond hebben zij (Wielertoeristen) laten weten dat ze maar 6 spelers konden samenrapen voor te voetballen, en hebben besloten om niet naar ons te komen. Wij zullen deze ploeg in gedachten houden !!!!
Dus hebben wij maar onder elkaar een wedstrijdje gespeeld.

Zondag 20 februari 2011
Bos–Boys - KWB Punt   4 - 1
Lag het aan de druilige zondagmorgen of aan een beter gemotiveerde tegenstander ( 1-9 vorig jaar) wie zal het zeggen, het werd een totale offday voor onze ploeg.
De wedstrijd begon nochtans goed voor onze mannen, met een inworp van Kristof Geens naar Maarten Bernaerts die de bal voor doel brengt naar de vrij staande Sven Vanolst die deze kans niet mist. 0 – 1.
Daarna de Bos-Boys die twee maal scoren op de zelfde wijze, 2 keer een lange bal over de verdediging waardoor hun spits alleen voor Fredje komt en ook twee keer afwerkt, het staat 2 – 1. Nog in de eerste helft een misverstand tussen Luc Branckaerts en Fred Vanuytsel, hun spits zit ertussen en scoort 3 – 1.
Vervangingen van Luc Branckaerts en Jo Wuyts door Dirk Verstappen en Birane Fall.
De tweede helft begint goed voor ons, maar de scheidsrechter keurt een geldig doelpunt onterecht af voor buitenspel.
Buiten een bal op de lat van Pieter Schelles kunnen wij echter niets meer forceren.
Tot overmaat van ramp kan er nog een speler van de Bos-Boys door de buitenspelval glippen en de 4 – 1 einduitslag vastleggen. Wij gaan ons volgende week zeker moeten herpakken, om tegen de sterke Wielertoeristen te kunnen winnen !!!

Zondag 13 februari 2011
KWB Punt
- Schorvoort  2 - 2
Wij zijn gestart met erg goed voetbal, en goed combinerend spel. Schorvoort kon hier weinig tegenover stellen, en na tien minuten was het zover. De oprukkende Jo Wuyts vanuit het middenveld, bediend Sven Vanolst op rechts die doordringt tot scherp voor doel en de bal tussen de benen van de keeper binnen schiet. 1 – 0. Blijkbaar dachten wij dat we er al waren, en het goede combinatiespel viel stil. Schorvoort komt opzetten langs rechts en zet de bal voor, ongewild valt de bal in de winkelhaak achter Fred Vanuytsel binnen en het staat gelijk 1 – 1. Vanaf nu ondergaan wij het spel van Schorvoort, en Fred Vanuytsel moet nog een geweldige zweefvlucht uitvoeren op een afstandsschot van de bezoekers. Net voor rusten kan Schorvoort oprukken over links en voorzetten naar de vrijstaande man die prachtig binnenkopt, wij gaan met 1 – 2 stand de rust in.
Vervangingen van Stijn Binnemans en Mike Van Pelt door Mousty en Dries Vanuytsel.
Onze jongens zijn licht geprikkeld uit de kleedkamers gekomen en zijn geweldig aan de tweede helft begonnen. Wij zijn amper 1 minuut bezig als Johan Vanspringel, Guy Belmans aanspeelt die op zijn beurt een doorsteekbal geeft aan Sven Vanolst, de snelle Sven zet zijn verdediger in de wind en rond af 2 – 2. Even later wordt Philippe Cools in de fatale zone
neergelegd, strafschop, Guy Belmans mist deze unieke kans om op voorsprong te komen, hij schiet op de keeper die de bal moet lossen, maar in rebound kan Kristof Geens niet afronden.
Hierna volgen de kansen elkaar op, met Sven Vanolst die scherp voor doel een schot los maar de bal spat op de paal. Schorvoort kan amper nog kansen afdwingen, dank zij een goed spelende verdediging en middenveld die onze spitsen de ene kans na de andere voorschotelen.
Sven Vanolst zet Mario Willems tot twee keer toe alleen voor doel, maar Mario kan de kansen niet verzilveren, wat tot lichte frustratie zorgt. Een hoekschop van Mario Willems die dreigt rechtstreeks in doel te gaan, maar de keeper kan nog net de bal over de lat tikken.
Philippe Cools kan nog op hoekschop naar goal koppen maar de kopbal is te zwak en de keeper pakt. Het blijft bij een gelijke stand, ondanks een resem kansen, die wij niet benut hebben.

Zondag 06 februari 2011
Geen wedstrijd, Bergom was belet!!!
Wedstrijdje onder elkaar, met 5 tegen 6 man (de zwarte), bij die 6 man was maar een have bij.
Toch is het onbeslist geλindigd 9 – 9. Met de strafschoppen zijn de rode gewonnen ( de 5 man).

Zondag 30 januari 2011
KWB Punt -
Leunen   5 - 0
Beide ploegen stonden ietwat afwachtend tegenover mekaar, en de eerste goal bleef geruime tijd uit, tot Maarten Bernaerts Jo Wuyts aanspeelt en Jo zet de bal terug naar de doorgelopen Maarten die scherp voor doel komt en naast de keeper binnen schiet 1 – 0.
Wat later krijgt Sven Vanolst de bal centraal toegespeeld, hij wordt niet onmiddellijk aangevallen en krijgt de kans om te schieten, net buiten de backlijn, en met succes het staat 2 – 0.
De Leunen kan amper kansen afdwingen en dit dank zij een goed georganiseerde verdediging.
Een sterk spelende Sven Vanolst kan doordringen tot voor de keeper, deze ontwijkt hij en legt de bal terug naar de vrijstaande Mario Willems die maar in te tikken heeft 3 – 0. Leunen kan dan toch voor gevaar zorgen langs rechts, een scherp schot op doel Fred Vanuytsel ziet de bal passeren, maar de aanstormende Stijn Binnemans kan de bal nog net voor de lijn keren, met alle risico’s van schaafwonden op de bevroren ondergrond. Net voor rusten een prachtige ιιn –twee tussen Mario Willems en Sven Vanolst, de verdedigers zijn gezien, en Sven rond af 4 – 0.
Vervangingen van Sven Vanolst en Mousty door Philippe Cools en Luc Branckaerts.
De tweede helft is de Leunen beter uit de kleedkamers gekomen, en hebben lange tijd de wedstrijd in eigen handen. Zonder echter echt gevaarlijk te kunnen zijn voor doel, en dit dank zij onze verdediging, Stijn Binnenmans, Dries Vanuytsel, Mike Van Pelt en Luc Branckaerts.
Fred Vanuytsel ligt aan de basis van een aanval, met een verre uittrap bereikt hij Philippe Cools die kan doorzetten tot voor de keeper, legt dan de bal opzij naar de mee opgekomen Jo Wuyts die de bal hard tegen de netten stampt 5 -0. Voor de Leunen zat er geen eerreddend doelpunt in.

Zondag 23 januari 2011
KWB Punt
- Rooien Gierle
De wedstrijd werd afgelast, het veld lag er vιιl te nat bij !!!!!
Hopelijk zal het volgende week doorgaan.

Zondag 16 januari 2011
Rozenlaan - KWB Punt   3 - 1
Na lange afwezigheid van Rozenlaan in onze reeks, zijn wij terug tegen elkaar gekomen. En ik moet zeggen Rozenlaan kwam met een vlot spelende ploeg op het veld. Het eerste gevaar kwam dan ook van hen, met een schot scherp voor doel, waar Fred Vanuytsel een geweldige
redding moet uitvoeren om de bal uit de winkelhaak te zweven. Pieter Schelles brengt de bal voor vanop rechts, Sven Vanolst voor doel, mist zijn schot. Centraal in de verdediging moet Jo Wuyts enkele keren gepast ingrijpen om de aanvalsdrang van Rozenlaan te stuiten.
Een verre ingooi van Pieter Schelles naar Sven Vanolst die kopt op doel maar de keeper pakt.
Een hoekschop voor onze jongens met Sven Vanolst die hem zet, en Kristof Geens die keihard binnen kopt het staat 0 – 1. Even later wordt Mousty in een duel met drie, ongewild gekwetst onder de knie, en nog wel door ploegmaat Luc Branckaerts, een stom toeval. Mousty kan niet meer verder spelen en Karel Belmans moet zich omkleden. In deze periode van 10 spelers kan Rozenlaan twee keer toeslaan, met de doorgebroken spits die op doel schiet, maar Fred tikt de bal tegen de lat, en komt terug in het spel, in de voeten van aanvaller en scoort 1 – 1.
Balverlies van ons in het middenveld, er wordt gepast naar de spits, deze zet verdediger in de wind en scoort 2 – 1.
Rust: Geen vervangingen.
Tweede helft was onze ploeg terug voltallig en waren wij toch meer aanwezig in de aanval, met verschillende kansen, maar de keeper van Rozenlaan zat er steeds gepast tussen, deze speelde een reuzenmatch.
Hoekschop voor onze mannen, de bal komt voor doel Dirk Verstappen kan koppen, maar de bal suist over.
Schot van Pieter Schelles de keeper moet lossen maar Sven Vanolst komt net een stapje te laat voor te hervatten.
Vrij schop voor Rozenlaan, de bal komt voor doel Mike Vanpelt mist en zij kunnen profiteren van deze misstap, het staat 3 – 1 net voor affluiten.
De beste ploeg is gewonnen. Het was in onze rangen niet zoals het hoorde te zijn.

Zondag 9 januari 2011
St. Jan Herentals - KWB Punt  1 - 9
Na 3 weken non-actief door de slechte weersomstandigheden en de zware feestdagen hebben wij er terug kunnen invliegen. Herentals is maar met 10 man kunnen optreden, waardoor wij het misschien iets te licht hebben opgepakt, want de eerste goal bleef lang uit.
Maarten Bernaerts kan de bal voorzetten van op rechts, Paul Aerts onderschept maar schiet naast.
Wat later een afstandsschot van Pieter Schelles, net over de lat. Paul Aerts legt terug op Maarten Bernaerts die de bal voorzet, maar Pieter Schelles kopt op de paal. De kansen blijven komen, maar de goal nog niet.
Kristof Geens kan langs links doordringen en een pegel lossen op goal, maar de keeper tikt de bal net over de lat.
Tot Maarten Bernaerts weer op rechts doorgaat en voorzet, deze keer mist Philippe Cools niet en kopt de bal tegen de netten, het is 0 - 1. Pieter kan even later de bal terug leggen op Sven Vanolst die alleen voor de keeper komt, en met een carambole op de doelman gaat de bal binnen 0 – 2. Een driehoekje met Pieter, Mousty en Maarten, kan Sven Vanolst bedienen maar hij mist voor doel. Sven Vanolst speelt de bal naar Kristof Geens, na een korte hoekschop, schot van Kristof, maar de bal wordt van de lijn gehaald.
Mousty dringt door en heeft de kans om te schieten, maar legt de bal terug naar Paul Aerts die het afmaakt 0 – 3.
Ruststand 0 – 3.
Vervangingen van Maarten Bernaerts, Paul Aerts en Mike Van Pelt door Mario Willems, Jo Wuyts en Dirk Verstappen.
Na de rust kan Herentals toch aantreden met 11 man, maar het kan onze mannen niet deren, zij gaan verder op hun elan. Pieter Schelles op links gaat door tot tegen de lijn en legt achteruit naar Sven Vanolst die afrond 0 – 4.
Herentals komt toch even dreigen met een doorgebroken man alleen voor Fred Vanuytsel, maar hij grijpt gepast in. Mousty gaat door op het  middenveld en bedient Jo Wuyts op rechts, hij komt scherp voor doel en schiet, de keeper kan de bal pas achter de lijn pakken 0 – 5.
Ons middenveld wordt door ιιn man van Herentals op een hoopje gespeeld, legt de bal af en zij kunnen scoren 1 – 5.
Pieter Schelles wordt net voor de 16 m. aan de trui getrokken, vrijschop. Pieter zet de vrijschop zelf, en legt de bal buiten bereik van de doelman in de winkelhaak 1 -6. Nu is de veer helemaal gebroken bij Herentals.
Een – twee tussen Mousty en Pieter, Pieter geeft de bal terug in de loop van Mousty en legt de bal naast de keeper binnen 1 – 7.
Een gekruiste bal van Philippe Cools op Jo Wuyts die twee verdedigers in de wind zet en past op Pieter Schelles die de goal maakt 1 – 8.
Wat later gaat Pieter Schelles door tot bijna tegen de lijn, legt terug naar de vrijstaande Mousty en die knalt zuiver binnen 1 – 9.
In de laatste minuut kan Mousty nog eens doordringen geeft een prachtige doorsteekbal in de loop van Mario Willems die alleen voor de goal is, maar de misser van de dag begaat, de bal vliegt er los over !!!! Het worden er geen 10 !!

Zondag 19 december 2010
Fien-Boys - KWB Punt
Algemene afgelasting, terrein onbespeelbaar wegens de sneeuw.

Zondag 12 december 2010
Amigo - KWB Punt   2 - 9
De honger van de spelers was groot, na een weekje verplichte rust (afgelaste wedstrijd). Al van bij de eerste minuut konden wij al voor gevaar zorgen, met een voorzet van Dries Vanuytsel voor Sven Vanolst, maar Sven schiet recht op de keeper. Pieter schelles kan van links voorzetten
Sven Vanolst knalt weer op de keeper, die moet lossen maar Jo Wuyts kan niet afwerken.
Jo Wuyts kan doorgaan op rechts en voorzetten, Pieter Schelles pikt de bal op en kapt zijn verdediger uit zijn schot beland tegen de netten, 0 – 1. Guy Belmans speelt Luc Branckaerts aan op de linker zijde zijn schot, scherp op doel, gaat voorlangs Jo Wuyts aan de tweede paal komt centimeters te kort.
De kansen blijven zich ophopen, veel tegenstand kon Amigo niet bieden. Een schot van Jo Wuyts op doel, de keeper kan nog net met de voet redden. Een voorzet van Sven Vanolst naar Pieter Schelles aan de tweede paal die de bal in de volley op doel lost, de bal gaat net over doel. Dries Vanuytsel bedient Sven Vanolst op de rechterkant die gaat tot tegen de lijn door en legt de bal achteruit waar Jo Wuyts die simpel binnentikt 0 – 2. Pieter Schelles kan centraal doorstoten en krijgt alle tijd om de bal mooi te plaatsen, net naast de paal binnen 0 – 3. Dan kan Amigo via een vrijschop toch milderen, de bal wordt in de 16 m. gedropt en met een listig lobje wordt Fredje verschalkt 1 – 3. Er komt terug wat weerwerk van Amigo, maar te vergeefs, Pieter Schelles kruist de bal naar Jo Wuyts die vanop rechts voorzet en Guy Belmans kan krachtig binnenkoppen aan de tweede paal 1 – 4.
Rust: Vervangingen van: Luc Branckaerts door Birane Fall.
Net na rusten toch Amigo met een hoekschop, de bal komt voor met een kopbal gaat de bal net over Fredje en precies onder de lat binnen, 2 – 4. Een beetje terugval van onze jongens, en Amigo ruikt zijn kans, zij komen ongehinderd alleen voor doel, maar Fred Vanuytsel grijpt gepast in en voorkomt hun derde doelpunt.
En dan zeker het vermelden waard, onze ervaren kapitein Dirk Verstappen, zet een Amigo speler met rode wangen door hem te passeren met een subliem hakje, voor dit soort voetbal komen de supporters kijken !!
Pieter Schelles bedient Guy Belmans die centaal er los doorgaat en oog in oog met de keeper komt, hij legt het balletje naast de keeper binnen 2 -5. Sven Vanolst op rechts door legt terug op Pieter Schelles en hij heeft maar in te tikken. 2 – 6. Een schot van Pieter uit de tweede lijn, de keeper kan nog net over tikken. Birane Fall zet een paar verdedigers in de wind, maar kan zijn schot niet kadreren.
Amigo kan toch nog een keer doorbreken, komen alleen voor Fredje maar hij komt weer gepast tussen beiden.
Sven Vanolst met een laag gegeven hoekschop naar Kristof Geens die de bal naar de vrij staande Birane Fall aan de tweede paal geeft, en Birane leg binnen 2 -7. Birane Fall speelt de bal in de loop van Sven Vanolst die los door de verdediging klieft en binnen schiet 2 – 8. En als laatste wapenfeit, de Amigo keeper geeft een slechte uittrap en Pieter Schelles onderschept de bal en schiet recht in doel 2 – 9.
Onze mannen hebben mooi voetbal op de mat gelegd, wel zonder veel tegenstand, met een zwak Amigo.

Zondag 5 december 2010
KWB Punt -
Verachtert 
Wedstrijd AFGELAST, terrein onbespeelbaar wegens sneeuw en vrieskou.

Zondag 28 november 2010
KWB Punt -
Gedoviba  5 - 4
De bezoekende ploeg Gedoviba bood stevig weerwerk, wat in een erg spannende match resulteerde. Maar onze jongens kwamen er toch iets beter uit. Met in de eerste minuten een pas van Guy Belmans op links naar Sven Vanolst die tussen twee verdedigers zijn schot plaatst, maar op de keeper die echter de bal moet lossen en Sven kan alsnog afwerken 1 – 0. Guy Belmans kan de bal vanuit het middenveld over de verdediging zetten naar Sven Vanolst die weer op de keeper besluit, en weer moet lossen, identiek dezelfde fase, Sven werkt weer af in twee keer 2 – 0. Dan komt Gedoviba toch degelijk opzetten, met een verre uittrap van de keeper, de bal wordt doorgekopt en ze komen alleen voor Fredje, die dit schot ook moet lossen en in de herneming kunnen zij scoren 2 – 1. Maar hierna kunnen zij Fredje Vanuytsel niet meer verschalken, hij moet een paar keer goed tussen komen om onze voorsprong te behouden.
Sven Vanolst kan nog een solo actie forceren en schiet uit een scherpe hoek op de deklat. Even later een ιιn-twee tussen Sven en Guy, Guy Belmans kan voor doel komen en schieten. De keeper laat de bal door de benen glippen en deze wordt nog net voor de lijn gekeerd, doelpunt of niet, de ref. stond te ver af om te beslissen, het blijft 2 – 1 met de rust.
Vervangingen van Luc Brankaerts, Mario Willems en Guy Belmans door Birane Fall, Dirk Verstappen en Pieter Schelles.
Net na de pauze kan Gedoviba een ver afstandsschot lossen, de bal botst net voor Fredje, die niet kan beletten dat de bal tegen de netten gaat 2 – 2. Birane Fall kan de verdediging omspelen, maar zijn schot gaat net naast de paal. Gedoviba komt gevaarlijk opzetten langs links, en legt de bal achteruit naar de vrij staande man doelpunt 2 -3. Kristof Geens moet het veld verlaten met pijn aan de hiel, en wordt vervangen door Guy Belmans. KWB geeft een voorzet van op links naar Sven Vanolst die weer snoeihard in doel schiet 3 – 3. Van dan af loopt het terug beter met onze jongens, waardoor Birane Fall zelfs twee keer na elkaar een open kans krijgt, maar hij mist ze allebei. Dan kan Birane toch doordringen van op links, hij komt scherp voor doel en schiet binnen 4 – 3. De bal gaat zelfs door de netten (blijkbaar een gat in de netten?) Ingooi van Dirk Verstappen naar Pieter Schelles die Sven Vanolst bedient en ziet de vrijstaande man Birane Fall die maar in te leggen heeft 5 – 3.
Net voor affluiten kan Gedoviba nog milderen met een schot op doel, Fred heeft de bal niet klemvast en in de herneming nog de 5 – 4 eindstand. Spannende match, wij zijn goed op weg voor de clash van volgende week tegen Verachtert.

Zondag 21 november 2010
Wielertoeristen - KWB Punt     1 - 7
Een onverhoopte zege, met klinkende cijfers, tegen een te duchten ploeg, hadden wij zeker niet verwacht zeker de eerste helft niet. Toch kwam het eerste gevaar van onze jongens, met een assist van Jo Wuyts naar Mario Willems die alleen voor de doelman komt maar besluit op de keeper. Wat later identieke situatie weer Jo Wuyts die Mario vrij speelt, maar onze Totty kan weer niet scoren.
De gastheren komen ook eens met enkele mooie kansen, maar er is een goede redding nodig van Fredje Vanuytsel die de bal voorlangs duwt. En Mike Van Pelt grijpt op het juiste moment in en kan de bal van de doellijn keren. Het spel gaat op en af, deze keer is het Jo Wuyts die doordringt op links en scherp voor doel komt, zijn schot beland op de paal. Wielertoeristen kunnen profiteren van een foutje in onze verdediging en kunnen voor doel komen, hun schot belandt tegen de netten. 1 – 0.
Net voor rusten kan weer Jo Wuyts zich door zetten, zijn lob over de keeper gaat tegen de netten, maar wordt afgekeurd wegen buitenspel !!
Ruststand 1 – 0.
Vervangingen van Dirk Verstappen en Luc Branckaerts door Birane Fall en Mousty.
In de tweede helft wordt er meer druk gezet door onze jongens, Birane Fall wordt foutief gestopt in de 16m. strafschop. Guy Belmans achter de bal en zonder problemen tegen de netten, het staat 1 – 1.
Vanaf dan lijkt er een keerpunt te zijn in de wedstrijd, en kunnen de Wielertoeristen geen vuist meer maken. Maarten Bernaerts kan de bal voorbrengen vanop rechts, wordt nog gedevieerd maar Birane Fall aan de tweede paal kan toch afwerken met een halve omhaal 1 – 2. Een goed spelende Jo Wuyts kan doordringen langs het centrum tussen twee verdedigers werkt hij af met een stiftertje 1 – 3. De oprukkende laatste man van Wielertoeristen verliest de bal aan Guy Belmans die hem doorspeelt in de loop van Philippe Cools en zonder pardon scoort 1- 4. Nu is de veer volledig gebroken bij de tegenstanders.
Maarten Bernaerts kan weer voorzetten en aan de tweede paal staat Birane Fall die met binnenkantvoet de keeper verschalkt in de verste hoek. 1 – 5. De keeper van Wielertoeristen brengt de bal slecht in het spel en Maarten Bernaerts kan hem onderscheppen en recht op de keeper afgaan, hij mist deze kans niet, het staat 1 -6. Nog net voor affluiten kan Maarten Bernaerts weer voorzetten, deze keer is het Philippe Cools aan de tweede paal die binnen kopt. Eindstand 1 – 7.
Deze uitslag hadden wij niet kunnen hopen, met een niet zo beste eerste helft, en een ruststand van 1 -0.

Zondag 14 november 2010
KWB Punt - Vinus afgelast wegens wateroverlast op de terreinen

Zondag 07 november 2010
Schorvoort - KWB Punt   2 - 5
In het kille mistige weer van oud-turnhout zijn wij begonnen aan de match, met Guy Belmans die centraal Birane Fall in ’t straatje stuurt, maar Birane knalt de bal over. Dan kan Schorvoort voor gevaar zorgen met een degelijke aanval, maar onze portier Fred Vanuytsel is attent en pakt de bal. Wat later een heet standje voor ons doel, na een hoekschop, maar Fredje brengt weer rust in de gelederen en pakt de bal klemvast. Een misverstand in de Schorvoortse verdediging, en Sven Vanolst ritst de bal mee en komt alleen voor doel, hij mist niet en het staat 0 – 1, na goed 10 minuten. Twee min. na dit doelpunt een solo actie van Birane Fall, randje buitenspel, komt alleen voor de keeper en schiet binnen 0 -2.
Bij Schorvoort in ’t middenveld willen zij de bal terug leggen naar de verdediging, maar Birane Fall kan onderscheppen en voor doel komen, hij werkt koelbloedig af 0 – 3. Net voor rusten kan Schorvoort voorzetten van rechts, de aanvaller kan al duikend de bal binnen koppen 1 – 3. Ruststand.
Vervangingen van Johan Vanspringel en Mike Van Pelt door Dirk Verstappen en Mousty.
In de eerste minuut kan Sven Vanolst de bal vanop links in de loop van Mario Willems passen, maar Mario knalt los naast de bal . Dit was een reuzekans om de stand aan te dikken !! Sven Vanolst wordt langst achter onderuit geschopt, rode kaart voor speler van Schorvoort, en terecht. Guy Belmans zet Sven Vanolst op weg naar doel, hij wilt terug leggen maar de bal wordt onderschept, toch kan Sven de bal weer veroveren en scoren 1 – 4. Even later past Mario Willems naar Birane Fall die door komt en slim de doelman omzeild het is 1 – 5. Schorvoort kan nog even dreigen met een afstandsschot uit de tweede lijn, maar de bal gaat over. Weer Schorvoort die in ’t midden willen doorstoten, maar Kristof Geens tikt de speler aan en krijgt voor de overtreding ook de rode kaart. Veel te zware sanctie volgens onze mening.
Sven Vanolst kan de bal terug leggen in de voeten van Maarten Bernaerts, maar Maarten mist zijn schot volledig. Verre ingooi van Schorvoort en vanuit de tweede lijn een schot dat nog afwijkt en in doel verdwijnt 2 – 5. In de laatste minuten krijgt Guy Belmans nog een gele kaart voor een te late tackle. Eindstand 2 – 5.

Zondag 31 oktober 2010
KWB Punt
- Geerinckx  1 - 3
Wij wisten dat er een te duchten tegenstander op bezoek kwam, en dat was al te merken in de aanvang van de wedstrijd. Geerinckx komt over de linkse flank door en zet de bal hard voor doel daar staat Dirk Verstappen die de bal wilt weg werken maar belandt in eigen netten, dus binnen de 5 min. staat het al 0 – 1. Geerinckx gaat op zijn elan door, en wij kunnen niet het spel brengen van weleer. Dit keer komen zij door het centrum door met een schot dat tegen binnenkant paal belandt en komt terug in ’t spel, zij kunnen onderscheppen en scoren 0 – 2. Jo Wuyts kan hier iets tegenover zetten met een afstandsschot op doel, de keeper moet in twee tijden redden. Maarten Bernaerts probeert het ook met een ver schot maar de keeper pakt. Met een hoekschop kan Geerinckx de bal hoog voor doel brengen, aan de tweede paal kunnen zij ongehinderd binnen koppen 0 – 3. Ruststand.
Rust. Vervangingen van Sven Vanolst, Mike Van Pelt, Kristof Geens, Dirk Verstappen en Johan Vanspringel door: Guy Belmans, Luc Branckaerts, Jan Diestelmans, Dries Vanuytsel en Philippe Cools.
In de hervatting zijn wij iets vinniger gestart, maar nog niet zoals het moet zijn. Guy Belmans kan druk zetten op de verdediging en ze spelen de bal terug op de keeper, met een slechte uitrap komt de bal in de voeten van Guy Belmans, komt scherp voor doel en legt achteruit naar Sven Vanhlost die kan scoren 1 – 3. Dan komt er toch wat druk van onze jongens, met een voorzet van Sven Vanolst, aan tweede paal kopt Birane Fall recht op de keeper. Op enkele counters van Geerinckx moet Stijn Binnemans nog in de voeten gaan om deze te verijdelen. Guy Belmans kan Birane Fall centraal aanspelen, Birane mikt naar de verste hoek maar de keeper is attent en pakt.
Het tweede doelpunt hing in de lucht maar het kwam er niet uit. Sven Vanolst heeft Maarten Bernaerts nog moeten vervangen, die met een kwetsuur het veld heeft moeten verlaten. In de laatste minuten heeft Sven Vanolst zich nog kunnen doorstoten tot in de 16 m. hij wordt licht gehinderd, maar kan niet scoren. Eindstand 1 – 3.

Zondag 24 oktober 2010
KWB Punt -
Zevendonk   3 - 2 
De eerste 5 min. ging het spel gelijk opgaand, met een kansje voor de KWB via Maarten Bernaerts die pas op Kristof Geens maar zijn schot wordt gepakt door de keeper. Dan komt Zevendonk met een doorsteek op rechts al of niet buitenspel, maar het spel mag doorgaan, niemand van ons volgt (zij wachten op het fluitsignaal) maar dat komt er niet, doorgebroken man kan voorzetten naar vrije man en het is 0 – 1. Even later kan Zevendonk een prachtige doorsteekbal afleveren, Mike Van Pelt zit er nog even tussen, maar kan niet verhinderen dat de aanvallende spits overhoeks binnen schiet 0 – 2.  Het strijdgewoel laait op bij onze mannen, en ze trekken ten aanval, met een schot van Philippe Cools dat op de lat komt, en terug in het spel kan Mario Willems de bal controleren met de borst, maar de bal springt te ver weg en de verdediger schopt de bal in volle paniek in zijn eigen netten. Het staat 1 – 2. De start is gegeven, Johan Vanspringel zet voor doel van op links Mousty kan koppen naar doel maar zijn kopbal gaat naast. Wat later weer Johan Vanspringel die Mousty bedient en op zijn beurt de bal voorzet naar Totty, controle met de borst maar Mario Willems zijn schot belandt  in de keeper zijn handen.  Met een vrijschop voor onze mannen komt de bal voor doel, Dirk Verstappen controleert bij de tweede paal maar wordt onreglementair in de voeten gedoken door de keeper, strafschop. Philippe Cools achter de bal, de keeper raakt de bal nog, maar niet voldoende en de bal vliegt tegen de netten. 2 – 2. Dit alles net voor rusten.
Vervangingen van Dirk Verstappen, Luc Branckaerts, Mario Willems, Mousty en Mike Van Pelt door Guy Belmans, Sven Vanolst, Birane Fall, Jan Diestelmans en Stijn Binnemans.
De aanvang van de tweede helft is geweldig, er was de wil om de winninggoal te maken, constante druk van Punt, Zevendonk komt niet meer over de middellijn, en moeten zich beperken tot verdedigen. Een geweldige kans van Sven Vanolst die de diepte wordt ingestuurd en alleen voor de keeper komt, maar hij besluit naast doel. Schot van Philippe Cools uit de tweede lijn, de bal gaat maar nipt naast. Birane Fall kan doorstoten op rechts en in de 16 m. scherp op doel schieten, maar de bal spat op de kruising van het doel. De kansen blijven zich ophopen, met Maarten Bernaerts een afstandsschot op doel maar weer nipt naast. Tot uiteindelijk een doorsteekpas van Guy Belmans naar Sven Vanolst op links die vertrekt richting doel maar wordt onderuit gehaald in de fatale zone, strafschop ! Guy Belmans zet zich achter de bal en werkt feilloos af, het is 3 – 2. Zevendonk heeft de tweede helft geen gevaar meer kunnen ontwikkelen.  Toch waren de beide ploegen aan mekaar gewaagd. Maar wij waren de tweede helft beter, en hebben ιιn doelpunt meer gemaakt !!

Zondag 17 oktober 2010
Heyax - KWB Punt   4 - 1
De verre verplaatsing naar de Limburg (Paal) heeft niet het gewenste resultaat opgeleverd. Heyax startte snedig, met een verre ingooi over de verdediging, aanvaller kan doorgaan en een zuivere pas naar links op de vrij staande man, alleen voor doel en het is 1 – 0. Het enige wat wij daar tegenover zetten is een voorzet van Guy Belmans naar Pieter Schelles, borstcontrole maar zijn schot gaat over doel. Heyax kan op rechts doorgaan met een voorzet voor doel, de vrijstaande man kan ongehinderd binnen koppen 2 – 0. Dat noemen wij dan tegen 100% afwerken, twee kansen en twee doelpunten. Pieter Schelles kan Mario Willems op weg naar doel zetten en met een schot uit een scherpe hoek moet de keeper in hoekschop duwen. Heyax krijgt een vrijschop een stuk buiten de 16 m. de bal komt voor doel, Luc Branckaerts onder de bal door, maar met de hand van God tikt hij de bal aan, penalty !! Deze wordt feilloos omgezet het staat 3 – 0. Verre ingooi Pieter Schelles tot bij Maarten Bernaerts die kan aftrekken maar recht op de keeper.
Doorsteekbal van Heyax op rechts, aanvaller alleen voor doel en weer prijs 4 – 0. Wij moeten de kelk tot op de bodem ledigen !! Tot Mike Van Pelt kan doorsteken in de loop van Pieter Schelles die deze keer niet twijfelt en scoort 4 – 1. Even later kan Mario Willems de bal achteruit leggen naar Stijn Binnemans, een kanonschot maar de keeper bokst de bal over. Voorzet van Dries Vanuytsel en Dirk Verstappen kan opvangen en schieten maar zijn schot gaat nipt naast. Ruststand 4 – 1.
Vervangingen van Pieter Schelles, Mario Willems, Dries Vanuytsel en Dirk Verstappen door Mousty, Peter Dassen, Jan Diestelmans en Birane Fall.
De tweede helft heeft Heyax zich enkel tot verdedigen beperkt, en dat deden zij geweldig goed, Wij kunnen geen enkele noemenswaardige aanval noteren. Dit is ook te danken aan het goede spel van onze laatste man Stijn Binnemans. De kansen die wij creλren zit er wel altijd iets tussen. Birane Fall passeert naar Mousty maar voor hij kan afdrukken zit de keeper ertussen. Voorzet van
Maarten Bernaerts naar Birane Fall ,een carambole en de bal gaat in hoekschop. Een voorzet van Peter Dassen maar Birane Fall kopt de bal naast doel. Nogmaals Peter Dassen die de bal voor doel gooit deze keer schiet Kristof Geens, maar de keeper tikt de bal naast doel. Nu is er wel degelijk druk van onze jongens, maar het levert niets op. Als laatste feit een verre voorzet van Guy Belmans maar de bal valt op de deklat. Wij hebben het spel moeten ondergaan, en de bal viel wel dikwijls in het voordeel van Heyax.

Zondag 10 oktober 2010
KWB Punt  -  Kelderke   7 -  5
De ploeg stond de eerste 10 minuten op elastieken beentjes te voetballen, wij kregen in deze tijdspanne 2 doelpunten om de oren, mede door het slappe middenveldspel en flaters in de verdediging, dus na 10 minuten stond het al 0 – 2. Tot de ervaren spelers op het veld er zich gingen mee bemoeien, onder andere, Dirk Verstappen die een fantastische doorsteekbal in de voeten van Pieter Schelles geeft en deze met buitenkant voet naast de keeper binnentrapt 1 – 2. Even later kan Guy Belmans de bal in de loop van Sven Vanolst geven die onverbiddelijk binnen trapt, het staat gelijk 2 – 2. Dan blijkt weer de onzekerheid toe te slaan, en er wordt weer slordig gespeeld, met veel balverlies in de duels en elke aanval van Kelderke is prijs met hun snelle links buiten komen ze terug op voorsprong, 2 – 3. Het wordt nog erger, weer binnen enkel minuten staat het 2 – 4, en Kelderke doet er nog ιιn bovenop, het wordt 2 – 5. Totaal onthutst gaan onze spelers de rust in. Op dat moment komt onze Chef Barman, Jos Verachtert, de kantine uit (wat zelden gebeurd) en ik geloof dat ze het in Keulen hebben horen donderen !!
Vervangingen van Dirk Verstappen en Jan Diestelmans door Jelle Nevelsteen (onze nieuwe aanwinst) en Birane Fall. Blijkbaar heeft de preek van Jos geen windeieren gelegd, de bal komt diep voor Sven Vanolst , ιιn – twee met Birane Fall en Birane omzeilt de keeper en schiet binnen 3 – 5. Wat later kan Birane diepgaan en de bal terugleggen naar Pieter Schelles die alleen aan de tweede paal kan binnenschieten 4 – 5. Een ingooi aan de linkse kant en Sven Vanolst kan de bal voorzetten, aan de tweede paal kopt Guy Belmans de bal op de lat en wanneer deze terug in de voeten van Pieter Schelles komt brengt die ons terug op gelijke hoogte, 5 – 5. Kelderke bleek nergens meer te zijn, ook deels te danken aan enkele spelers die hun opdracht perfect uitvoerden. Ingooi naar Jelle Nevelsteen die Birane Fall op weg zet naar doel, en deze schiet uit een scherpe hoek binnen 6 – 5. Weer een ingooi bij Guy Belmans die met een voorzet voor doel Sven Vanolst kan bereiken aan de tweede paal en die binnen schiet 7 -5. Nog een onverhoopte uitslag, gezien de aanvang van de wedstrijd. Eerste helft door iedereen te nonchalant gespeeld !! De tweede helft hebben wij de gevaarlijke pionnen van Kelderke uitgeschakeld.

Zondag 03 oktober 2010
Verachtert  -  KWB Punt       2 - 0
Onze eerste nederlaag van het seizoen is een feit. Wij wisten dat het hier niet simpel ging worden. Van bij de start werd er pittig gevoetbald, waar beide ploegen aan mekaar gewaagd waren. Een voorzet voor doel naar Mario Willems die de bal op de lat schiet, maar ook tevens word teruggefloten voor buitenspel. Er komen een paar schoten van Verachtert op doel maar zonder gevaar voor doelman Fred Vanuytsel. Jo Wuyts krijgt , in duel bij een ingooi, een por in de ribben en moet enige tijd naar adem snakken. De scheidsrechter heeft het moeilijk om het in de hand te houden.
Een vrijschop voor Verachtert, enkele meters buiten de 16, de bal wordt opzij getikt en de speler kan vrij naar doel gaan en schiet de bal in de verste hoek binnen. 1 – 0 , dekkingsfout van onze verdediging.
Hierna komen enkele kansen voor ons, met voorzet van Jo Wuyts naar Birane Fall maar hij raakt de bal slecht en gaat naast doel. Voorzet van Dries Vanuytsel op Birane zijn kopbal stuit recht op de keeper. Dezelfde Birane gaat tussen twee verdedigers door, maar zijn schot komt er niet uit. Een schot van Pilippe Cools wordt afgeblokt in de herneming Peter Dassen maar die schiet de bal over doel. Ruststand 1 – 0.
Vervangingen van Peter Dassen, Dries Vanuytsel en Jan Diestelmans door: Johan Vanspringel, Dirk Verstappen en Kristof Geens.
Tweede helft licht voordeel in spel voor Verachtert zonder veel doelkansen. Onze jongens kunnen niet het spel brengen als gewoonlijk, de bal gaat niet goed rond, en te veel hoge ballen, naar eenzame spits Birane. Voorzet Guy Belmans naar Birane voor doel, maar kan de bal niet goed raken met de kop.De leiding van de wedstrijd laat te wensen over, zo laat hij een handspel ongestraft doorgaan waaruit Verachtert kan profiteren met een laag afstandsschot op doel dat net naast de paal binnengaat. 2 – 0. Wij zullen onze lessen hieruit trekken voor de terugmatch.

Zondag 26 september 2010
KWB Punt - Heidebloem Retie   5 - 2
Dit is de vierde speeldag op rij die wij afsluiten met een positief resultaat. Nochtans moesten wij onze spelverdeler Guy missen, maar onze jongens hebben dat goed opgevangen. Wij zijn gestart als een goed geoliede machine, met Birane Fall die de eerste 5 min. twee verdedigers in de wind zet en uit een nogal scherpe positie de bal in de verste hoek knalt 1 – 0. Wat later kan Jo Wuyts doordringen langs de rechtse lijn en de bal voor doel brengen, Birne Fall kan laag de bal binnen koppen. 2 - 0.
Wij bleken goed op weg te zijn, maar even later een aanval van de bezoekers, met een gekraakt schot op doel de bal blijft nog net voor de doellijn, hier staat Mike Van Pelt die de bal net op tijd weg werkt. De sterk spelende Birane Fall kan zich weer doorzetten, maar wordt neergelegd in de 16 m. strafschop, Birane zet deze zelf om, maar de bal belandt tegen de paal. Dan leek het wel of de veer was gebroken bij onze mannen. Heidebloem komt binnen de 5 min. twee keer door en telkens is het raak. Zij komen terug op een gelijkspel 2 - 2.
Voor de rust nog een kans voor Kristof Geens, die een prachtige voorzet krijgt van Johan Vanspringel op links, maar Kristof knalt recht op de keeper.
Rust. Vervangingen van Dries Vanuytsel, Mike Van Pelt, Jo Wuyts, Johan Van Springel, Birane Fall en Jan Diestelmans door  Pieter Schelles, Sven Vanolst, Mario Willems, Maarten Bernaerts, Dirk Verstappen en Luc Branckaerts.
Na de rust zijn we weer resoluut in de aanval getrokken. Met een slecht uitverdedigen van Heidebloem komt de bal via een carambole in de voeten van Mario Willems die de bal tegen de netten legt. 3-2. Vanaf nu voelt de bezoeker dat ze er niet meer aankunnen en de strijd wordt pittiger. Onze snelle rechtsbuiten Sven Vanolst wordt getorpedeerd op weg naar doel, de speler komt er met een gele kaart vanaf, een te lichte straf, volgens vele. Toch kan Sven Vanolst zich doorzetten en de bal voorbrengen waar Pieter Schelles koelbloedig afwerkt. 4 – 2.
Mario Willems krijgt nog twee prachtkansen om de stand aan te dikken, na aanbrengen van Philippe Cools en Pieter Schelles, maar Mario mist ze allebij. Onze doelman Fredje Vanuytsel heeft relatief weinig werk, met toedoen van een sterk spelende Maarten Bernaerts als stopper, en een sterke verdediging. Sven Vanolst komt weer langst het lijntje door, brengt de bal voor, Pieter Schelles mist de bal maar achter hem staat onze sluipschutter Mario Willems die niet mist en binnen schiet. 5 – 2. Een pittig matchke met toch iets meer weerstand dan gewoonlijk, tot een goed resultaat gebracht. Volgende week zal het wat anders zijn, tegen Verachtert!! Er zijn beloften gedaan.

Zondag 19 september 2010
KWB Punt
- Amigo   9 - 0
Nochtans was Amigo niet slecht gestart, de onverwachte uitslag kwam er niet zomaar, maar dankzij een goed voetbal spelende KWB zijn wij toch snel aan het eerste doelpunt gekomen. Amigo kopt de bal bij het uitverdedigen in de voeten van Pieter Schelles die in de vlucht de bal binnen duwt het staat 1 – 0. Even later legt Maarten Bernaerts van op rechts de bal terug naar Pieter Schelles en met een afstandsschot zet Pieter de 2 – 0 op het bord. Birane Fall het zich door de verdediging draaien en komt alleen voor doel maar besluit op de keeper. Hoekschop van Mario Willems, Birane er onderdoor maar achter hem staat Johan Vanspringel die de bal perfect onhoudbaar in het doel kopt 3 – 0. Afstandsschot van Pieter Schelles maar de bal spat op de paal buiten. Pieter met een verre ingooi op links Birane Fall kopt de bal door en Maarten Bernaerts kan de bal in de vlucht binnen knallen 4 – 0.
Rust: vervangingen van Johan Vanspringel, Dirk Verstappen, Mario Willems, Maarten Bernaerts en Mike Van Pelt door Hans Belmans, Philippe Cools, Sven Vanolst, Stijn Binnemans en Peter Dassen.
De ban was al deels gebroken bij Amigo en dat was te zien de tweede helft. Of speelden onze mannen zelfs nog iets beter? Er komt een hoge bal centraal, Pieter Schelles kan deze dood leggen in de voeten van Guy Belmans die zijn afstandsschot lost, wordt nog lichtjes gedevieerd door Philippe Cools, maar de bal gaat binnen 5 – 0.
Sven Vanolst kan zich doorzetten op links en brengt de bal scherp voor doel, aan tweede paal staat Birane Fall die de bal binnen schiet. 6 – 0. Birane kan in een gelijkaardige situatie de bal nog eens binnentikken, maar het doelpunt wordt afgekeurd wegen buitenspel. Sven Vanolst kan de bal weer voorbrengen, Peter Dassen onderschept en weer legt terug op de aanstormende Sven Vanolst die scherp binnen schiet. 7 – 0. Wat later een ιιn – twee tussen Pieter en Birane, de verdediging is uitgeteld en Birane Fall legt naast de keeper de bal binnen 8 -0. Net voor het einde vertrekt Philippe Cools voor een solo dribbel door de verdediging en gaat twee man voorbij, maar de derde vindt het genoeg en legt hem neer in de 16 m. strafschop. Guy Belmans laag over de grond binnen 9 – 0.
Er zijn nog verschillende kansen geweest om de stand nog hoger op te trekken maar zijn niet benut. Het ploegspel was heel goed, de hoge score is te danken aan het collectief geheel.

Zondag 12 september 2010
KWB Punt -
Sint Jan Herentals  4 - 2
Onze spelers zijn gestart met schitterend voetbal, en grepen sint Jan Herentals meteen naar de keel. Het overwicht was aan ons met een hoekschop van Mario Willems, de keeper moest de hoge bal voor doel weg tikken in de voeten van Kristof Geens die de bal in een tijd tegen de netten stampt 1 – 0. Voorzet van Maarten op rechts voor doel maar Guy Belmans kopt de bal tegen de paal. Nog een kans van Mario Willems die door de buitenspelval glipt en alleen voor doel komt maar hij besluit op de keeper. Even later geweldig samenspel met Mousty en Guy die uiteindelijk naar Johan Vanspringel kan doorspelen die ziet op zijn beurt de vrijstaande Mario Willems staan. Mario maakt het mooi af met een stiftertje over de keeper en het staat 2 – 0. Herentals komt er dan toch eens door op links langs Mike Van Pelt en zet de bal voor aan de tweede paal naar een vrijstaande man en kunnen scoren 2 – 1. Dit net voor rusten.
Vervangingen van Mousty, Jo Wuyts, Mike Van Pelt, Luc Branckaerts, Maarten Bernaerts, Mario Willems en Kristof Geens door  Jan Diestelmans, Hans Belmans, Dirk Verstappen, Stijn Binnemans, Pieter Schelles, Philippe Cools en Peter Dassen.
5 min. na de rust een individuele actie van Philippe Cools in de 16 m., een strak laag schot net naast de paal binnen 3 – 1. Even later krijgt Pieter Schelles een voorzet van Stijn Binnemans, maar de kopbal van Pieter spat op de lat. Een pas van Pieter Schelles naar Guy Belmans die voor doel komt maar de bal over schiet. Sint-Jan komt nog maar amper in het spel voor, Philippe Cools kan doordringen en legt de bal af voor Pieter Schelles die netjes de bal naast de keeper binnen duwt 4 – 1. Dan kan Sint-Jan op links doorstoten en kapt onze keeper Fredje uit en hebben de bal maar binnen te leggen 4 – 2.
Philippe Cools kan Guy Belmans vrij voor doel zetten maar Guy treft weer de paal. En in de eindfase van de wedstrijd op hoekschop komt Jan Diestelmans in een luchtduel nog in aanraking met een elleboog van de tegenstrever, Jan heeft geen tanden kwijt maar zal er zeker een dikke lip aan overhouden.

Zondag 5 september 2010
Zevendonk - KWB Punt   2 - 4
Het seizoen 2010-2011 is van start gegaan, met een verplaatsing naar Zevendonk, een ploeg die toch bij de toppers van de reeks hoort. De eerste kans is voor ons met een verre ingooi voor doel van Pieter Schelles, Sven Vanolst kan koppen maar de keeper pakt. Zevendonk komt nu opzetten over rechts en kunnen zich voor doel zetten met een strak schot, maar Fredje kan in hoekschop duwen. Het spel gaat op en af, deze keer is het Peter Dassen die vanop links de bal kan voorzetten richting Pieter Schelles en deze kan scoren, maar het doelpunt wordt afgekeurd voor buitenspel.
Vanaf dit moment in de wedstrijd liggen wij degelijk onder vuur, met een vrijschop net buiten de 16 m. maar de bal belandt naast doel. Kort hierna een afstandsschot van Zevendonk maar Fredje tikt de bal over. Even verder weer een strak schot op doel en weer is Fredje bij de pinken en pakt de bal. Hier heeft Fred Vanuytsel de ploeg recht gehouden. Net voor rusten kan Johan Vanspringel vanop links de bal voor zetten, maar Sven Vanolst wordt in de zone van de waarheid neergehaald, strafschop. Guy Belmans zet deze feilloos om. 0 - 1.
Vervangingen van Guy Belmans, Johan Vanspringel, Mario Willems, Jan Diestelmans, Hans Belmans, en Dries Vanuytsel
door Mike Van Pelt, Luc Branckaerts, Maarten Bernaerts, Philippe Cools, Mousty, en Dirk Verstappen.
Na rusten is de aanvalsdrang van Zevendonk wat gaan liggen en kunnen wij doorbreken met Dirk Verstappen op links die past naar Stijn Binnemans maar zijn schot gaat nipt naast. Voorzet van Maarten Bernaerts van rechts, laag voor doel maar Pieter Schelles trapt naast de bal, mooie kans, maar weer een Pieterke. Sven Vanolst kan een rush naar voor doen met de bal en een schot lossen maar de bal gaat voorlangs. Dan kan Zevendonk toch doordringen op rechts en de bal voor brengen een misverstand in de verdediging, geharrewar voor doel en de bal zit tegen de netten. 1 - 1.
Kort na dit doelpunt kan Guy Belmans met een kopbal Philippe Cools bereiken, en deze twijfelt niet zijn schot belandt in doel. 1 - 2.
Mousty legt man neer vlak aan de doelpaal, strafschop, Zevendonk verzuimt deze te maken en schiet de bal over (Anderlecht !!!)
Ofwel maakt onze Fred indruk op de mannen (alla Bailly) met haarband. Peter Dassen kan nog uitpakken met een afstandschot
maar de keeper duwt in hoekschop. Even later kan Guy Belmans Pieter Schelles bedienen, en deze komlt alleen voor doel, deze keer is het raak. 1 -3. Zevendonk kan nog terugkomen met een vrijschop dat in het geharrewar voor doel de bal in de netten belandt. 2 -3. Als laatste wapenfeit kan Guy Belmans de bal bij Maarten Bernaerts brengen die op zijn beurt de bal voorbrengt.
Philippe Cools kan afdrukken, zijn schot wijkt af en de bal ligt tegen de netten. 2 - 4.
Deze overwinning hebben wij zeker te danken aan Fredje Vanuysel die ons de eerste helft heeft recht gehouden, hij is zeker de man van de match.

 

Contactpersoon en verslaggever

Karel Belmans, Poiel 100, 2440 Geel  Tel. 014/72.82.56 - GSM 0496/62.03.13

Links