Over de website Geel Punt

Hier vindt U informatie over al wat er reilt en zeilt op de parochie Geel-Punt.
De bedoeling van deze website is de informatie van het parochieblad over de parochie van Geel Punt ook via het internet beschikbaar te maken.
U vindt hier dus al het parochienieuws, hetzij in het wekelijkse overzicht, hetzij specifiek bij de vereniging zelf.
Zo vind je informatie over KWB (met data over kooklessen, jaarlijkse KWB Jogging en jaarlijkse KWB Quiz), Ferm, OKRA, Landelijke Gilde, Samana, Chiro en oud-chiro, Kerkfabriek, BIN (Buurtinformatienetwerk), Zaalcomité en Parochiesecretariaat.
Natuurlijk ook nieuws over de sportverenigingen die hun activiteiten op het Punt houden zoals KWB voetbal, FC Punt, GKC (Geelse Korfbalclub), KWB Jogging.
Tevens verneemt U hier ook meer over de werking van onze school Top@Punt en haar ouderraad.

Verschijnt er iets in de pers i.v.m. Geel Punt dan vindt U dit hier terug en er is ook een rubriek met interessante links naar allerhande onderwerpen gaande van postnummers, telefoonnummers, stadsdiensten, wandelroutes, tv-blad, fietsroutes, landkaarten tot sportwebsites.

Om een overzicht te hebben over wat er allemaal gebeurt op het Punt hebben we onze jaarkalender. Vanaf half september kunnen de jaarprogramma´s binnengebracht worden zodat het aanmaken van de kalender voor het nieuwe jaar kan starten.

Daar een website over een aantal extra troeven beschikt t.o.v. het papieren parochieblad zoals het aanleggen van een archief, snel toegankelijk zijn, toevoegen van extra informatie of foto´s kunnen beiden mekaar perfect aanvullen.
Stuur al wat in aanmerking komt om op deze website geplaatst te worden door naar mij via e-mail of via de gewone post. Hebt U dus nog informatie, uitslagen van wedstrijden of foto´s om op de website te plaatsen, stuur het dan naar Johan Jacobs, St. Kristoffelstraat 21, 2440 Geel.  Ook als U uw vereniging of activiteit nog niet terugvindt op deze site kan U mij een e-mail sturen met de bijhorende informatie en de volgende maal vindt U uw informatie op de site terug, beschikbaar voor alle Puntenaars en alle andere websitebezoekers.

Waar kan ik terecht ?

Informatie die U in het parochieblad wenst opgenomen te zien stuurt U naar de verantwoordelijke van het parochieblad, die er dan voor zorgt dat ik deze informatie doorgespeeld krijg.
Verantwoordelijke parochieblad Punt: Staf Verhaert  Tel. 014/58.72.42     E-mail: stafverhaert1@gmail.com
Verantwoordelijke parochieblad Geel: Jef Vreysen  Tel. 014/86.77.37       E-mail: jef.vreysen@scarlet.be

Wenst U op de site echter uitgebreidere informatie, eventueel aangevuld met foto´s dan stuurt U mij deze door via e-mail. Ook indien U te laat bent om uw informatie nog in het parochieblad van de week dat U wenst te krijgen dan kan U deze informatie naar mij doormailen en dan plaats ik deze onmiddellijk online.  

Aan deze website wordt hard gewerkt. Alle opmerkingen, verbeteringen, ideeën zijn dus welkom. Vindt U een foutje of heeft U een aanvulling, stuur een e-mailtje en ik pas het zo snel mogelijk aan.
Stuur ze naar het onderstaand e-mailadres of geef uw mening over deze website door het volgende feedbackformulier in te vullen.