FC Punt

FC Punt-Larum
aangesloten bij de Belgische Voetbalbond
Eerste elftal, reserven, junioren, scholieren, knapen, miniemen, preminiemen en duiveltjes
Kalender, Uitslagen en Rangschikking
Stamnummer 7813

De terreinen liggen in
Leeks te Geel, 
Tel. 014/58.78.15

Alle informatie ivm FC Punt-Larum kan u terugvinden op de website van de nieuwe fusieclub www.fcpunt-larum.be

TOMBOLA FC PUNT-LARUM
2815    2820    6360    6489    141      1631    8383    3084    3591    1392    1341    8690    3832    8672    4540    3710           
1495    2807    6139    1344    7671    2586    3844    1725    10097  10257  7933    5369    5311    2804    3174           
3849    6142    3807    8516    6486    8656    3778    4312    10025  2210    1372    1311    8352    6357    8257

Te Spelen Wedstrijden

De te spelen wedstrijden van FC Punt-Larum voor het komende weekend vindt u hier https://www.footbel.com/nl/Competitites/aanduidingen_per_match.html
U vult 07813 als stamnummer in voor FC Punt-Larum.
U kan ook eerst 2440 in het vak postnummer invullen. U krijgt dan alle Geelse ploegen te zien.
Als u dan op de naam van de ploeg klikt krijgt u het programma van de komende week te zien.

Gespeelde Wedstrijden

Uitslagen 1ste ploeg

https://www.gva.be/nieuws/sport/voetbal-binnenland/uitslagen/antwerpen/derde-provinciale-C 

Uitslagen Jeugd

Zondag 20 november 2011

U13B Punt-Larum – KFC Mol  4-2
Vandaag stond de wedstrijd tegen leider Mol op het programma.
FC Punt-Larum trad aan met volgende ploeg : Marc, Rik, Stijn, Hannes, Maarten, Lennert, Bo, Brent, Julie, Jan, Tiemen, Jef en Robin
Er werd onder de supporters al enige tijd gesproken over deze topper. Mol had immers nog geen enkel punt verloren en ze stonden dan ook met amper 8 tegendoelpunten terecht op de eerste plaats. Zelf hadden we ook nog maar 9 doelpunten tegen zodat hier wel eens beslecht kon worden wie nu de beste verdediging van de reeks had.
Trainers Geert en Tim hadden hun strijdplannetje klaar en onze snelle middenvelder Tiemen werd als diepe spits uitgespeeld. We wisten niet wat we zagen maar Punt- Larum nam een vliegende start. De ene kans volgde op de andere en het moet zeker de eerste keer geweest zijn dan de Molse verdediging niet wist wat er gebeurde. Na welgeteld 9 minuten stond er 3-0 op het scorebord en dat na een zuivere hattrick van Tiemen. Zouden de trainers dan weer gelijk krijgen ? Het duurde tot de twintigste minuut eer Mol voet aan de grond kreeg en een beetje hun wil konden opdringen. In deze eerste twintig minuten had Punt-Larum de wet gedicteerd en laten zien dat we voor geen enkele ploeg moeten onderdoen. Mol mocht van geluk spreken want de score had nog hoger kunnen liggen. Natuurlijk hadden we wel wat energie verbruikt en we snakten naar de welgekomen rust. Mol nam het heft in handen en ze konden na een mooi uitgespeelde kans de stand op 3 – 1 brengen. Het was nu wel even standhouden maar het rustsignaal volgde nu snel.
De tweede helft was pas afgetrapt of Mol kon scoren en zo de stand op 3-2 brengen. Even sloop er onzekerheid in onze rangen maar we konden het evenwicht snel herstellen. 5 minuten later kon alweer Tiemen de verdediging omspelen en knap binnentrappen 4-2
Vanaf dan ging het spel over en weer en zowel Mol als Punt-Larum kregen nog mooie kansen maar de verdedigingen stonden pal. Het werd aftellen en nagelbijten maar geen van beiden kon nog scoren. Het eindsignaal volgde en het feestje kon beginnen. Mol was natuurlijk teleurgesteld na hun eerste nederlaag maar ook dat hoort bij voetbal. Een mooi resultaat van de ganse ploeg en superspits van de dag Tiemen. Ook de trainers waren opgetogen met de uitgevoerde taken.
Volgende week staat de verplaatsing naar Herselt op het programma.

Zaterdag 19 november 2011

U11 Linda Olen B – Punt-Larum 1-4 ( vriendschappelijk)
Onze PULA boys treden vandaag aan op het terrein van Linda Olen. Beide ploegen beginnen gretig aan de wedstrijd en Linda kan op de 3de minuut scoren als een laag schot op het vochtige veld in doel verdwijnt, 1-0. Even later hijst Stef zijn team op gelijke hoogte met een schitterend geplaatste bal, 1-1. We voetballen nu enkele mooie kansen bij elkaar, maar in de zone van de waarheid zijn we net niet koelbloedig genoeg om het af te maken. Linda probeert het met wat afstandsschoten zonder onze doelman Jari echt te bedreigen. Scoren lukt dus niet meer en we kunnen gaan rusten met een gelijke stand. In het begin van de tweede helft belet onze doelman Jari tot 2 maal toe dat Linda op voorsprong komt en aan de overzijde ranselt de Linda doelman een schot van Stef uit de winkelhaak. Bij deze hoekschop is het dan wel raak. Stef staat op de juiste plaats om binnen te schieten, 1-2. Niel kent even later pech als hij op zen MESSI S door de Linda verdediging snijdt en dan met een lopje zijn bal op de dwarslat ziet stranden. Onze PULA boys demonstreren nu, de bal gaat van voet naar voet en Linda komt nog nauwelijks in balbezit. De verdedigers Yarne, Laurens en Jasper laten zich op geen foutje betrappen, Stef verdeeld het spel, onze flankspelers Bjarni en Niel kijken op geen inspanning om onze spitsen Senne en Willem in schietpositie te brengen. Zo kan Willem nog 2X scoren zodat het bij het eindsignaal 1-4 staat. Een schitterende prestatie van onze knapen waar ouders en trainers alleen maar fier op kunnen zijn. Proficiat jongens!
Waren van de party: Jari Gils, Jasper Peeters, Yarne Luyten, Laurens Gabriëls, Niel Dekort, Stef Peeters, Bjarni Van Looy, Senne Van Roy, Willem Wuyts.
Doelpuntenmakers: Willem Wuyts 2, Stef Peeters 2

Woensdag 16 november 2011

U9 Punt-Larum – Tongerlo : 6-7
Het was een wedstrijd, waarin onze spelertjes altijd op achtervolgen waren aangewezen. Tongerlo startte vinnig en onze mannen konden de tegenstander moeilijk vastzetten. Ook al was de tegenstander sterker ze bleven zoeken naar oplossingen , ze probeerde snel te combineren wat de zuiverheid van inspelen niet ten goede kwam. Met de rust in zicht konden ze tegen prikken met een 1-3 als ruststand.
Nadien kregen ze snel een tegendoelpunt te verwerken en wie dacht dat er een afstraffing zou volgen was er aan voor de moeite. Onze spelertjes staken een tandje bij, de linies sloten beter en de doelkansen werden mooi afgewerkt. Na een vrije trap , omgezet door onze doelman en met nog 1 minuutje op de klok zetten ze alles op alles. Tongerlo snakte naar adem en was blij met het eindsignaal. Een terechte winnaar maar onze spelertjes viel niets te verwijten omdat ze met inzet en karakter zich terug in de match hadden geknokt.
Onze ploeg : Tom, Tibo, Wesley, Gilles, Michiel, Maxime, Jarne, Ander, Mila en Aliyah
Doelpuntenmakers : Tom, Tibo, Maxime,Mila en Wesley (2)

Zondag 13 november 2011

U13B Balen - Punt-Larum  1-2
Na 14 dagen zonder voetbal stond vandaag de verplaatsing naar Balen op de agenda.
FC Punt-Larum trad aan met volgende ploeg : Jorne, Rik, Stijn, Hannes, Maarten, Lennert, Bo, Brent, Julie, Jan, Tiemen, Boris en Berten.
De eerste helft was FC Punt-Larum baas met overwegend balbezit. Na een mooie collectieve aanval draaide Bo de bal tegen de paal. Het scenario van tegen Vorst verscheen weer voor de ogen maar onze jongens en meisjes bleven voldoende druk zetten. Af en toe stak Balen de neus aan het venster maar onze sterke verdediging bleef overeind. We gingen rusten met een 0-0 stand.
De tweede helft drukten we de tegenstrever dadelijk tegen hun eigen doel. Na enkele betwistbare beslissingen van de scheidsrechter konden we toch doordrukken en kon Julie in de 45° minuut de bal binnenkegelen. Een verdiende 0 – 1 stand op dat moment. We probeerden dadelijk een tweede doelpunt te maken maar na een tegenstoot en een klein misverstandje tussen Lennert en Jorne kon Balen in de 51° minuut de gelijkmaker binnenschieten tot grote vreugde van hun aanhang.
Punt-Larum was echter niet aangeslagen en gingen voluit voor de zege. Na een mistasten van de thuisgoalie kon Berten in de 56° minuut beheersd afwerken en zo verdiend de 1-2 op het bord brengen. Balen probeerde nu alles op alles te zetten maar kon geen kans meer afdwingen zodat ook deze wedstrijd weer met een overwinning kon afgesloten worden.
Volgende week volgt dan de topwedstrijd tegen ongeslagen leider KFC Mol. We zijn benieuwd welk plannetje de trainers nu gaan uitdokteren.

Zaterdag 12 november 2011

U11 Punt-Larum- KFC Mol D  12-3
Omdat de preminiemen A vrij waren konden onze jongens om 13u het veld op tegen KFC Mol. De  eerste echte aanval is al meteen raak als Niel de bal inspeelt naar Stef die koelbloedig afwerkt, 1-0. Onze jongens controleren nu de wedstrijd, laten de bal goed rondgaan maar in de zone van de waarheid laten ze het even afweten. Tot in de 17min. als Stef er met een afstandsschot 2-0 van maakt. Nu slaat de PULA motor pas echt aan en Willem kopt de eerst volgende hoekschop binnen, 3-0. Als een schot van Stef word afgeweken op een Mols been is Niel bij de pinke om binnen te tikken, 4-0. Net voor het rustsignaal maakt onze man in vorm ( Stef) er 5-0 van. De tweede helft begint zoals de eerste gestart is, het is Jasper die nu scoort, 6-0. Nu drukken onze PULA boys wel door en Jasper knikt zijn  tweede doelpunt binnen,  Willem plaats de bal buiten het bereik van de Molse portier, 8-0. Mol komt nu wat meer in de wedstrijd en kan 2x scoren, 8-2. Als Stef zijn schot op de paal ziet belanden is Bjarni goed gevolgd om zijn eerste doelpunt van dit seizoen te maken. Dit werkt blijkbaar aanstekelijk want even later lukt het ook onze spits Robby om zijn  eerste doelpunt te maken, 2-10. Mol kan nog 1x scoren en Stef en Niel leggen de eindcijfers vast, 3-12.
Waren van de party: Jari Gils, Jasper Peeters, Yarne Luyten, Niel Dekort, Stef Peeters, Robbie Torbeyns, Bjarni Van Looy, Willem Wuyts, Laurens Gabriëls
Doelpuntenmakers: Willem Wuyts 2, Stef Peeters 4, Niel Dekort 2, Jasper Peeters 2, Bjarni Van Looy 1, Robby Torbeyns 1

Woensdag 9 november 2011

U9 KFC Mol- Punt-Larum   7-8
Zoals elke week lieten onze mannen zich weer vangen in het begin en waren ze direct op achtervolgen aangewezen.   Het was moeilijk spelen omdat het terrein niet overal even goed verlicht was.  Verschillende passen gingen verloren maar ze bleven proberen, met een evenwicht bij de rust als resultaat nl 5-5.
Na de rust ging het spelletje gewoon verder  iets minder scherpte voor de goal bij beide ploegen, puik keeperswerk van beide keepers en zo bleef het spannend tot het einde.  Toen de wedstrijd in money time ging, hadden we het geluk aan onze kant en de laatste aanval werd mooi afgewerkt. Eindstand 7 – 8/
Na het eindsignaal volgende dan de penaltyreeks, waarin Aliyah haar eerste doelpunt scoorde , dolle vreugde bij de voltallige groep, WAAR is dat Feestje ? …galmde door de nachtelijke stilte... wat de toffe sfeer van het team onderstreept
Speelde mee : iedereen nl. Tom,Gilles,Jarne, Tibo,Wesley, Mila, Aliyah, Ander, Michiel, Niels en Maxime.
Doelpuntenmakers : Tibo (1), Michiel (1), Wesley (2), Maxime (2) en Ander (2)

Zaterdag 5 november 2011

St Dimpna A - U9 Punt-Larum : 10-9
Bij de start van de wedstrijd waren onze helden nog niet goed bij de les en binnen de kortste keren stond het 0-3. Maar gaandeweg de 1ste helft begonnen we beter te combineren en de achterstand werd weggewerkt. Dan vlak voor de rust één van de mooiste combinaties van het seizoen, van onze eigen keeper, via alle spelers gaande van rechts naar links waarin de vrijgekomen speler de keeper tegenvoets nam en zo de 5-5 ruststand op het bord prikte.
Na de rust werd het een echte thriller waarin Punt de kans kreeg om een voorsprong uit te diepen maar het tikkeltje geluk ontbrak en in de laatste seconden werden we nog verslagen door een bal die goed viel voor de tegenpartij, 10-9.
Na enkele moeilijke weken lijkt het team terug het juiste ritme gevonden te hebben, inzet, proberen te combineren maar vooral het spelplezier geeft onze jongens en meisjes een sterke boost.
Onze ploeg : Tom Van Reusel, Wesley Van Looij, Gilles Joren, Michiel Nevelsteen, Maxime Gabriels, Jarne De Swert, Ander Keersmaekers, Mila Luyten en Aliyah Kenis
Doelpuntenmakers : Ander (4), Wesley (2), Jarne en Maxime (1) en een own goal

Ezaart – U11 Punt-Larum 2-11
Vandaag maakten onze PULA boys een verplaatsing richting Mol om in Ezaart een wedstrijd te spelen. Bij de eerste hoekschop was het al raak, Niel schildert de bal op het hoofd van Stef die binnen kopt, 0-1. Wat later hangen de bordjes weer in evenwicht als een Ezaartse middenvelder mag oprukken en binnen trappen, 1-1. Onze jongens hebben licht overwicht maar kunnen de Ezaartse doelman nauwelijks bedreigen. Na 10min. breng Niel ons terug op voorsprong na knap samenspel met Stef, 1-2. De PULA motor slaat nu aan en in een mum van tijd staat de 1-7 genoteerd op het scorebord. Ezaart komt af en toe onze doelman Jari nog onder vuur nemen, maar deze laat zich niet verrassen. In de tweede helft krijgen beide ploegen nog kansen waarbij onze spitsen iets meer succes kenden. Onze PULA boys konden de Ezaart doelman nog 4x te grazen nemen waarin Ezaart nog 1x in lukte. Zo stond er na 50min een gevleide 2-11 op het scorebord.
Waren van de party: Jari Gils, Jasper Peeters, Yarne Luyten, Laurens Gabriëls, Niel Dekort, Stef Peeters, Robbie Torbeyns, Bjarni Van Looy, Senne Van Roy, Willem Wuyts
Doelpuntenmakers: Willem Wuyts 3, Niel Dekort 2, Stef Peeters 3, Senne Van Roy 1,Laurens Gabriëls 1

Zaterdag 29 oktober 2011

U9 Punt-Larum – Kasterlee : 2 - 10
Na de pandoering van vorige week hadden onze gasten wat recht te zetten. Ze kwamen vandaag veel sterker voor de dag, de combinaties werden gezocht, de verdediging werd niet verwaarloosd.
Kasterlee was echter niet onder de indruk en voetbalde mooi mee met als gevolg een vinnige eerste helft met een hoog tempo en een 2-3 ruststand.
Na de rust stapelde de fouten zich op bij de thuisploeg het spelbeeld sloeg om, wat in de 1ste helft nog zelfsprekend was, was nu teveel gevraagd. Geen vloeiende combinaties meer, bij balverlies onvoldoende spelers achter de bal met als gevolg een 2-10 uitslag. Het verschil zat gewoon in het feit dat Kasterlee hetzelfde niveau handhaafde en onze mannen niet, ook al hadden ze misschien nog een goaltje kunnen tegenprikken, maar laat ons toch niet de goede 1ste helft vergeten.
Onze ploeg : Tom,Tibo,Wesley, Gilles, Michiel, Jarne, Ander, Mila en Aliyah

U11 Punt-Larum- Houtvenne B 2-2
Voor deze topper kon het trainersduo geen beroep doen op Senne en Laurens die een weekendje uit hadden gepland. Supporters van beide partijen waren massaal aanwezig om de beide ongeslagen ploegen aan het werk te zien. Houtvenne begon het gretigst en onze verdedigers Yarne , Jasper en Stef moesten alles uit de kast halen om de Houtvense spitsen het scoren te beletten. Na 10min. moest onze doelman Jari zich voor het eerst gewonnen geven, 0-1. Onze PULA-Boys krijgen nu iets meer grip over de wedstijd, al moet Jari ervoor zorgen dat Houtvenne niet verder uitloopt. Onze spitsen Jarno en Robby doen er alles aan om de bordjes terug in evenwicht te krijgen maar de Houtvense defensie geeft geen krimp. Het is wachten tot de 20ste min als Stef de PULA supporters doet juichen door de bal hoog in het dak van het doel te jagen op pas van Niel, 1-1. De wedstrijd gaat nu goed op en neer zonder nog echt doelgevaar. In de tweede helft gaan beide teams op zoek naar een tweede doelpunt en het is Houtvenne dat op voorsprong komt door een knappe individuele actie, 2-1.
Onze PULA voetballers geven zich niet gewonnen en willen zo snel mogelijk gelijk maken. Dit lukt na 15min. als een sterk spelende Stef een bal onderschept in het midden en Niel aanspeelt, die het overzicht bewaard en Willem alleen voor doel brengt, die er 2-2 van maakt. Bjarni krijgt nu enkele mogelijkheden om ons op voorsprong te trappen maar dit lukt net niet. Houtvenne doet er alles aan om de volle buit mee naar huis te nemen maar scoren lukt niet meer. Zo delen beide teams de punten en blijven ze beide ongeslagen. Proficiat jongens een knappe wedstrijd van beide teams die hun supporters een aangename zaterdagnamiddag gaven.
Waren van de party: Jari Gils, Jasper Peeters, Yarne Luyten, Niel Dekort, Stef Peeters, Robbie Torbeyns, Bjarni Van Looy, Willem Wuyts, Jaro Geudens
Doelpuntenmakers: Willem Wuyts 1, Stef Peeters 1

U13 Punt-Larum - Houtvenne  8-1
Van bij de start namen we de wedstrijd direct in handen. Het duurde dan ook niet lang voor we de eerste goal konden binnen prikken. De wedstrijd speelde zich voornamelijk af op de helft van Houtvenne en goals bleven dan ook niet uit. We gingen de rust in met 4-0.
De tweede helft starten we iets moeizamer maar we konden de stand toch op 5-0 brengen maar ook Houtvenne kon profiteren van een misverstand in de verdediging en zo een tegendoelpunt scoren.
Na dit tegendoelpunt konden we ons herpakken en scoorden we nog een paar mooie doelpunten. Eindstand 8-1.

Zondag 16 oktober 2011

U13B Punt-Larum – Booischot  2-0
Vandaag stond de eerste topper tegen virtuele leider Booischot op het programma.
Toen de spelers van Booischot arriveerden was het wel even schrikken. Enkele uit de kluiten gewassen spelers gingen naar de kleedkamers en het zou zeker geen gemakkelijke wedstrijd worden. Trainer Geert had tijdens een avondlijke ingeving een plannetje bedacht, maar of dit zou werken zou de wedstrijd moeten uitwijzen.
Na een voorzichtige start nam Punt-Larum de wedstrijd in handen en kon tegen alle verwachting in de druk opvoeren. Enkele kansjes volgden maar scoren lukte net niet. Wij lieten de tegenstander niet in de wedstrijd komen en onze verdediging stond pal en was niet te passeren. In de 9° minuut kon Tiemen na hoekschop van Julie de bal in doel trappen en zo stond de 1-0 op het bord. Booischot had dit duidelijk niet verwacht en gezien het met combinaties niet lukte volgden er enkele trappen vanop afstand doch ongevaarlijk voor onze doelman Marc. Punt-Larum bleef baas en het plannetje van trainer Geert bleek te kloppen.
Tevreden trokken onze strijders naar de kleedkamer met een verdiende voorsprong.
In de tweede helft hetzelfde beeld. Alhoewel Booischot duidelijk de grootste jongens in de rangen had konden ze onze verdediging onder leiding van Rik geen enkele keer te grazen nemen. Eén keer kwamen ze echter toch dicht bij een doelpunt toen na een warrige fase voor ons Doel Lennert op de lijn redding kon brengen.
In de 42° minuut was het moment van Jan gekomen die na een mooie actie ook goed kon afwerken. Nu gingen de kopjes bij de tegenstander naar beneden en Punt-Larum kon de wedstrijd controleren uitspelen.
Een dikke proficiat voor de ganse ploeg en door deze overwinning schuiven we nu op naar een voorlopige tweede plaats.
FC Punt-Larum trad aan met volgende ploeg : Marc, Rik, Stijn, Hannes, Maarten, Lennert, Bo, Brent, Julie, Jan, Tiemen, Thomas en Robin.

Zaterdag 15 oktober 2011

U13A Punt-Larum - KFC Dessel Sport  8-0
De match begon goed voor Punt-Larum met al snel enkele kansen. We maakten de eerste goal en een tweede en ... een derde! Na de rust bleven we druk zetten en dat loonde met nog meer mooie kansen die we omzetten in goals. Het werd een echt doelpuntenfestijn. De eindstand was 8-0 voor Punt-Larum. Het was een match met mooie kansen en goals. Kortom, Punt-Larum was weer eens goed bezig.

U11 Punt-Larum - Verb. Balen B  5-2
Vandaag stonden twee ongeslagen ploegen tegen elkaar. De Balen- en PULA supporters waren massaal aanwezig om hun team aan te moedigen. Beide ploegen deden eerst een voorzichtige studie ronde waarin onze  jongens enkele kleine kansjes kregen maar een dappere Balense doelman voorkomt dat we op voorsprong komen. Onze verdedigers Jasper, Yarne en Laurens geven de Balense spitsen weinig ruimte maar kunnen niet verhinderen dat Balen op voorsprong komt via een afstandsschot. 0-1 Nog geen minuutje later breng Senne ons terug op gelijke hoogte als hij aan de tweede paal de bal binnen duwt. 1-1 Willem en Stef kunnen ons op voorsprong trappen maar kenden pech en treffen lat en paal, aan de overkant is het onze PULA doelman Jari die alles uit de kast moet halen om Balen het score te beletten. Na 20 min. neemt Willem de Balense doelman te grazen en het staat 2-1. Net voor het rustsignaal komen Robby, Bjarni en Jarno iets te laat om te scoren en zo gaan we met een 2-1 voorsprong rusten. Na 5 min. in de tweede helft wordt een hoekschop van Niel in de voeten van Laurens weggewerkt en die knalt droog de 3-1 tegen de touwen. Even later plaats Willem de bal mooi in het hoekje en stapt Stef de bal fraai binnen. 5-1 Balen is nu op zoek naar een tegentreffer maar vinden onze doelman Jari op hun pad.   Pech en knappe reddingen van de Balense portier zorgen ervoor dat we niet meer tot scoren komen. 5 min. voor tijd kan Balen nog scoren en zo staat het 5-2 bij het eindsignaal.  Knap gespeeld gasten.
Waren van de party: Jari Gils, Jasper Peeters, Yarne Luyten, Niel Dekort, Stef Peeters, Robbie Torbeyns, Bjarni Van Looy, Senne Van Roy, Willem Wuyts, Laurens Gabriëls, Jarno Geudens.
Doelpuntenmakers: Willem Wuyts 2, Laurens Gabriëls 1, Stef Peeters 1, Senne Van Roy 1

U9 Punt-Larum – Balen  13 - 6
De wedstrijd startte goed voor onze mannen, verzorgd spel, mooi voetbal en alle taken werden goed uitgevoerd. Balen kwam sporadisch in het spel voor en dit zorgde voor een 4-2 ruststand.
Na de pauze werd de score opgevoerd maar dit was meer uit onmacht van de tegenstander dan met goed voetbal. Voetbal is nog altijd een teamsport en dit werd dikwijls vergeten met als gevolg slordige passing, teveel willen lopen met de bal.
De einduitslag was 13-6 een mooi resultaat na een leerrijke wedstrijd voor onze duiveltjes.
Onze ploeg : Tom, Jarne, Gilles, Maxime, Niels, Mila, Michiel, Ander , Wesley
Doelpuntenmakers: Tom, Gilles, Maxime, Mila, Niels (2), Ander (2) en Wesley (5)
 

Zondag 9 oktober 2011

U13B Beekhoek - Punt-Larum  1-1
Vandaag trokken we naar onze buren van Beekhoek.
Op het drassige veld van Beekhoek werd het geen gemakkelijke wedstrijd. Beekhoek nam de wedstrijd in handen en met een snelle spits in hun rangen was het steeds oppassen voor onze verdediging. Na de druk van de eerste minuten kon Beekhoek in de elfde minuut de score openen. Enkele minuten laten en na een mooie actie kon Jan de bordjes echter gelijk hangen.
Vanaf dan ging het spel op en neer met kansen langs beide zijden. Ook in de tweede helft werd het bij wijlen een bloedstollende wedstrijd maar scoren lukten geen van beide ploegen.
Een versterkt Beekhoek kon het gelijkspel vasthouden en zo deelden we de punten met onze buren en konden we onze derde stek in het klassement behouden.
FC Punt-Larum trad aan met volgende ploeg : Jonas, Rik, Hannes, Maarten, Lennert, Bo, Brent, Julie, Jan, Tiemen, Sieben en Bryan.

Zaterdag 8 oktober 2011

U13A Oosterzonen – Punt-Larum  3-1
We begonnen sterk aan de wedstrijd en slaagden erin enkele mooie aanvallen op de mat te leggen waarvan één resulteerde in een knap doelpunt. Bij enkele van de tegenprikken van onze tegenstander kregen we het deksel echter op de neus. Het waren vermijdbare doelpunten maar ze telden natuurlijk wel, 3-1 bij de rust.
Na de rust drukten we Oosterzonen helemaal terug, we speelden met veel overgave maar de aansluitingsgoal kwam er niet.  Proficiat voor jullie inzet!

U11 Heultje – Punt-Larum 1-13 ( vriendschappelijk)

Op deze natte zaterdag vlogen onze makkers er van de 1ste minuut in. Zo kon Willem de score openen. 0-1 Senne  en Willem treffen eerst nog de paal, maar even later kunnen we terug juichen al Senne mooi binnen knalt. Heultje komt niet onder de PULA druk  uit en Willem, Niel en Bjarni treffen nog raak. 0-5 Onze doelman Jari krijgt nauwelijks een bal te zien en als Niel de zoveelste hoekschop trapt wordt deze door een Heultje verdediger in eigen doel gewerkt.0-6 Onze jongens konden nu gaan rusten want we hadden vandaag geen speler te veel om te vervangen. De tweede helft is nog maar net op gang getrapt en Stef maakt er met een afstandsschot via de onderkant van de lat 0-7 van. Onze verdedigers schuiven nu zelfs mee naar voor en zo kan Laurens de score aandikken tot 0-9 en zorgt Niel met een individuele actie voor de dubbele cijfers.0-10 Onze jongens nemen nu wat gas terug en Heultje kon onze doelman aan het werk zetten maar deze pareert al de schoten met brio. Een keer moet hij zich gewonnen geven als een schot afwikt op het been van Stef. 1-10 Onze diepe spits Robbie doet al wat hij kan maar scoren lukt hem vandaag niet. Willem en Laurens (2x) treffen nog wel raak en zo klinkt het eindsignaal bij een 1-13 stand. Knap werk boys. Volgende week komt Verb. Balen op bezoek, noteer het in uw agenda supporters. Allen op post.
Waren van de party: Jari Gils, Laurens Gabriëls, Niel Dekort, Stef Peeters, Robbie Torbeyns, Bjarni Van Looy, Senne Van Roy, Willem Wuyts.
Doelpuntenmakers: Willem Wuyts 3, Stef Peeters 1, Niel Dekort 2, Laurens Gabriëls 4, Senne Van Roy 1, Bjarni Van Looy 1

Zaterdag 1 oktober 2011

U7 Veerle – Punt-Larum U7 C  2-4
Onder de broeiend hete zon speelden we onze match tegen de U7 Duiveltjes van Veerle. Tibo toonde al snel dat hij in topvorm was en scoorde meteen de openingstreffer. Rik wist de 2e bal binnen te trappen. Er werd echter niet op positie gespeeld door onze tegenstander en daardoor hadden onze jongens ook de neiging rond de bal samen te troepen. Hierdoor werd pasjes geven zeer moeilijk, maar onze jongens bleven zich dapper inzetten. Tibo zag na een prachtig schot de bal helaas tegen de paal botsen, maar wist daarna toch een 3e doelpunt te scoren. Veerle scoorde tegen, maar dan maakte Milan ook een goal. De ruststand gingen we in met 1-4.
Tijdens de 2e helft bleven onze doelkansen helaas zonder score. Onze keeper Senne deed goed zijn best en stopte verschillende doelkansen van Veerle. Nog 1 keer wist onze tegenstander te scoren, waardoor we onze wedstrijd konden besluiten met een 2-4 op het scorebord. Goed gespeeld, jongens.
Senne – Jelte – Milan (1) – Tibo (2) – Rik (1) – Stinus

U11 Punt/Larum- Tongerlo B   10-2
Op deze bloedhete zaterdag namiddag moesten onze jongens hun kunnen tonen tegen Tongerlo. Uit voorgaande wedstrijden wisten we dat Tongerlo over goede voetballers beschikt dus porde het trainers duo hun manschappen aan om op geen inspanning te kijken.
Vanaf het eerste fluitsignaal vlogen beide ploegen er stevig in en na 5min kan Tongerlo scoren 0-1.Onze boys doen er alles aan om zo snel mogelijk gelijk te komen maar de Tongerlo doelman beslist hier anders over en weert alle schoten. We zijn halverwege de 1ste helft als Niel met een schitterende actie er al even mooi 1-1 van maakt. Onze PULA boys laten de bal goed rondgaan en als Niel in het straatje wordt gestuurd knalt deze de bal hoog in de netten 2-1. Even later staat Willem op de juiste plaats om er 3-1 van te maken en als Senne zich doorzet plaats deze de bal mooi naast het paaltje.4-1
In de tweede helft zet Tongerlo onze verdedigers zwaar onder druk deze geven geen krimp, en zo is het Senne die aan de overkant kan scoren. 5-1 De veer is nu een beetje gebroken bij Tongerlo en het zijn Stef( 2), Senne(2) en Niel doen hun supporters nog juichen. Tongerlo kan nog 1 maal tegen scoren maar onze boys speelden een schitterende partij waar trainers en ouders alleen maar fier kunnen op zijn. Proficiat.
Waren van de party: Jari Gils, Jasper Peeters, Yarne Luyten, Niel Dekort, Stef Peeters, Jarno Geudens, Bjarni Van Looy, Senne Van Roy, Willem Wuyts
D
oelpuntenmakers: Willem Wuyts 1, Niel Dekort 3, Stef Peeters 2, Senne Van Roy 4

Zondag 25 september 2011

U13B Retie - Punt-Larum  3-1
Vandaag trokken we in de vroegte richting Retie.
FC Punt-Larum trad aan met volgende ploeg : Jonas, Rik, Stijn, Hannes, Maarten, Lennert,  Bo, Brent, Julie, Jan, Vince, Alec en Bryan.
Wat ons dadelijk op viel was het grote veld.  We traden immers aan op het A-terrein van Retie en dit is beslist een van de grootste velden in onze reeks. Retie nam dadelijk de wedstrijd in handen en combineerde vlot over de flanken. Af en toe kont Punt-Larum de neus aan het venster steken maar het bleek al vlug dat het vandaag geen gemakkelijke wedstrijd zou worden. Na een salvo van schoten kon Retie in de 14° minuut de score openen. Onze ploeg speelde iets te ver van de tegenstrever en Retie kon hier optimaal van profiteren. Zij bleven vlot combineren en bij ons kwam de laatste pas niet altijd aan. In de 19° minuut kon Retie na een hoekschop de score verdubbelen tot 2 – 0  Na dit tweede tegendoelpunt kon Punt-Larum toch nog een vuist maken en er volgden enkele goede acties.  Net voor rust kon Vince dan toch nog de aansluitingstreffer tegen de netten prikken en zo konden we gaan rusten met een 2 – 1 tussenstand.
Na de nodige aanpassingen tijdens de rust begon Punt-Larum het best aan de tweede helft.  De combinaties lukten nu wel maar we konden de kansen niet verzilveren. De ploeg bleef er echter in geloven maar afwerken lukte net niet. Bij een zeldzame tegenprik van Retie kon een verdedigen nog beroeren met het hoofd waardoor de bal in eigen doel verdween.  Dit was even een domper maar Punt-Larum kreeg toch nog enkele kansen.  Tegen het einde van de wedstrijd zaten onze jongens en meisjes op het tandvlees en bij het eindsignaal stond de stand van 3 – 1 op het bord. Een eerste nederlaag maar op basis van de tweede helft was een gelijkspel zeker verdiend. Nu nog wat trainen op afwerking en dan zien we de volgende wedstrijden met veel vertrouwen tegemoet.

Zaterdag 24 september 2011

U7 Punt-Larum C – St Dimpna U7 G   7 – 8
Ditmaal wil ik beginnen met ons ploegje eerst en vooral een dikke proficiat te wensen voor hun knappe prestatie tijdens deze match. Ondanks het feit dat we maar net 5 spelertjes hadden en bij dit warme weer dus geen vervangingen konden doen, hebben ze zich heel goed ingezet van bij het begin van de match tot het eind. St Dimpna was een goede ploeg, daar waren we op voorbereid, maar onze jongens hebben knap weerwerk geboden. De rust zijn we ingegaan met een gelijke stand.
Tijdens de 2e helft wist St Dimpna enkele malen snel na elkaar te scoren, maar door goed passenspel konden we onze achterstand weer bijbenen. We slaagden er zelfs in een ver afstandsschot in het doel te knallen. De eindstand werd uiteindelijk beslist op 7-8.
Supergoed gespeeld jongens, doe zo verder! Milan – Jelte (2) – Tibo – Yorgo (5) – Senne

U9 Retie A – Punt Larum  8 – 9
Na een sterke start van Retie stonden we snel 3-0 in het krijt maar gaandeweg de wedstrijd werd het evenwicht hersteld.  De beide ploegen speelden snel  en verzorgd voetbal met een ruststand van 5-4 tot gevolg.
Na de pauze werd het een ware thriller met veel doelkansen en een wisselend scoreverloop maar niemand kon een kloofje maken.  Op het einde scoorde onze mannen dan de winnende treffer, dolle vreugdetaferelen waren het gevolg want ze hebben het beste van zich moeten geven om deze sterke tegenstander op zij te zetten.  Een mooie prestatie van al onze spelertjes van keeper tot aanvaller.
Onze ploeg : Tom, Tibo, Jarne, Wesley, Maxime, Ander, Gilles, Mila en Michiel

U11 Heultje – Punt-Larum 1-6
Voor deze wedstrijd moesten onze makkers al vroeg aan de bak tegen Heultje, maar blijkbaar hadden zij hier weinig problemen mee want in de 1ste min. kon Niel de score al openen. 0-1. Nog geen minuut later stond het 0-2 als Laurens na hoekschop de bal tegen de netten jaagt. Heultje trekt nu ten aanval maar de paal brengt redding voor de PULA boys. Pech voor Heultje en aan de overkant is het Stef  die er 0-3 van maakt. Heultje komt nu meer in de wedstrijd en kan scoren. 1-3 Beide ploegen laten het spel nu goed heen en weer gaan met doelkansen aan beide zijde maar de doelmannen neutraliseren met brio al de doelpogingen.
In de tweede helft trekken onze jongens weer ten aanval en is Willem bij de pinke als de Heultje doelman een schot van Niel moet lossen. 1-4 Wat later kan Willem nog 2 maal scoren op pas van Laurens en Stef. Een knappe prestatie van onze boys want Heultje was zeker niet de mindere zoals de score doet vermoeden. Proficiat
Waren van de party: Jari Gils, Jasper Peeters, Yarne Luyten, Laurens Gabriëls, Niel Dekort, Stef Peeters, Robbie Torbeyns, Bjarni Van Looy, Senne Van Roy, Willem Wuyts
Doelpuntenmakers: Willem Wuyts 3, Stef Peeters 1, Niel Dekort 1, Laurens Gabriëls 1

U13A Punt-Larum - KAC Olen  2-0
Al meteen gaat Jef in de actie, hij geeft een pas naar Jonas maar de bal komt in de handen van de keeper terecht. Even later gaat Jef terug in de actie, dit keer is het raak en we komen 1-0 voor. Vlak voor de rust schiet Siebe een vrije trap rechtstreeks binnen: 2-0.
AC Olen biedt veel tegenstand maar kan niet scoren. De tweede helft gaat het er nogal stevig aan toe, Thomas trapt een penalty maar schiet op de paal. Ondanks mooi aanvalsspel werden verder alle kansen gemist.
Verslaggever : Berten

Zondag 18 september 2011

U13B Punt-Larum – St. Dimpna  4-0
Vandaag stond de eerste stadsderby van het seizoen op het programma. FC Punt-Larum trad aan met volgende ploeg : Marc, Rik, Hannes, Robin, Stijn, Floris, Bo, Julie, Lennert, Brent, Jan, Maarten en Tiemen.
In de eerste wedstrijdminuten nam St. Dimpna de overhand maar onze verdediging stond pal en als er eens een bal de verdediging passeerde stond doelman Marc zeer attent te keepen.
Punt-Larum begon nu beter te combineren en namen de controle van de wedstrijd over van de buren uit St. Dimpna. Na wat geharrewar voor het doel van St. Dimpna in de 18° minuut kwam de bal bij Julie die niet twijfelde en van enige afstand mooi binnenschoot. 1–0
Onze jongens en meisjes lieten St. Dimpna niet meer in het spel komen en in de 25° minuut kon Floris na een collectieve actie mooi afwerken 2–0
St. Dimpna probeerde nog wel aan te dringen maar de verdediging gaf geen krimp. Zo bleef de 2 – 0 staan tot aan de rust.
De tweede helft kon Punt-Larum op zijn elan doorgaan en ze waren niet van plan om de wedstrijd nog uit handen te geven. Bij een van de vele aanvallen kon Stijn Floris bereiken die nogmaals afwerkte en de 3–0 op het bord zette. St. Dimpna kon geen vuist meer maken zodat onze doelman in de tweede helft werkloos bleef buiten enkele ballen die hij rustig kon oprapen. In de 54° minuut kon Floris nadat hij de verdediging had opgerold nogmaals scoren en de eindstand van 4-0 vastleggen.
Trainers Geert en Tim waren uitermate tevreden over het geleverde spel en met 7 op 9 en een derde plaats in het klassement kan men spreken van een geslaagde start.
Volgende week staat de verplaatsing naar Retie op het programma.

Zaterdag 17 september 2011

Vorselaar – U7 Punt-Larum   6-9
Na de aftrap kwam de wedstrijd onmiddellijk tegen een hoog tempo op gang, want ons team wist al op de eerste minuut een doelpunt te scoren.  Het 2e en 3e doelpunt kregen we via own goals van Vorselaar en nog voor de 5de minuut trapten we onze 4e goal binnen.  Dit was alvast een veelbelovende start.  We sloegen er tijdens de eerste helft in 2 verre afstandsschoten binnen de netten te trappen, maar Vorselaar bleef dapper terugvechten.  Beide ploegen konden nog scoren, waardoor we gingen rusten met een tussenstand van  3-7.
De 2e helft verliep onstuimig.  Onze tegenstander ging sterker verdedigen, waardoor het scorebord moeizamer werd aangevuld.  Vorselaar benutte de kansen die het kreeg en helaas werd er ook door ons een own goal gemaakt, waardoor we naar een spannende 6-8 evolueerden. Een bizar optreden van de trainer/scheidsrechter bracht verwarring in de match, maar verdiend konden we de wedstrijd op 6-9 beslissen. Een tip voor de trainer van de tegenploeg; scheer niet iedere ploegbegeleider over dezelfde kam.
Knap gespeeld, proficiat voor het ganse team. Senne, Jelte (2), Tibo, Milan (5), Robbe en Jorre

U11 Punt-Larum- Zammel B   13-5
Onze boys gingen gretig van start en speelde de bal goed rond. Toch was het Zammel dat eerst kon score.0-1. Even later hing Niel de bordjes weer in evenwicht met een strak schot. 1-1 Na enkele mooie combinaties maakt Niel er 2-1 van en even later maakt hij zij hatrick rond.3-1 We beginnen nu wat slordiger te voetballen en Zammel straft een foutje in de defensie af 3-2. De motor begint nu te sputteren en niets lukt nog voor onze PuLA boys.
Zammel is nu de betere ploeg en buigt de achterstand om in een 3-5 en moet onze doelman Jani moet bij de pinke zijn om Zammel niet te ver te laten uitlopen. Net voor rusten kan Willem een hoekschop bij de 2de paal binnen koppen. 4-5. Tijd om te gaan rusten en zo kan het trainers duo hun makkers bij sturen.
Na 5min. in de 2de helft zorgt Willem voor de 5-5 en dan trapt hij ons terug op voorsprong 6-5. Onze boys tonen nu veel inzet en Stef kan er 7-5 van maken, al komt onze doelman oog in oog te staan met de Zammelse spits en duwt de bal in hoekschop. Nu blijven onze makkers wel verder voetballen en onze duivelse spits Senne kan nu de Zammelse portier te grazen nemen.8-5 De veer is nu gebroken bij Zammel en Niel, Willem en Stef komen nog tot score. Al moet ook gezegd worden dat onze verdedigers Jasper, Jarne en Bjarni zich op geen foutje meer lieten betrappen.
Waren van de party: Jari Gils, Jasper Peeters, Yarne Luyten, Niel Dekort, Stef Peeters, Robbie Torbeyns, Bjarni Van Looy, Senne Van Roy, Willem Wuyts
Doelpuntenmakers: Willem Wuyts 5, Niel Dekort 4, Stef Peeters 3, Senne Van Roy 1

VC Herentals - U13A Punt-Larum  3 - 1
Punt-Larum begon goed aan de match. Ze lieten de bal goed rondgaan en creëerden kansen. De goal kon dan ook niet meer lang uitblijven. Thomas Boonen schoot een afvallende bal mooi binnen. Na de 1-0 kwam Herentals drukken en kreeg een paar kansen.
Punt- Larum moest gaan opletten want de gelijkmaker zat er aan te komen voor de thuisploeg. Na een mooie rush langs de lijn en een goeie voorzet kon de spits van Herentals vrij inschieten, 1-1.
De bezoekers probeerden wel maar ze konden zelden door de verdediging geraken. Juist voor de rust kon dezelfde spits die de 1-1 maakte weer scoren. Ruststand: 2-1
De tweede helft bracht veelal rommelig voetbal. De eerste tien minuten waren de kansen schaars.
Maar toch kon de thuisploeg voor een derde keer scoren dankzij een mooi schot.
Na de 3-1 nam Punt-Larum het offensief, ze drukten en konden aardige kansen creëren.
Tiemen Moelants kon een paar keer voor doel komen maar steeds stond een goeie keeper in de weg.
De stand veranderde niet meer, uitslag: 3-1.
Verslaggever: Boonen Thomas

Zondag 11 september 2011

Miniemen B Ezaart - Punt-Larum  1 - 1
Na de overwinning vorige week trokken de miniemen B goed geluimd richting Ezaart.
Onze jongens en meisjes namen de wedstrijd dadelijk in handen en bij de eerste vrije trap na 2 min. kon Julie mooi Tiemen bereiken die alleen op doelman afging en beheerst afwerken 0 – 1.
Het spel ging nu over en weer en in de 18° min. kon Ezaart de bordjes gelijk hangen na slap verdedigen. Na dit doelpunt was Punt-Larum de betere ploeg doch scoren lukte niet meer.
In een spannende tweede helft volgde er voor beide ploegen nog mooie kansen maar het doelkader of de doelmannen konden verhinderen dat er nog gescoord werd.
Zo eindigde de tweede wedstrijd op een 1-1 gelijk spel en we kijken nu al uit naar de stadsderby van volgende week tegen St. Dimpna.

Zaterdag 10 september 2011

U7 Punt-Larum A – Ramsel   7 – 9
Dit was onze eerste officiële match met een ploegje dat was samengesteld met onze vertrouwde spelertjes en 2 extra spelertjes van ‘het vroegere Larum’. Na het startsignaal van de match liet ons team zijn eerste kans niet koud worden en scoorde meteen 1-0. Ramsel toonde zonder twijfelen dat het een meer dan waardige tegenstander was en zette onmiddellijk de stand weer gelijk. De eerste helft volgden de scores van beide ploegen elkaar snel op, waardoor we na een spannende wedstrijd met een gelijke stand van 4-4 mochten rusten. De korte pauze was meer dan welkom, want het was tropisch warm weer.
Zeer gedreven begonnen we aan de 2e helft, maar ook Ramsel bleef dapper vechten. Telkens ons ploegje scoorde, werd dit door de tegenstander direct gelijk gezet. Uiteindelijk was het Ramsel die de eindscore op 7-9 kon beslissen. Ons ploegje heeft zich tot het einde ingezet en mag zeker terugblikken op een goede, doch zeer vermoeiende, maar ook leerrijke match.
Bedankt aan onze 2 extra spelertjes, hopelijk is dit het begin van nog vele matchen samen. Onze jongens vonden het alvast super jullie erbij te hebben.
Ook nog een dankjewel aan Gust en Andreas De Cnodder voor de matchen die we vorig seizoen samen speelden. Zij besloten om niet meer verder te voetballen, maar we hopen hen af en toe nog eens tussen de supporters terug te zien.
Milan (1) – Tibo (4) – Jelte (1) – Rik (1) – Stinus – Senne

K.A.C Olen – U9 Punt-Larum: 3 -11
De start van het nieuwe seizoen, voor de meeste van onze spelertjes een grote aanpassing. Na een korte studieronde begonnen onze mannen stilaan de combinatie te zoeken. Het spel was verzorgd en na enkele geslaagde acties stond er 0-3 op het bord. Olen gaf zich echter niet gewonnen en kwam terug in wedstrijd omdat onze spelers verzuimde van de voorsprong uit te diepen. De ruststand 2-4.
Na de rust was het spel slordiger maar veel efficiënter met 3 doelpunten op evenveel minuten werd er een kloof geslagen die Olen niet meer te boven kwam. Het niveau van de eerste helft werd niet meer gehaald maar het bleef toch mooi om zien hoe deze groep als hecht team speelde. De eindstand was uiteindelijk 3-11.
Speelden mee: Tom,Jarne, Gilles, Wesley, Maxime, Michiel en Ander

Miniemen A Punt-Larum - KFC Lille  1 - 3
Vandaag speelden we de eerste officiële wedstrijd van het seizoen. Na de opwarming en de groepsfoto gingen we van start. De eerste 5 minuten werden we een beetje overklast door het vinnige Lille dat een eerste keer kon scoren. Maar zo rap geeft Punt-Larum zich natuurlijk niet gewonnen. We herpakten ons meteen, maar een goal was ons niet gegund! En waar we voor vreesden gebeurde: KFC Lille scoorde nog voor de rust een 2de keer!
Na de rust kwamen we een stuk scherper voor de dag. En dat werd ook beloond met een mooie goal! We bleven doordrukken, maar werkten de kansen jammer genoeg niet af. En in plaats van 2-2 werd het nog 1-3.
Jonas.

U11 Zammel – Punt-Larum (Vriendschappelijk)  2 - 8
Door het forfait van Exc. Vorst konden onze PuLa boys rekenen op buur Zammel om een vriendschappelijke party te spelen.
Op deze zaterdag middag was alles aanwezig om er een mooie potje voetbal van te maken, de zon scheen en de grasmat lag er perfect bij.
Beide ploegen hadden er zin in en waren aan elkaar gewaagd. Pas in de 15de min. kon Willem de score openen. 0-1. Nog geen minuut later hingen de bordjes gelijk door een mooi afstandschot in het dak van het doel. 1-1. Onze jongens combineren goed en als Stef de bal doorsteekt naar Niel die vervolgens een prachtvoorzet tot bij Willem trapt staat de 1-2 op het scorebord. Zammel is op zoek naar de aansluitingstreffer maar onze verdedigers Laurens,Yarne, Jasper en doelman Jari geven geen krimp. Aan de overkant is het Willem die zijn hatrick volmaakt door beheerst af te werken. 3-1 bij de rust. Onze PuLa boys drukken door in de tweede helft en het zijn de PuLa supporters die het eerst kunnen juichen als Willem zijn 4de doelpuntje maakt. Robbie en Bjarnie kennen pech in de afwerking en stranden op de Zammelse portier of paal. Laurens, Jasper, Senne en Stef kenden meer succes en konden de score opvoeren. Zammel kon nog een maal scoren zodat er bij het eindsignaal 2-8 op het papier stond. Proficiat gasten, doe zo verder.
Waren van de party: Jari Gils, Jasper Peeters, Yarne Luyten, Laurens Gabriëls, Niel Dekort, Stef Peeters, Robbie Torbeyns, Bjarni Van Looy, Senne Van Roy, Willem Wuyts.
Doelpuntenmakers: Willem Wuyts 4, Jasper Peeters 1, Stef Peeters 1, Senne Van Roy 1, Laurens Gabriëls 1

Zondag 4 september 2011

Miniemen B Punt-Larum - Ramsel   3 - 2
Een nieuwe club, een nieuwe ploeg met heel wat nieuwe gezichten.
Het zou afwachten worden wat onze jongens zouden presteren en de zenuwen waren toch wel wat gespannen. Ramsel begon gedreven aan de wedstrijd en na 3 min. Konden zij de score openen. Na 10 min. Kantelde de wedstrijd en nam Punt-Larum de wedstrijd in handen. Er volgden enkele kansen maar het vizier stond nog niet op scherp en scoren lukte niet. 0 – 1 was dan ook de ruststand. De tweede helft begon zoals de eerste en Ramsel kon in het begin de score verdubbelen tot 0 – 2 Punt-Larum liet het hoofd echter niet hangen en ze namen de wedstrijd terug in handen met veel aanvalsdrang. Zo kon Bo na een mooie aanval de ploeg terug in de wedstrijd brengen 1 – 2 Ramsel kon nu nog weinig kansen creëren en Tiemen kon 10 min. Voor het einde de score terug in evenwicht brengen. Punt-Larum ging nu resoluut voor de overwinning en 3 min. voor het eindsignaal kon Robin het verlossende doelpunt binnen trappen. Eindscore 3 – 2 na een mooie wedstrijd van onze miniemen B.

Zaterdag 3 september 2011

U6 Punt-Larum Zoerle  8 - 1
Joepie onze 1ste wedstrijd van het seizoen. Met knappe nieuwe truitjes begonnen we heel gemotiveerd aan de wedstrijd. In een mum van tijd stonden we al 2-0 voor. En er volgden nog heel vlug 2 knappe doelpunten. Ook onze keeper leverde knap werk hij liet in de eerste helft geen 1 bal binnen. Na 10 minuten mochten we even drinken van de scheidsrechter, gelukkig want het was warm. Na de drank pauze hebben we veel kansen gekregen maar deed de keeper van Zoerle heel flink zijn best. Na de rust hebben wij nog 4 keer gescoord en Zoerle 1 keer. Dan elk nog een penalty geven en dan douchen. Kortom onze 1 ste wedstrijd hebben we goed doorstaan op naar volgende week.

Netezonen C – U7 Punt-Larum  A  3 - 6
Na het sombere weer tijdens de zomervakantie mochten we ons nieuwe voetbalseizoen starten met broeiend warm weer. Enthousiast kwam ons ploegje het veld opgestormd om glimmend van trots in hun mooie nieuwe voetbaltenues de match tegen Netezonen te starten. De eerste goal kon door ons ploegje gescoord worden, maar Netezonen verdedigde zich dapper. Een vrije trap bracht ons even op 0-2, maar onze tegenstander scoorde ook. Net voor de rust deed onze doelman nog een zeer knappe redding en besloten we de tussenstand na een onrechtstreekse vrije trap op 1-3.
Het drukkend warme weer speelde ons team duidelijk parten, want bij het begin van de 2de helft was de vermoeidheid op hun gezichtjes af te lezen. Toen de tegenpartij de stand op 2-3 wist te zetten, nam de spanning weer toe. Ons ploegje verdedigde zich dapper en kon er 2-4 van maken. Netezonen bleef ook doordrukken en maakte er 3-4 van. Onze jongens konden daaropvolgend nog 2 maal de netten van het Netezonen doel raken en hun eerste wedstrijd afsluiten met 3-6. Proficiat aan onze duiveltjes!
Spelertjes: Senne, Milan (2), Gust, Andreas, Tibo (2), Jelte (2)

U11 Punt / Larum – Ramsel B
Onze jongens speelden onderling een partijtje voetbal want onze tegenstanders gaven forfait.

Gezocht

FC Punt wil haar voetbalfamilie vergroten en is daarom nog op zoek naar spelers die de voetbalsport
willen beoefenen met hun leeftijdsgenootjes.
Vanaf 5 jaar is het mogelijk om zich aan te sluiten bij onze club.
Ook oudere jongens en meisjes zijn welkom.

Ook trainers, begeleiders en vrijwilligers zijn welkom op onze club.

Contactpersonen
Johan Vanspringel     014/586956
Gunther Liekens         014/581504

Clubnieuws

Contactpersonen

GC: Geert Liekens, Steenovens 35 Tel. 014/59.25.20  
Jeugd:
Johan Vanspringel, Koning Albertstraat 65, Tel. 014/586956 - GSM
0496/724090
Gunther Liekens, Doornboomstraat , Tel. 014/581504

 

 

Links